çok bunaldım evde yalnız kalmaktan

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
şu an o kadar yalnızın ki eşim her seferin de annesini alıyor gezmeye gidiyor ben ise evde oğlumla kalıyorum hiç sormuyorlar sen de bunaldın mı sen de gelmek ister misin ben ne yapacağım ne bir arkadaşım var gelip giden ne beni anlayan bir eşim ben ne yapacağım ne olur yardım edin

Eşin ya da kayınvalidenle aranda problem mi var? Niye onlar gidip seni almıyorlar anlamadım. Sen sıkıldım ya da bende gelicem dediğinde olmaz mı diyorlar?

aranızda problem falan mı var..
eşinin seni her seferinde evde bırakıp annesiyle gezmeye gitmesi için, mutlaka bişey olmuş olması gerekir bence..
eğer aranızda bi sorun yoksa da teklif falan bekleme, takıl peşlerine

Öyle bir yazmışsın ki...Sanki eşinin,annesiyle gezmeye gitmesi normal.Tek sorun seni davet etmemeleri gibi.

Hayır efendim.Normal olmayan,seni davet etmemeleri değil,her seferinde ana oğul gezmeye gitmeleri.

Eşinle açık açık konuşmanı öneririm.Bir gün de eşinle oğluna ayır,kocamla,oğlumla gezmek istiyorum diyebilirsin.

Ne olur ben de gelsem dersen,durumu kabullenmiş olursun.Derdini açıkça anlat derim.

aman allahım böyle bir evlilik mi olur?
sen sanki dadı rolündesin ..
eşin kendine gelmeli bence
biranönce al karşına konuş..
yada onlar gidince sende al bebeğini gez kızan eden oluncada
beni gezdiren yok bebeğimle geziyorum falan de

Yuhhh artık daha neler okuyacağız burda allahım yarabbim nasıl sizi bırakıp annesiyle gezmeye gider ya sîz nasıl buna ses çıkarmazsınız özürlü değilsiniz kör topal hilkat garibesi değilsinîz sizden mi utanıyor çok sabırlısınız o evi kafasına geçirmek var ya şaka mısınız siz?

biraz açıklamasız olmuş sanki , seni götürmek istemiyorlarmı yada sen mi bende geleyim demiyormusun , veyahut onlar teklif ediyorlarda sen sürekli kv ile gezmekten mi bunaldığın için mi evdesin , gerçi her halükarda ne olursa olsun eşinin yaptığı düşüncesizlik

eşimle aslında çok iyi anlaşıyoruz ama kv ile ne zaman dışarı çıksa geldiğinde kavga çıkıyor evde.... ben mutfakta iken kv diyor oğluna galiba hadi şuraya gidelim diye eşimde tamam diyor ben mutfaktan çıkana kadar kv hazırlanıyor ben yanlarına gelince biz şuraya gidiyoruz hadi hazırlan diyor kv ben de gitmiyorum yaa sanki ben hizmetçiyim emir verir gibi konuşuyor benimle ama eşime göre bu konuşma tarzı normal sen kafana çok takıyorsun diyor

biraz açıklamasız olmuş sanki , seni götürmek istemiyorlarmı yada sen mi bende geleyim demiyormusun , veyahut onlar teklif ediyorlarda sen sürekli kv ile gezmekten mi bunaldığın için mi evdesin , gerçi her halükarda ne olursa olsun eşinin yaptığı düşüncesizlik
açıkçası birazda sürekli kv nin yanımızda gelmesinden bunaldım nereye gitsek peşimizde eşime diyorum hadi sahile gezmeye gidelim tamam diyor tam çıkarken ben de geliyorum bekleyin diyor takılıyor peşimize..... eşim de gelme diyemiyor ben söyledim bir kaç kere biz başbaşa gezeceğiz sen gelme diye eşime ağzına geleni söyledi bana söyleyemeyince eşimde artık bıkmış galiba çenesinden her dediğine tamam diyor

kv ile beraber mi yaşıyorsunuz? napıyorlar ki sürekli nereye gidiyorlar gezmeye?
erkek kısmı azıcık odun olur sen gelmem deyince o da bir şey demiyor demek ki farkında bile değil
sen gelmem deme bence, sen de çık onlarla, bir süre sonra sen kocana dersin hadi şuraya gidelim bi bakalım şunu alacaktım vs vs derken kayınvalideyi biraz saha dışına çıkarmış olursun :41:

