• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım...

Araba babaya alınmadı sanırım engelli olduğu için. Engel durumuna özel araba yapılıyomuş ama film falan taktırdıgınıza göre siz kullanacaksınız yani normal bi araba. Neye taktıgınızı anlamadım bu konuda? Zaten yarı yarıya indirimli alıyosunuz, siz ve çocuklarınız binecek ona. Adam filme heves etmiş demek ki ne var ki bunda. Onun dısında babasının öyle olmasının sorumlusu siz değilsiniz ki. Nazı geçiyo diye böyle yapıyo. Tamam zor bi durum ama siz de üzülüyosunuzdur sonucta babasına bi de niye sizin psikolojinizi bozuyor ki.

Arabayı istemiyorum diye tutturmadım ki arabanın filmi de eşim tabiki sorucak sonuçta ortak birşey

Bende mı bir problem var acaba,ben eşim sorduğunda bile sen bilirsin nasıl istersen öyle yap diyorum sonuçta çoğunlukla kullanacak kişi o. İş gereği hep arabada. Film taktırmak istiyor diye tartışma çıkarmadım.. neden istemiyorsunjz onu anlamadım?

kızlar merhaba
Bir konuda fikir almam lazım ben tek başına işin içinden çıkamıyorum
Eşimin babası nisan ayından beri rahatsız git gide durumu ağırlaşıyor şimdi hastanede yatıyor ciğerleri devamlı su topluyor
Eşimi babasından dolayı hep alttan aldım saçma sapan nedenlerden dolayı bağırdı çağırdı hiç bişe demedim ama artık boğazıma kadar doldum artık saçma sapan şeylerden kavga çıkarmasından çok sıkıldım bunu onu kırmadan nasıl düzeltebilirim bilmiyorum ‍♀️
Birde geçen hafta babasının üzerine engelli indirimiyle araba aldık ben toplam 70 gelcek diye bilirken aldıktan sonra 70 e değil 90 a geliyo demesi beni çıldırttı baştan neden söylemedin dedim hesaplasaydın ya dedi
En önemli konu ise araba daha bugün elimize geçicek daha araba gelmeden cam filmi derdine düşmüş kesinlikle istemiyorum diyorum kim arasa kesinlikle arabaya film taktır diyip duruyor bundan nasıl vazgeçirebilirim neden bu kadar üsteliyor onuda anlamadım
Babam hastayken aşırı sinirliydim ben de .. gözünün önünde eriyen dağ gibi bir baba var , hassasiyet yüksek ,sinirli olmayıp da napacaksin. ..ota b.ka sinir hem de ...kaybetmek nedir ,bilmeyene çok da anlamlı gelmez ..saçmalıyor işte ,der ,dışardan bakan ..ama içerinin yangınını gören yok :/

Neyse ,film iyidir ..sen de kullanırsın , tacizciler kadın olduğunu görüp de çok rahatsız etmez ..

Araba babaya alınmadı sanırım engelli olduğu için. Engel durumuna özel araba yapılıyomuş ama film falan taktırdıgınıza göre siz kullanacaksınız yani normal bi araba. Neye taktıgınızı anlamadım bu konuda? Zaten yarı yarıya indirimli alıyosunuz, siz ve çocuklarınız binecek ona. Adam filme heves etmiş demek ki ne var ki bunda. Onun dısında babasının öyle olmasının sorumlusu siz değilsiniz ki. Nazı geçiyo diye böyle yapıyo. Tamam zor bi durum ama siz de üzülüyosunuzdur sonucta babasına bi de niye sizin psikolojinizi bozuyor ki.
Evet araba sadece indirimden dolayı kayın pederimin üzerine ücretini biz ödicez tabiki babasına bende çok üzülüyorum oda farkında elimden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum bütün hıncını benden çıkarmasını anlayamıyorum en sonunda kötü olcak dayanamayıp bir şey söylemekten korkuyorum

Babam hastayken aşırı sinirliydim ben de .. gözünün önünde eriyen dağ gibi bir baba var , hassasiyet yüksek ,sinirli olmayıp da napacaksin. ..ota b.ka sinir hem de ...kaybetmek nedir ,bilmeyene çok da anlamlı gelmez ..saçmalıyor işte ,der ,dışardan bakan ..ama içerinin yangınını gören yok :/

Neyse ,film iyidir ..sen de kullanırsın , tacizciler kadın olduğunu görüp de çok rahatsız etmez ..
Evet genellikle empati kurmaya çalışıyorum ben olsam kim bilir ne yaparım diyorum adam 6 ayda gözümüzün önünde eridi elimizden gelen herşeyi yaptık ama sanki kapılar kapalı gibi git gide başka şeyler çıkıyor

Madem çok üzülüyor bu yüzden karısını hırpalıyor.Ama babası bu haldeyken araba almayı düşünebiliyor ve zevki için o arabaya filmde taktırıyor.
Bencilce bence ayrıca sizi araba 70 bine gelecek diye kandırmış şimdide laf ebeligi yapıyor.

Evet genellikle empati kurmaya çalışıyorum ben olsam kim bilir ne yaparım diyorum adam 6 ayda gözümüzün önünde eridi elimizden gelen herşeyi yaptık ama sanki kapılar kapalı gibi git gide başka şeyler çıkıyor
Hayırlısı olsun de geç ..arada eşini tatlı tatlı uyar ..hassasiyetinin farkındayım ama bu evde 2 yavrumuz var ,biraz daha ölçülü davranmaya çalışalım ,fevri çıkışlardan uzak durmaya çalışalım ,de ve öp, sarıl ,desteğini hissetsin ..eşim bana sesini bile cikarmazdi. .sadece sıkı sıkı sarılırdı ,çocuklarımız da sana benzesin daughter, lütfen ,derdi ..

