açıkçası birazda sürekli kv nin yanımızda gelmesinden bunaldım nereye gitsek peşimizde eşime diyorum hadi sahile gezmeye gidelim tamam diyor tam çıkarken ben de geliyorum bekleyin diyor takılıyor peşimize..... eşim de gelme diyemiyor ben söyledim bir kaç kere biz başbaşa gezeceğiz sen gelme diye eşime ağzına geleni söyledi bana söyleyemeyince eşimde artık bıkmış galiba çenesinden her dediğine tamam diyorbiraz açıklamasız olmuş sanki , seni götürmek istemiyorlarmı yada sen mi bende geleyim demiyormusun , veyahut onlar teklif ediyorlarda sen sürekli kv ile gezmekten mi bunaldığın için mi evdesin , gerçi her halükarda ne olursa olsun eşinin yaptığı düşüncesizlik
evet birlikte yaşıyoruz..... alışverişe akrabalara komşulara çarşıya pazara sahile.... aklına neresi gelirse artık.... benim eşim tez canlıdır yani kendi hazır olduğunda çıkar gider daha beklemez biryere gidecekleri zaman kv hemen hazırlanıyor hadi oğlum ben hazırım diyor benim hazırlanmama bile fırsat vermiyor ki...kv ile beraber mi yaşıyorsunuz? napıyorlar ki sürekli nereye gidiyorlar gezmeye?
erkek kısmı azıcık odun olur sen gelmem deyince o da bir şey demiyor demek ki farkında bile değil
sen gelmem deme bence, sen de çık onlarla, bir süre sonra sen kocana dersin hadi şuraya gidelim bi bakalım şunu alacaktım vs vs derken kayınvalideyi biraz saha dışına çıkarmış olursun
evet birlikte yaşıyoruz..... alışverişe akrabalara komşulara çarşıya pazara sahile.... aklına neresi gelirse artık.... benim eşim tez canlıdır yani kendi hazır olduğunda çıkar gider daha beklemez biryere gidecekleri zaman kv hemen hazırlanıyor hadi oğlum ben hazırım diyor benim hazırlanmama bile fırsat vermiyor ki...
evet canım çok doğru söylemişsinesiniz annesi ve ailesi arasinda denge kuramamis ki bu normal
cünkü evlendigi halde hala annesinin evinde kaliyor
ee tabi kv de orada kendini patron saniyor
ne yapayım canım ayrılayım mı? Benim ki biraz cahilliğim yüzünden biraz da sahipsizlik yüzünden oldu.... Emin ol babam hayatta olsa ben şuan eğitimime devam ediyor olurdum evliliği hiç mi hiç düşünmezdim hele ki böyle bir yerde böyle insanların içinde.yıl olmuş 2013 hala kayınvalideyle yaşamak zorunda bırakılan kadınlarımız var..
Kayınvalide veya kayınbaba yardıma muhtaç değilse(hastalık vs.), onlarla aynı evde yaşamak asla ama asla uygun değil.
Bunları baştan konuşmalı kadınlarımız, belirtmeli istemediğini.
Olmuyorsa diretiliyorsa o evlilikler yapılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?