• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim erotik sahnesi cok olan bir dizi izliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi xati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üniversitedeki sevgilimin ev arkadasinin kiz arkadasi dertlenmisti bana "spartaküs izliyor" diye, kavga cikarirdi, yemin ettirirdi cocuga izlemesin diye. kiz bana da söylüyordu ki "onlar evde izliyor, seninki de izliyordur belki" diye doldurup müttefik kazanacak. "izlesin, herkes izliyor" dedim gectim😂
esim de the office hayrani, bir geyikleri yok küçücük ofiste izliyoruz 9 sezondur:) ben de o bitince game of thronese gecelim diyorum ama orali olmuyor:)
Abi bence biz kadınların spartacus izlemesi daha fena değil mi? Erkekler için ne var Aman iki dk bi kız gelecek de sevişeckler bitcek bunda bi şey yok ki 🤪

yani xx karakterini çok beğendim ondan bırakamadım dediği kişi güzel bi kadınsa biraz bozulurdum açıkçası :) onu geçersek izlese nolacak abartma sen de onla izle. sor kaçıncı bölümdeymiş gündüzleri izle yetiş ona. sonra da beraber izleyin. akşam çocukları uyutunca alın kahvenizi açın dizinizi. aralarda durdurur sevişir sonra tekrar izlemeye devam edersiniz :KK76:

neyse hadi ben shameless a başlamaya gidiyom merak ettim bi bölüm izleyip öyle uyuyim

Çok zor dert Allah kimsenin başına vermesin.
Millet partneriyle Shameless gecesi duzenliyor.

Tepki vermeni bir nebze anlamaya çalışıyorum. Sana ters geliyor olabilir. Aslında altta yatan senin ne hissettiğini de gayet iyi anladım.
Bu tür şeyler izleyerek mi bana yükseliyor diyorsun. Buna kırılıyorsun.
Alışkın olmadığın bir kulvar çünkü.
Senin eşinin de bu diziyi izliyor olması aslında sizin rutininize uygun değil. Ama bir sekilde keşfetmiş.
Tepkisel davranmadan önce nette diziyi bir araştır. Hakkında ki yorumlara bi bak. Neymiş ne değilmiş bir fikrin olsun.
Aslında sosyo ekonomik eleştirisel bir yanı da var dizinin.
Tüm dünya izliyor yani bi bak bakalım olumlu olumsuz yorumlara insanlar ne diyor farklı bakış açıları edinmiş olursun. Sonra izlemeye başla ve daha sonra birlikte izleyin.
Şimdi ilk baş tepki verdim ama diyebilirsin içgüdüsel olarak bu çok insani çok anlaşılır çok kadınsı bir tepki.
Ama şuradan cevirebilrsin.
Tatlım sen yokken ben bu dizi hakkında biraz fikir edindim hadi gel birlikte izleyelim, diyebilirsin bir dene bunu.
Belki daha güzel olur.

Hem burada şöyle bir durum da oluşabilir.
Ben izleyebilirim ama sen izleyemezsin gibi bir şey söylerse o tvyi de onun kafasında kır tabii. :KK14:

Sen de 365 gün dizisini izlemeye başla ondan gizli gizli 😅

Çok zor dert Allah kimsenin başına vermesin.
Millet partneriyle Shameless gecesi duzenliyor.

Tepki vermeni bir nebze anlamaya çalışıyorum. Sana ters geliyor olabilir. Aslında altta yatan senin ne hissettiğini de gayet iyi anladım.
Bu tür şeyler izleyerek mi bana yükseliyor diyorsun. Buna kırılıyorsun.
Alışkın olmadığın bir kulvar çünkü.
Senin eşinin de bu diziyi izliyor olması aslında sizin rutininize uygun değil. Ama bir sekilde keşfetmiş.
Tepkisel davranmadan önce nette diziyi bir araştır. Hakkında ki yorumlara bi bak. Neymiş ne değilmiş bir fikrin olsun.
Aslında sosyo ekonomik eleştirisel bir yanı da var dizinin.
Tüm dünya izliyor yani bi bak bakalım olumlu olumsuz yorumlara insanlar ne diyor farklı bakış açıları edinmiş olursun. Sonra izlemeye başla ve daha sonra birlikte izleyin.
Şimdi ilk baş tepki verdim ama diyebilirsin içgüdüsel olarak bu çok insani çok anlaşılır çok kadınsı bir tepki.
Ama şuradan cevirebilrsin.
Tatlım sen yokken ben bu dizi hakkında biraz fikir edindim hadi gel birlikte izleyelim, diyebilirsin bir dene bunu.
Belki daha güzel olur.