kv ile beraber mi yaşıyorsunuz? napıyorlar ki sürekli nereye gidiyorlar gezmeye?
erkek kısmı azıcık odun olur sen gelmem deyince o da bir şey demiyor demek ki farkında bile değil
sen gelmem deme bence, sen de çık onlarla, bir süre sonra sen kocana dersin hadi şuraya gidelim bi bakalım şunu alacaktım vs vs derken kayınvalideyi biraz saha dışına çıkarmış olursun :41:
evet birlikte yaşıyoruz..... alışverişe akrabalara komşulara çarşıya pazara sahile.... aklına neresi gelirse artık.... benim eşim tez canlıdır yani kendi hazır olduğunda çıkar gider daha beklemez biryere gidecekleri zaman kv hemen hazırlanıyor hadi oğlum ben hazırım diyor benim hazırlanmama bile fırsat vermiyor ki...

evet birlikte yaşıyoruz..... alışverişe akrabalara komşulara çarşıya pazara sahile.... aklına neresi gelirse artık.... benim eşim tez canlıdır yani kendi hazır olduğunda çıkar gider daha beklemez biryere gidecekleri zaman kv hemen hazırlanıyor hadi oğlum ben hazırım diyor benim hazırlanmama bile fırsat vermiyor ki...

sen de az çok biliyorsundur ne zaman hangi saatlerde günlerde çıktıklarını, ona göre o gün hazır ol belli etmeden, ay ben de geliyorum de hop git yanlarına, ayıp değil sonuçta gurur yapma bu konu da zaten çağırıyorlar seni de. kv belki yarım ağız çağırıyordur ama yine git zamanla değişir eşin seninle gezmekten daha keyif alabilir , evde dur dur nereye kadar

Maalesef eşiniz annesiyle sizin aranızda dengeyi kuramıyor.Kayınvalidenize yalnız kalmak istediğinizi sizin söylemeniz yerine eşinizin söylemesi gerekir.Kol kırılır yel içinde kalır.Annesi oğluna kırılmaz,kırılsada çabuk geçer ama gelin bir laf söylese kötü gelin olur.
Eşinizle konuşun,gerekli şeyleri siz değil eşiniz söylesin kayınvalidenize.Allah cc yar ve yardımcınız olsun.

esiniz annesi ve ailesi arasinda denge kuramamis ki bu normal
cünkü evlendigi halde hala annesinin evinde kaliyor
ee tabi kv de orada kendini patron saniyor

Yıl olmuş 2013 hala kayınvalideyle yaşamak zorunda bırakılan kadınlarımız var..
Kayınvalide veya kayınbaba yardıma muhtaç değilse(hastalık vs.), onlarla aynı evde yaşamak asla ama asla uygun değil.
Bunları baştan konuşmalı kadınlarımız, belirtmeli istemediğini.
Olmuyorsa diretiliyorsa o evlilikler yapılmamalı.

ben 10 senelik evliyim daha bıkere eşimle kvdemın bırlıkte gezmeye gıttıklerını görmedım düşünnce bıle acayip saçma geldi ana oğul nereye gıderki avmeye desen olmaz akrabaya desen gene olmaz nereye gıdıyor bunlar çok merak ettım

yıl olmuş 2013 hala kayınvalideyle yaşamak zorunda bırakılan kadınlarımız var..
Kayınvalide veya kayınbaba yardıma muhtaç değilse(hastalık vs.), onlarla aynı evde yaşamak asla ama asla uygun değil.
Bunları baştan konuşmalı kadınlarımız, belirtmeli istemediğini.
Olmuyorsa diretiliyorsa o evlilikler yapılmamalı.
ne yapayım canım ayrılayım mı? Benim ki biraz cahilliğim yüzünden biraz da sahipsizlik yüzünden oldu.... Emin ol babam hayatta olsa ben şuan eğitimime devam ediyor olurdum evliliği hiç mi hiç düşünmezdim hele ki böyle bir yerde böyle insanların içinde.

Back
X