• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim...

önceki yasantiniz nasıldı ? kavgalar ne gibi seylerden çıkıyor ?

Neden geçmişle ilgili hakaret ediyor?
Geçmişinde ne var ki böyle yapıyor?
Neden arkadaşlık kurmana izin vermiyor?
Sana güvenmiyor mu?

Neden geçmişle ilgili hakaret ediyor?
Geçmişinde ne var ki böyle yapıyor?
Neden arkadaşlık kurmana izin vermiyor?
Sana güvenmiyor mu?
Ondan once gezerdim cevrem cok genisti eglenmeyi gezmeyi severdim ondan.

Konu uzun olmamis kisa olmus hatta
Biraz detay verseniz daha iyi anlasilirsiniz
hep genel konusmussunuz

Konu uzun olmamis kisa olmus hatta
Biraz detay verseniz daha iyi anlasilirsiniz
hep genel konusmussunuz
O zaman sole anlatim ben esimden once deli dolu rahat giyinen gezen tozan rahat bir insandm ondn snra herseyim degisti giyimim gezmem arkadaslarim ailemle bile disari cikmami sorun ediyor tek zaten cikmiyorum oda ben cok zorlamaxsam cikmaz hicbiyere evde bos bos otururz hep onunla ilgilenmemi sevmemi bekler ama kendisi dogru duzgum nasilsn demez hep kendi istekleri olsun ister

Ben ona disari cikelim diye cok zorladigimdada ne oldi bunaldin mi eskiyimi ozledim falan agzina geleni soler

Ben ona disari cikelim diye cok zorladigimdada ne oldi bunaldin mi eskiyimi ozledim falan agzina geleni soler

baskıcı erkek tipi . evlenmeden önce böylemiydi? sonradan mı böyle oldu yoksa çocuk varmı peki

O cok istiyor bende istiyodum doktora gidicektm ama o kadar bunaldim ki vazgdctm gitmekden istemiyorum suan cocuk.

Evlenmeden once bu kadar degildi.

O cok istiyor bende istiyodum doktora gidicektm ama o kadar bunaldim ki vazgdctm gitmekden istemiyorum suan cocuk.

Evlenmeden once bu kadar degildi.

sana demem o ki , evliliginde herşey yolunda gtmeden çocuk için uğraşma . yaşlar kaç bu arada

" Dışarı çıkalım " cümlemize karşılık , " ne o eski hayatını mi özledin " cümlesi tam bir hasta ruh sonucu.

Eski değil , evlendikten sonraki hayatı özlüyorum, özeniyorum. Eşimle gezmek , dolaşmak , eğlenmek istiyorum . Böyle yargılanmak , kısıtlanmak için evlenmedim. Ömür geçiyor ." Deyin eşinize.

Ve böyle devam edecekse ayrilacaginizi söyleyin ki, doğru olan budur.
Evlilik bu değil.

" Dışarı çıkalım " cümlemize karşılık , " ne o eski hayatını mi özledin " cümlesi tam bir hasta ruh sonucu.

Eski değil , evlendikten sonraki hayatı özlüyorum, özeniyorum. Eşimle gezmek , dolaşmak , eğlenmek istiyorum . Böyle yargılanmak , kısıtlanmak için evlenmedim. Ömür geçiyor ." Deyin eşinize.

Ve böyle devam edecekse ayrilacaginizi söyleyin ki, doğru olan budur.
Evlilik bu değil.

Konusuyorum anlamiyor ki beni o kafasinda bise dusunmussw degistiremezsiniz yapisi bole.
Ama bole giderse biticek galiba cok bunaliyorum cunku ayni ev icinde zindn oluyor ikimizide bi ozur bile dilemiyor soledikleri icin. Bide benm normal davranmami bekliyor.

Sakın ilişkinizi düzeltmeden çocuk falan yapma.
Aile terapistleri çok faydalı bence imkanın varsa eşini ikna edebilirsen çok iyi olabilir.
Benim yaşadığım yer küçük bir yer burada aile terapisti yok olsa bende gidicem

Back
X