Merhaba kızlar daha önce üç dört kere konu açmıştım bu iş mevzusu için gerçekten çok karamsarım bir şey belli etmemeye çalışıyorum ama kendime olan güvenimi yitirdim kabus gibi herşey sanki.Üç ayı geçti işsizim 3 yıllık bir tecrübem var santral sekreterlik işini yaptım.Başvurduğum yerler ilaç yazılım ev tekstili iletişim alanında sekreterlik pozisyonuydu ikinci görüşmeye çağrılmadım zaten ikinci görüşmeye üç ya da iki aday kalıyor genelde.Bu hafta gittiğim havayolu ve bugün gittiğim gıda firması çok iyi geçti o kadar çok görüşmeye gittim ki artık anlıyorsun karşındakinin çağırıp çağırmayacağını.İlana muhasebe bilen sekreter diye yazmıyor ben gidince bana muhasebe biliyor musunuz diyor sen daha ne aradığını bilmiyorsun yaz oraya şu ön muhasebe programını bilen kişiler başvursun diye ne senin ne benim zamanım boşa gitsin.Biri çok uzak olur mesafe olarak biri işten ayrılma sebebim hafif gelmiş hem sekreter hem satış yapmam hafif sebepmiş.Görüşmelere yirmi kişi gidiyorsa alacakları bir kişi bu artık biraz şansa da giriyor ikinci görüşme olumlu olsa da tek kişi işe girecek.Annem çok destek oluyor sağolsun moral veriyor borcun yok harcın yok bulursun elbet diyor.Ama şu etraf komşu iş görüşmesinden eve gelnce direk nasıl geçti oldu mu işe aldılar mı.Zannediyorlar işe tek başvuran görüşmeye giden bemim tmm hemen yarın işe başlayın diyecek zannediyorlar.Zorluyorum nerdeyse her saat başı kariyer elemanonline secretcv yenibiriş ilanlara bakıp başvuruyorum görüşmelere gidiyorum ama önemli olan işe girmek.İşten ayrılınca iş bulma konusunda bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum.Sizce olacak mı bir yer kızlar tmm işe alındınız diyecek mi umudum kayboluyor.Var mı şu an benimle aynı dertten muzdarip olan siz kaç ayda iş buldunuz.?