Çok bunaldım artık tahammül edemiyorum

Neden hı deyip geçmiyor sunuz? Eşinizle aranız iyise çokta umursamayın bence konuşsun konuşsun dursun...(Dinler görün ama duyma)bir kitaptan alıntıdır bu söz.ben hep uygurlarım çokta işe yarar
18 yıllık evliyim aile binasında..elti.görümce, k.v. sürekli dip dibe yaşıyoruz.Neler yaptılar bı güne kadar anlatsam satırlara sığmaz...
Psikolojik destek aldım bir dönem sanırım evliliğimin 2. Yılıydı lohusaydım
Doktorum bana sen görevini yap onlara karşı gerisini boşver..k.v. ne hissettiğine,ne dediğine ne düşündüğüne asla takılma..herkesin fikri kendini bağlar .eşinle evli olmasan k.v. karşına alıp sohbet edermiydin yada fikirlerini önemsermiydin belkide yolda görsen selam vermeye gerek duymazdın dedi.o zaman çokta umurunda olmasın kendini ispata uğraşma da demişti....hiç unutmam o sözleri
Ve ben takılmadıkça gördümki canımıda sıkamıyor
Sizede tavsiye ederim
Özeldende psikologumu önerebilirim isterseniz

Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Onu ciddiye almayıp dalga geçer şekilde ama gülümsüyerek verirsen cevabını sen de etki etmediğini görür ve sıkılır belki.Bence bir dene

Muhtemelen sizi kıskanıyor ya da aşağılık kompleksi var ya da oğlunu sizden düşük gördüğü için sizi asagilaayarak begenmeyerek denge kuruyor aklınca.Bir psikolog demişti normal insanlar sevmediği insandan uzak durur ya da mesafe koyar eğer sevmedigi halde hala onunla konuşup ugrasiyorsa hastadir

Evet birilerinin benim için iyi bişey söylemesinden çok rahatsız oluyor hemen yüzünün şekli değişiyor defalarca oldu hatta eşimde şahit oldu ama işte oda ana kuzusu gerçeklerin farkında ama asla ağzını açamaz

Açıkça söylüycem çünkü artık çok sinir olmaya başladım olumsuz yönde aşırı etkiliyor

Aynen öyle çok teşekkür ederim evet gerçekten ana kuzusu doğru şu an hak veriyor kendiside görüyor ama kendisi asla ağzını açamaz canını sıktığı zaman cevabını ver diyor sadece

Benim kendimi ona beğendirmek gibi inanın hiç derdim ama sürekli bunu yapması çok can sıkıcı işin ilginci sadece o memnun değil benden etrafta ki insanlar tarafından çok şükür seviliyorm onu da kendine yediremiyor hemen konuyu değişiyor benle ilgili güzel bir laf duyunca

Ne kadar mutlu olmaya çalışılsa da inanın ki insan etkileniyor kırıcı bir dili var zaten

Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Allah yardimcin olsun kardesim. Aaah aahh bu kayinvalideler. Keske elden bi sey gelse. Umarim en kisa zamanda kayinvalidne iliskinizin en asgaride cekirdek ailenle muhabbetin en azamide oldugu bir yola girersiniz. Amin

Allah yardimcin olsun kardesim. Aaah aahh bu kayinvalideler. Keske elden bi sey gelse. Umarim en kisa zamanda kayinvalidne iliskinizin en asgaride cekirdek ailenle muhabbetin en azamide oldugu bir yola girersiniz. Amin
Amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Kaynananız cıddıye alınacak burı deıl ?Sende ona sole mıllette ne kaynanalar var dıye de

Evet ciddiye alınacak birisi değil kendisini ve çocuklarını kusursuz görüyor bı kere burdan kaybediyor çünkü kusursuz insan yoktur hepimizin az çok kusuru hatası var ama onlarda yok böyle düşünerek zaten ne olduğunu gösteriyor ama dediğim gibi çok fazla yapıyor ve insanın sinirine çok dokunuyor

Yokmuş gibi davranın, eşinizle aranız iyiyse hee diyin geçin.

Back
X