Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan once gezerdim cevrem cok genisti eglenmeyi gezmeyi severdim ondan.Neden geçmişle ilgili hakaret ediyor?
Geçmişinde ne var ki böyle yapıyor?
Neden arkadaşlık kurmana izin vermiyor?
Sana güvenmiyor mu?
O zaman sole anlatim ben esimden once deli dolu rahat giyinen gezen tozan rahat bir insandm ondn snra herseyim degisti giyimim gezmem arkadaslarim ailemle bile disari cikmami sorun ediyor tek zaten cikmiyorum oda ben cok zorlamaxsam cikmaz hicbiyere evde bos bos otururz hep onunla ilgilenmemi sevmemi bekler ama kendisi dogru duzgum nasilsn demez hep kendi istekleri olsun isterKonu uzun olmamis kisa olmus hatta
Biraz detay verseniz daha iyi anlasilirsiniz
hep genel konusmussunuz
Ben ona disari cikelim diye cok zorladigimdada ne oldi bunaldin mi eskiyimi ozledim falan agzina geleni soler
Ben ona disari cikelim diye cok zorladigimdada ne oldi bunaldin mi eskiyimi ozledim falan agzina geleni soler
O cok istiyor bende istiyodum doktora gidicektm ama o kadar bunaldim ki vazgdctm gitmekden istemiyorum suan cocuk.
Evlenmeden once bu kadar degildi.
Ben 22 esim 29 ugrasmiyorum zaten ben suan boleyken cocugum yukunu tasiyamam[/QUOTE
Allah yardımcın olsun canım ..
Evet farkindayim ve bu cildirmama sebep oluyor.Esinin sana surekli onceki hayatin diyerek ne muamelesi yaptiginin farkında misin?
" Dışarı çıkalım " cümlemize karşılık , " ne o eski hayatını mi özledin " cümlesi tam bir hasta ruh sonucu.
Eski değil , evlendikten sonraki hayatı özlüyorum, özeniyorum. Eşimle gezmek , dolaşmak , eğlenmek istiyorum . Böyle yargılanmak , kısıtlanmak için evlenmedim. Ömür geçiyor ." Deyin eşinize.
Ve böyle devam edecekse ayrilacaginizi söyleyin ki, doğru olan budur.
Evlilik bu değil.