- Konu Sahibi Yanliz6777
Konu eksik ananeyi esin eeviyor annen gelince ona karşı anane neden evinde değil niye anneye gidemiyor tuhaf olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayri odada kaliyor zaten ama benim takintilarim arti aslinda bu sorunun cözümu yok annemin benim üzerimde hakki cok ara ara bizde kalicak konuyu dertlesmek amaciyla actim. Bilmiyorum iste cok bunaldim. Ev kucuk esimde cok bunaldi inanin anneannemle saatlerce sohnet eder yeri gelir mankal yakar anneannem icin cani istiyo diye gider yapar ama pandemi herkesin psikojisini alt ust etti anlatabiliyor muyumAnnenize rica edin gunun cogunu sizde gecirmesin.
Anneanne sizde kaldigina gore ayri uyudugu bir odasi vardir saniyorum, o odaya tv yoksa tv alin minik ve uygun fiyatli, oyalanacagi biseyler alsaniz devamli dibdibe durmak zorunda kalmazsiniz belki?
hanim efemdi anneannem degil anneannemAnnem istedigi zaman gelir gider kalir ben hic gitmesin isterim mesela.. O yanimda olunca hala kucuk bir kiz cocugu gibi hissederim. Simarir nazlanirim:) Haa esim anneme laf edecek rahatsiz olacak ha? Rahatsiz olmasin diye onu kapinin onune coplerin yanina koyarim.
Şu olayın pandemiyle Zerre ilgisi yok millete pandemi kovid hazır bahane olduAyri odada kaliyor zaten ama benim takintilarim arti aslinda bu sorunun cözümu yok annemin benim üzerimde hakki cok ara ara bizde kalicak konuyu dertlesmek amaciyla actim. Bilmiyorum iste cok bunaldim. Ev kucuk esimde cok bunaldi inanin anneannemle saatlerce sohnet eder yeri gelir mankal yakar anneannem icin cani istiyo diye gider yapar ama pandemi herkesin psikojisini alt ust etti anlatabiliyor muyum
Eskiden kalırdı ses etmedim.Esimle aramda sorun olmaya basladi o evde tek basima yasamiyorum annem bende kalmiyor sadece anneannem bende kaliyor. Kv annesi ara ara sizde kalsa nasil olur aca Esim bu arada anneannemin kahvaltısını önüne hazirlayip koymus insandir 1 ay boyunca
Benimde umrumda olmuyor zatenYok benim umrumda olmaz. Ben düşündüğümü hissettigimi yazarim.
Konu sahibi 'anneannem değil anneannem' diye cümle kurduğunuzun farkında mısınız?hanim efemdi anneannem degil anneannem
Ayri odada kaliyor zaten ama benim takintilarim arti aslinda bu sorunun cözümu yok annemin benim üzerimde hakki cok ara ara bizde kalicak konuyu dertlesmek amaciyla actim. Bilmiyorum iste cok bunaldim. Ev kucuk esimde cok bunaldi inanin anneannemle saatlerce sohnet eder yeri gelir mankal yakar anneannem icin cani istiyo diye gider yapar ama pandemi herkesin psikojisini alt ust etti anlatabiliyor muyum
Esinizde aynisi dese size benim anneannem bundan sonra ara ara bende kalicak dese gercektem tepkinizi merak ediyorum yazin lutfen ama bunu samimiyetle söyleyin lutfen rica ediyorumAynisi onun annesi icinde gecerli serefim uzerine yemin ederek yaziyorum, anneler annaneler bas taci ya... Bir gorumceleri sevmiyorum:)
Cok kızdı bana ondan. Ben anladim zaten anne deil, anneanne. Ama ben anne uzerinden yaziyorum. Sonucta ondanda şikayetçisiniz.Konu sahibi 'anneannem değil anneannem' diye cümle kurduğunuzu farkında mısınız?
Cok ozur dilerim yazim hatasi yapmisimKonu sahibi 'anneannem değil anneannem' diye cümle kurduğunuzu farkında mısınız?
Annem olsa tabiki haklisinizHayatınızda halen, Tabiri caizse hizmet edebileceğiniz bir anneniz varsa, hiç durmayın, yemeğini yapın üstüne başına bakın, ne istiyorsa hizmet edin. HALA VARKEN.
Yahu severek olmasada bisey demem ben sahsim adima cunku ben cok duskunum aileme hal boyle oluncada benimkiler aile seninkiler patlican denmez.Esinizde aynisi dese size benim anneannem bundan sonra ara ara bende kalicak dese gercektem tepkinizi merak ediyorum yazin lutfen ama bunu samimiyetle söyleyin lutfen rica ediyorum
Biraz daha büyütür müsünüz boyutu?hanim efemdi anneannem degil anneannem
Ailevi nedenlerden dolayi annem evinde bakamiyor vicdanim ve psikolojim arasinda kaldim anlatabiliyor muyum. Covid den dolayi hersey degisti bundan sonrada anneannem ara ara bende kalicak zaten hep boyle devam edicek zatem o allahin emri gibi bir sey baska cözum yok yarin anneanneme bir sey olsa annem zatem kahirolacak kendi evinde doyasiya bakamadigi icin belkide ailevi problerimiz buyuyecek dertlesmek anaciyla yazdim cok ayrinti veremedim ifsa olmamak icinKonu eksik ananeyi esin eeviyor annen gelince ona karşı anane neden evinde değil niye anneye gidemiyor tuhaf olmuş
Gecici degil heP böyle devam edicekYa ama yaşlıdır yaa idare edemıyormusunuzTamm ev ev ustune olmaz ama ne bileyim.. Kendi evi yokmu ananenizin cokmu yaşlı kaç yasında?
Birlikte yaşayan insanlar nasıl yapıyorlar ki sanırım sizinki gecici bir sure yanlışmı okudum![]()
Ama ara ara değilmi. İdare edilebilir bence. Arkadas olur hem sizeGecici degil heP böyle devam edicek
Annemle vakit gecirmekten memnunum ama evin duzenine cok karisyor aslinda mesele bu biraz esim bunalda eşsizlikten dolayiAnneanneniz sizde kaldığı icin annenizinde sizde cok vakit geçirdiğini ve istemediginizi yazmissiniz okudum.