• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim...

Sakın ilişkinizi düzeltmeden çocuk falan yapma.
Aile terapistleri çok faydalı bence imkanın varsa eşini ikna edebilirsen çok iyi olabilir.
Benim yaşadığım yer küçük bir yer burada aile terapisti yok olsa bende gidicem

Esim geri kafali biraz kesinlikle kabul etmez.

Geçmişte rahat takılan kızlar böyle kısıtlayıcı hanzolarla evleniyorlar ya genelde işte ben de bunu anlamıyorum... Aile ile gezmeyi sorun eden koca??

Herkesin bir geçmişi var. Eşinizin geçmişi yok mu. Çok saçma bu davranışı eşinizin psikolojik sorunları var bence destek alsa?
Sakın bu durumdayken çocuk yapma sonra daha kötü olur. Çocuk olursa değişir gibi sözlere aldanma sakın! Kimse değişmiyor.

Burda evli erkeklerle gorusenlere bitom laf soluyosunuz ne yasadigini neler oldugunu bilmeden ama bence yapmayin kendinizide koyun o insanlarin yerine sizce kendileride ister miydi evli bi adam sevmeyi.
Mesela ben evli bi adamla beraberm ve esi bunu biliyor bunu bilmesine ragmen ayrilmiyor cocuklarini adama karsi dolduruyor.
Adam 2 bucuk senedir benm yanimda hic gitmiyor bile o eve ama cocuklariyla ilgileniyor bakiyor ailesi ve cocuklari icin kendi bosanamiyor.
O kadinda onu sevmedigini bilmesine ragmen sirf inat ugruna bosanmiyor.
Burda insanlar siz tepki verin diye degil sadece dertlerine anlatio rahatlamak icin yaziyorlar.
Lutfen biraz anlayisli olun

Esim geri kafali biraz kesinlikle kabul etmez.

ben anlamadım. hangi mesajdaki gerçek sensin?
eşim diye bahsettiğin kişi evli olan sevgilin mi? yani kuma mısın yoksa ikinci kadın mı?
yoksa o evli olan sevgili bırakıp başka biriyle ışık hızıyla evlendin mi?

Mune Mune abla bi el atar mısın epey de konusu var arkadaşın.

Back
X