Neden hı deyip geçmiyor sunuz? Eşinizle aranız iyise çokta umursamayın bence konuşsun konuşsun dursun...(Dinler görün ama duyma)bir kitaptan alıntıdır bu söz.ben hep uygurlarım çokta işe yarar
18 yıllık evliyim aile binasında..elti.görümce, k.v. sürekli dip dibe yaşıyoruz.Neler yaptılar bı güne kadar anlatsam satırlara sığmaz...
Psikolojik destek aldım bir dönem sanırım evliliğimin 2. Yılıydı lohusaydım
Doktorum bana sen görevini yap onlara karşı gerisini boşver..k.v. ne hissettiğine,ne dediğine ne düşündüğüne asla takılma..herkesin fikri kendini bağlar .eşinle evli olmasan k.v. karşına alıp sohbet edermiydin yada fikirlerini önemsermiydin belkide yolda görsen selam vermeye gerek duymazdın dedi.o zaman çokta umurunda olmasın kendini ispata uğraşma da demişti....hiç unutmam o sözleri
Ve ben takılmadıkça gördümki canımıda sıkamıyor
Sizede tavsiye ederim
Özeldende psikologumu önerebilirim isterseniz
18 yıllık evliyim aile binasında..elti.görümce, k.v. sürekli dip dibe yaşıyoruz.Neler yaptılar bı güne kadar anlatsam satırlara sığmaz...
Psikolojik destek aldım bir dönem sanırım evliliğimin 2. Yılıydı lohusaydım
Doktorum bana sen görevini yap onlara karşı gerisini boşver..k.v. ne hissettiğine,ne dediğine ne düşündüğüne asla takılma..herkesin fikri kendini bağlar .eşinle evli olmasan k.v. karşına alıp sohbet edermiydin yada fikirlerini önemsermiydin belkide yolda görsen selam vermeye gerek duymazdın dedi.o zaman çokta umurunda olmasın kendini ispata uğraşma da demişti....hiç unutmam o sözleri
Ve ben takılmadıkça gördümki canımıda sıkamıyor
Sizede tavsiye ederim
Özeldende psikologumu önerebilirim isterseniz