Çok bunaldım lütfen akıl verin

bence eşinle konuş bu durumları eşi insanın yanında olduğu sürece herkes sınırını bilir

Ya ben susup susup bir anda patlıyorum. Keşke küsse kavga gürültü olmasın diye uğraşıyorum ama mecbur olacak gibi ay en fazla 1-2 hafta kafama takarım sonra yavaş yavaş biter böyle ömür mü geçer ya ne olacaksa olsun gerçekten

Çok mantıklı geldi bana da bu fikir çünkü ben bir şey söylersem büyük patlarım sonrası daha zor olur en güzeli salağa yatmak

Naparsanız yapın kim akıl verirse versin sadece birkonuda yenersiniz eşiniz yanınızda olmadığı sürece hep akıl alma fikir almaya yönelirsiniz bu işlerle uğraşmak sizin değil eşinizin sorunu olmalı saygılarla

Eşim taşınalım ama biraz beklememiz gerekecek diyor. Ben taşınana kadar istediğim gibi cevap vermek istiyorum ama hazır cevap biri değilim . Gidene kadar kendimi idare edecek kadar uzaklaştırmam lazım

Eşim taşınalım ama biraz beklememiz gerekecek diyor. Ben taşınana kadar istediğim gibi cevap vermek istiyorum ama hazır cevap biri değilim . Gidene kadar kendimi idare edecek kadar uzaklaştırmam lazım
Ozaman eşin desin herzaman müsait değilizdir arıyınca eşine de o arasın uyuyor hasta bugün desin bulsun bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…