• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok bunaldim konu evde ara ara kalan misafir

Annenize rica edin gunun cogunu sizde gecirmesin.
Anneanne sizde kaldigina gore ayri uyudugu bir odasi vardir saniyorum, o odaya tv yoksa tv alin minik ve uygun fiyatli, oyalanacagi biseyler alsaniz devamli dibdibe durmak zorunda kalmazsiniz belki?
Ayri odada kaliyor zaten ama benim takintilarim arti aslinda bu sorunun cözümu yok annemin benim üzerimde hakki cok ara ara bizde kalicak konuyu dertlesmek amaciyla actim. Bilmiyorum iste cok bunaldim. Ev kucuk esimde cok bunaldi inanin anneannemle saatlerce sohnet eder yeri gelir mankal yakar anneannem icin cani istiyo diye gider yapar ama pandemi herkesin psikojisini alt ust etti anlatabiliyor muyum

Aynisi onun annesi icinde gecerli serefim uzerine yemin ederek yaziyorum, anneler annaneler bas taci ya... Bir gorumceleri sevmiyorum:)

Annem istedigi zaman gelir gider kalir ben hic gitmesin isterim mesela.. O yanimda olunca hala kucuk bir kiz cocugu gibi hissederim. Simarir nazlanirim:) Haa esim anneme laf edecek rahatsiz olacak ha? Rahatsiz olmasin diye onu kapinin onune coplerin yanina koyarim.
hanim efemdi anneannem degil anneannem

Ayri odada kaliyor zaten ama benim takintilarim arti aslinda bu sorunun cözümu yok annemin benim üzerimde hakki cok ara ara bizde kalicak konuyu dertlesmek amaciyla actim. Bilmiyorum iste cok bunaldim. Ev kucuk esimde cok bunaldi inanin anneannemle saatlerce sohnet eder yeri gelir mankal yakar anneannem icin cani istiyo diye gider yapar ama pandemi herkesin psikojisini alt ust etti anlatabiliyor muyum
Şu olayın pandemiyle Zerre ilgisi yok millete pandemi kovid hazır bahane oldu

Esimle aramda sorun olmaya basladi o evde tek basima yasamiyorum annem bende kalmiyor sadece anneannem bende kaliyor. Kv annesi ara ara sizde kalsa nasil olur aca Esim bu arada anneannemin kahvaltısını önüne hazirlayip koymus insandir 1 ay boyunca
Eskiden kalırdı ses etmedim.
Şimdi kalmak istese de kalamaz oglunu boşadım🤪
Madem ki anneannenizin önüne eşinizin getirdiği kahvalti size zul geliyor, bunu annenize diyin varsa baska kardesiniz biraz da orda kalsin.
Yoksa yaşlı bakıcı tutulsun ve bu şekilde bakilsin.

Anliyorum sizi. Cidden evde biri varken insanin ozeli yatak odasiyla sinirli kalir, rahat sekilde tartisilmaz bile.
Kaldi ki dediginiz gibi pandemiden eve kapamişken iyice zor olmuştur.

Anneanne sizde kalsa da biraz odasina çekilse ve devamli onunla ilgilenmek konusmak zorunda kalmasaniz daha rahat olur belki o yuzden dedim yoksa ayri minik bir tv alin odasina diye.

Aynisi onun annesi icinde gecerli serefim uzerine yemin ederek yaziyorum, anneler annaneler bas taci ya... Bir gorumceleri sevmiyorum:)
Esinizde aynisi dese size benim anneannem bundan sonra ara ara bende kalicak dese gercektem tepkinizi merak ediyorum yazin lutfen ama bunu samimiyetle söyleyin lutfen rica ediyorum

Esinizde aynisi dese size benim anneannem bundan sonra ara ara bende kalicak dese gercektem tepkinizi merak ediyorum yazin lutfen ama bunu samimiyetle söyleyin lutfen rica ediyorum
Yahu severek olmasada bisey demem ben sahsim adima cunku ben cok duskunum aileme hal boyle oluncada benimkiler aile seninkiler patlican denmez.

Ya ama yaşlıdır yaa idare edemıyormusunuz🤗Tamm ev ev ustune olmaz ama ne bileyim.. Kendi evi yokmu ananenizin cokmu yaşlı kaç yasında?
Birlikte yaşayan insanlar nasıl yapıyorlar ki sanırım sizinki gecici bir sure yanlışmı okudum 🙄

Konu eksik ananeyi esin eeviyor annen gelince ona karşı anane neden evinde değil niye anneye gidemiyor tuhaf olmuş
Ailevi nedenlerden dolayi annem evinde bakamiyor vicdanim ve psikolojim arasinda kaldim anlatabiliyor muyum. Covid den dolayi hersey degisti bundan sonrada anneannem ara ara bende kalicak zaten hep boyle devam edicek zatem o allahin emri gibi bir sey baska cözum yok yarin anneanneme bir sey olsa annem zatem kahirolacak kendi evinde doyasiya bakamadigi icin belkide ailevi problerimiz buyuyecek dertlesmek anaciyla yazdim cok ayrinti veremedim ifsa olmamak icin

Ya ama yaşlıdır yaa idare edemıyormusunuz🤗Tamm ev ev ustune olmaz ama ne bileyim.. Kendi evi yokmu ananenizin cokmu yaşlı kaç yasında?
Birlikte yaşayan insanlar nasıl yapıyorlar ki sanırım sizinki gecici bir sure yanlışmı okudum 🙄
Gecici degil heP böyle devam edicek

Anneanneniz sizde kaldığı icin annenizinde sizde cok vakit geçirdiğini ve istemediginizi yazmissiniz okudum.
Annemle vakit gecirmekten memnunum ama evin duzenine cok karisyor aslinda mesele bu biraz esim bunalda eşsizlikten dolayi

Back
X