Hem burada şöyle bir durum da oluşabilir.
Ben izleyebilirim ama sen izleyemezsin gibi bir şey söylerse o tvyi de onun kafasında kır tabii. :KK14:
+10000000

Kesinlikle kaçıncı bölüme geldiyse o bölüme kadar izle, ben de çok beğendim hadi beraber izleyelim de devamını birlikte izleyin

arkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bugun aksam cocugu uyuttum baktim oturma odasinda oturutor tv acik ama dizi yok telden izliyor niye tvden izlmeiyosun dedim hep oyle yapar cunku. sen izle ostedigini ya felan yapti. yo ac izlerkm bende dedim israrla acmadi. israr ettim tvye baalim bi neler varmis felan yapti oyice kuruldum hala bana ya baslarini izlemedin sarmaz simdi deni felan diyor . actirdim diziyi neyse izliyoruz.1 bolumde 3. çıplak sahne cikti geciyor cikinca. senin libidonun neden costugu belli oldu dedim ne alaka dedi 2 sahneden biri sex dedim ben izlemiyoeum geciyorum dedi hic bisey demwdim cok sinirlerim bozuldu. çünkü oncesindede 5 6 defa ekrani ben gorecegim sira kapatti. normalde izlemeyen sadece dinleyen adam bunu her forsatta acip bir taraftanda izlemeye baslamisti ya benmi cok buyutuyorum cok sinirlerim bzoudlu yari ciplak kadinlari izleyip izleyip bana gelmesi sinirimi bozdu istiyosan normaldede iste aruzuluyorsa normaldede arzula yani. hep giydigim tayti giyiyorum bu taty sana cok yakisiyor felan diyor öf dusundukce sinirlerim bozukjyor.
Hanımefendi dizide ki kadınları sahneleri de kıskanmazsınız ya 😂😂

abla otur kocanla dizi keyfi yap sonra da kocanin tadini cikar :D Esinizle birlikte ne guzel bir aktivite yaparsiniz iste. Diziyi esinizin kaldigi bolume kadar izleyin ve sonrasini da onunla birlikte izleyin shameless’in bazi bolumleri asiri komik bazen de amerikan drami yapiyolar vakit gecer en azindan.

arkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bugun aksam cocugu uyuttum baktim oturma odasinda oturutor tv acik ama dizi yok telden izliyor niye tvden izlmeiyosun dedim hep oyle yapar cunku. sen izle ostedigini ya felan yapti. yo ac izlerkm bende dedim israrla acmadi. israr ettim tvye baalim bi neler varmis felan yapti oyice kuruldum hala bana ya baslarini izlemedin sarmaz simdi deni felan diyor . actirdim diziyi neyse izliyoruz.1 bolumde 3. çıplak sahne cikti geciyor cikinca. senin libidonun neden costugu belli oldu dedim ne alaka dedi 2 sahneden biri sex dedim ben izlemiyoeum geciyorum dedi hic bisey demwdim cok sinirlerim bozuldu. çünkü oncesindede 5 6 defa ekrani ben gorecegim sira kapatti. normalde izlemeyen sadece dinleyen adam bunu her forsatta acip bir taraftanda izlemeye baslamisti ya benmi cok buyutuyorum cok sinirlerim bzoudlu yari ciplak kadinlari izleyip izleyip bana gelmesi sinirimi bozdu istiyosan normaldede iste aruzuluyorsa normaldede arzula yani. hep giydigim tayti giyiyorum bu taty sana cok yakisiyor felan diyor öf dusundukce sinirlerim bozukjyor.
Felan diye bir kelime yok, falan o. Shameless da gayet eğlenceli bir dizidir, rahat bırakın adamı. Seks izlemek istese açar telefonundan 5 dakikada öpeni bulur izler zaten. Dizi açacak da onun içinden seks sahnesi aramakla mı uğraşacak. Niye eşlerinizin alanina bu kadar müdahale ediyorsunuz?

Bizim aile televizyon dizileri izler ama bazı aileler böyle yapımları izliyorlar. Benim arkadaşlarım annesiyle beraber böyle dizileri izlediklerini söylüyorlar mesela. Cesur sahneleri olduğu için tabu olarak bakmamak lazım. Yani bu da bir dizi çeşidi, izleyebilir. Size absürt geliyorsa bakmazsınız ama belki de birkaç bölüm izlerseniz kurguyu beğenebilirsiniz. Denemeden bilemezsiniz

Eşiniz etkilenip arayışa girmeyip size yöneliyorsa bunun kafaya takacak bir yanı yok gayet normal.
Viking, spartacus, game of thrones da insan da benzer duygular hissettiriyor ve bu dizileri genelde eşimle birlikte izledik ne var ki bunda.
Sizde eşinizi rahat bırakın adam ergenler gibi diziyi izlediğini saklamaya başlamış

Konuyu okuyunca shamless izleme perileri geldi yine. Sizin yüzünüzden bilmemkaç sezon baştan sona kilitlenicem şimdi 😂

Çok gereksiz takılmışsınız. Dizi güzel, erotik sahneleri de genelde güzel kurgulanmış. Ne güzel tetikleyici işte mis gibi. Tadını çıkarın.

Back
X