• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım...

Ne yaparsan tatlı tatlı yap :) kendimden biliyorum ,ters teper ..çokça çocuklarını ileri sür. .
Sizinde başınız saolsun zor durum çok zormuş az bişe tripleneyim belki toparlar diyorum benden fazla trip atıyo oyalanacak şeyler buluyorum o zamn daha iyi oluyor

kızlar merhaba
Bir konuda fikir almam lazım ben tek başına işin içinden çıkamıyorum
Eşimin babası nisan ayından beri rahatsız git gide durumu ağırlaşıyor şimdi hastanede yatıyor ciğerleri devamlı su topluyor
Eşimi babasından dolayı hep alttan aldım saçma sapan nedenlerden dolayı bağırdı çağırdı hiç bişe demedim ama artık boğazıma kadar doldum artık saçma sapan şeylerden kavga çıkarmasından çok sıkıldım bunu onu kırmadan nasıl düzeltebilirim bilmiyorum ‍♀️
Birde geçen hafta babasının üzerine engelli indirimiyle araba aldık ben toplam 70 gelcek diye bilirken aldıktan sonra 70 e değil 90 a geliyo demesi beni çıldırttı baştan neden söylemedin dedim hesaplasaydın ya dedi
En önemli konu ise araba daha bugün elimize geçicek daha araba gelmeden cam filmi derdine düşmüş kesinlikle istemiyorum diyorum kim arasa kesinlikle arabaya film taktır diyip duruyor bundan nasıl vazgeçirebilirim neden bu kadar üsteliyor onuda anlamadım
cam filmi 500 tl ve cokkkk gerekli

Back
X