Çok bunaldım lütfen akıl verin

bence eşinle konuş bu durumları eşi insanın yanında olduğu sürece herkes sınırını bilir

Ya ben susup susup bir anda patlıyorum. Keşke küsse kavga gürültü olmasın diye uğraşıyorum ama mecbur olacak gibi ay en fazla 1-2 hafta kafama takarım sonra yavaş yavaş biter böyle ömür mü geçer ya ne olacaksa olsun gerçekten

Çok mantıklı geldi bana da bu fikir çünkü ben bir şey söylersem büyük patlarım sonrası daha zor olur en güzeli salağa yatmak

Naparsanız yapın kim akıl verirse versin sadece birkonuda yenersiniz eşiniz yanınızda olmadığı sürece hep akıl alma fikir almaya yönelirsiniz bu işlerle uğraşmak sizin değil eşinizin sorunu olmalı saygılarla

Eşim taşınalım ama biraz beklememiz gerekecek diyor. Ben taşınana kadar istediğim gibi cevap vermek istiyorum ama hazır cevap biri değilim . Gidene kadar kendimi idare edecek kadar uzaklaştırmam lazım

Eşim taşınalım ama biraz beklememiz gerekecek diyor. Ben taşınana kadar istediğim gibi cevap vermek istiyorum ama hazır cevap biri değilim . Gidene kadar kendimi idare edecek kadar uzaklaştırmam lazım
Ozaman eşin desin herzaman müsait değilizdir arıyınca eşine de o arasın uyuyor hasta bugün desin bulsun bişeyler

şimdi çok güzel buradan fikirleri aldınız uyanış başlamış da şöyle bir şey var,

Gemleri yakıyorsunuz haberiniz olsun...
bir daha çalışmayı düşünmüyorsunuz sanırım. kv deniz müsait çocuk bakmaya gibi duruyor, kreşe bile gitse ilerki eğitim hayatında da kapı açıp yemek vermesi gereken birisi olması gerekecek.

yani çalışma hayatınız olacaksa beş kere daha düşünün derim...

ama varsa bakacak biri yada başka seçenekler hiç arkanıza bakmayın... zira fazlasıyla yıpranmışsınız

Oradan tasinmaktan başka çareniz yok gibi.Gerekirse kiraya gidin kafanız rahat olsun..

Çalışmayı kesinlikle düşünüyorum kızımın geleceği için. Çocuk konusunda kafam rahat çünkü annem var o ilgilenir sadece şu an çok küçük. Çok az borcumuz var kenardaki parayı da gözden çıkardık borç bittikten sonra olabildiğince uzak bir yerden ev bakmaya başlayacağım.

Bence arsıza arsız gibi cevap verilmesi lazım.Madem dinlemiyor umursamıyor çat kapı giriyor
Geleceğini anladığı zaman bilerek açık seçik gecelikler giysin eşine karşı numarada olsa ilgili davransın
İnşallah o an gelir oğlununda yüzü utanır
Bi dahada çat kapı gelmeye utanır olsun.

Son durumunuz ne oldu sınırınızı koyabildiniz mi Rabbim yardımcınız olsun insaallah işiniz baya zormuş

Son durumunuz ne oldu sınırınızı koyabildiniz mi Rabbim yardımcınız olsun insaallah işiniz baya zormuş
Çok şükür gelmeyi bıraktı taşınacağımızı duyunca çok üzülmüş . Bana gelecek olursak hala saçma sapan konuşmalarını ve tavırlarını kafama takıyorum asla bunu haketmedim çünkü. Genel olarak hazır cevap biri değilim gece aklıma geliyor keşke şöyle söyleseydim vs diye o yüzden biz gittiğimizde tıpkı zamanında bana yaptığı gibi yokmuş gibi davrandım eşim ve kayınpederimle muhatap oldum kızımla ilgilendim. Garip bir şekilde zorla para vermeye çalıştı kabul etmedim koydum kenara bana hediyeler almış . Ama bu demek değil ki düzeldi asssla düzelmedi eşimin yanında kendini iyi göstermeye çalışıyor çok mazlum eşim yokken kızımla konuşur gibi bana laf sokuyor,hala kızımı kendi evine götürmek istiyor vermiyorum. Çok rahatladım diyebilirim ama aşırı kafaya takmayı hala bırakamadım.

ne büyük başarı patron değilseniz sizde iş yerinde kölesiniz? hayır kendinizde mutlu değilsiniz çalışmaktan ama kuyruk dik durmak zorunda hesabı her konunun altında böyle güzelleme yaparak insanları aşagılamaya çalışan bir grup var kadın diyorki çalıştım bıraktım hiç çalişmamış birisi degil.

kapıyı çaldıgı an içeri dalıyorsa kapıyı açmadan müsait değilim şuan, daha sonra ben müsait olunca çagırrım de hatta bugun de bunu bu sabah başla çek perdeni açma kapıyı eşinede söyle aglayarak yap bunu bunaldım nefes alamıyorum yalnız birgün geciremeyecek miyim senin için burda oturuyorum diye onuda manipüle et. mevlüt konusuna gelince herşeyi ayarla bunada bugun mevlüt var annemde de o gün haberi olsun belki küser tamamen. kaynanalara asla taviz vermeyeceksin yoksa arsızlaşıyorlar

Sınır koymamışsınız ki baştan. Full cebelleşmişsiniz. O da sizi ezik büzük, ağzı var dili yok biri görünce tepenize binmiş olay bu.

Evlenirken aynı evi kabul ederek ve işi bırakarak kayınvalidene kölelik sözleşmesi imzalamışsın, bir ömür köleliğin hayırlı olsun.

Bari koşa koşa çocuk yapmasaydın

Evlenirken aynı evi kabul ederek ve işi bırakarak kayınvalidene kölelik sözleşmesi imzalamışsın, bir ömür köleliğin hayırlı olsun.

Bari koşa koşa çocuk yapmasaydın
insallah ayrı eve çıkabilir de hayatını kurtarır

aynı binada oturmak deyince insanın hayalinde canlanan senaryo tam olarak bu aslında. en büyük hatanız o. 2. si de o evden tasınmadan cocuk yapmanız. bence kendi anneniz bebeğinize bakarım derse onlara yakın bir yere tasınıp işe baslayın. kirayı da ödeyebilirsiniz böylece. yoksa evliliğiniz dağılır. eşinizle de sert bir şekilde konusun. eşinizin annesiyle konustugunu sanmıyorum

`