Madem çok üzülüyor bu yüzden karısını hırpalıyor.Ama babası bu haldeyken araba almayı düşünebiliyor ve zevki için o arabaya filmde taktırıyor.
Bencilce bence ayrıca sizi araba 70 bine gelecek diye kandırmış şimdide laf ebeligi yapıyor.
Sonunda anlayanlar oluyor bende ona kızıyorum en baştan neden 90 değilde 70 diyor 40 defa sordu nasıl yapalım pahalıya geliyo sanki dedi evet 70 pahalı gibi dedim herşey bitti alındı ondan sonra 70 değil 90 dedi gelde kızma

Araba camına film çekilecek olması sizi neden rahatsız etti?
Ne düşünerek hayır diyorsunuz?
Konforunuz açısından sizin hayatınızda bir değişiklik olmayacak bir şey, eşiniz heveslenmiş istemiş, estetik olarak daha çok hoşuna gidiyor olabilir.
Böyle ufak bir şeye müdahale etmek çok anlamsız.
70 bini siz mi hesapladınız, eşiniz mi söyledi?
90 olduğunu bilseniz arabayı almayacak mıydınız?
Eşiniz gergin; ve gerginliği artık sizi bıktırmış ama siz de sorun çıkarmaya yer aramayın. Alt tarafı film.
Para konusunda ortada yalan varsa, onu da ayrıca konusun.

Hayırlısı olsun de geç ..arada eşini tatlı tatlı uyar ..hassasiyetinin farkındayım ama bu evde 2 yavrumuz var ,biraz daha ölçülü davranmaya çalışalım ,fevri çıkışlardan uzak durmaya çalışalım ,de ve öp, sarıl ,desteğini hissetsin ..eşim bana sesini bile cikarmazdi. .sadece sıkı sıkı sarılırdı ,çocuklarımız da sana benzesin daughter, lütfen ,derdi ..
Evet genellikle susuyorum alttan alıyorum ayrı koltukta bile oturmuyorum devamlı yanında olduğumu hissetsin diye herşeyi yapıyorum ama artık çocuklarda rahatsız olmaya başladı bu durumdan nasıl düzeltirim sakinleştiririm bilmiyorum

Sonunda anlayanlar oluyor bende ona kızıyorum en baştan neden 90 değilde 70 diyor 40 defa sordu nasıl yapalım pahalıya geliyo sanki dedi evet 70 pahalı gibi dedim herşey bitti alındı ondan sonra 70 değil 90 dedi gelde kızma
Benim eşinde dahil etrafım da bir çok erkek böyle.Araba dedinmi herseyden kısılır her türlü şey mübah sayılır.Babası konusunda ilginizi eksik etmeyin ama bunu kullanmasına izin vermeyin.

Araba camına film çekilecek olması sizi neden rahatsız etti?
Ne düşünerek hayır diyorsunuz?
Konforunuz açısından sizin hayatınızda bir değişiklik olmayacak bir şey, eşiniz heveslenmiş istemiş, estetik olarak daha çok hoşuna gidiyor olabilir.
Böyle ufak bir şeye müdahale etmek çok anlamsız.
70 bini siz mi hesapladınız, eşiniz mi söyledi?
90 olduğunu bilseniz arabayı almayacak mıydınız?
Eşiniz gergin; ve gerginliği artık sizi bıktırmış ama siz de sorun çıkarmaya yer aramayın. Alt tarafı film.
Para konusunda ortada yalan varsa, onu da ayrıca konusun.
Eşim ilk 70 dedi bayii ye gitti sonra bida rakamı düzeltmedi 70 değilde 90 mış demedi evet 90 olduğunu bilseydim istemezdim oda benimde içime sinmeyen bir şeyi almazdı

Evet genellikle susuyorum alttan alıyorum ayrı koltukta bile oturmuyorum devamlı yanında olduğumu hissetsin diye herşeyi yapıyorum ama artık çocuklarda rahatsız olmaya başladı bu durumdan nasıl düzeltirim sakinleştiririm bilmiyorum
Terapi almasını sağla ..bana çok ısrar etmişti doktorum , yanasmamistim
..babamı kaybettikten sonra kendimi de kaybettim ve geç de olsa tedaviye başladım ..

Eşim ilk 70 dedi bayii ye gitti sonra bida rakamı düzeltmedi 70 değilde 90 mış demedi evet 90 olduğunu bilseydim istemezdim oda benimde içime sinmeyen bir şeyi almazdı
Film konusundaki anlamsız ısrarınızı da söyleseydiniz ya merak ettim :)

Bundan sonraki yorumlarınızı Ciddi ye almıcam film meselesini kayınpederim ile konuştuğumuzu nerden çıkardınız merak konusu
O zaman evinize ortak bir şey alındığında siz sadece karşıdan izliyorsunuz ben bunu anlıyorum
Arabanın parasını eşim ile beraber ödicez lütfen yorumunuz fikriniz size kalsın teşekkür ederim ben apayrı şeyler anlattım siz apayrı şey anladınız sorun değil size bişeler anlatma çabasına girmicem siZde anlamaya çalışmayın anlamaya çalıştıklarınız bana yetti kafi
Konularinizin altina bir dahakine "Bana katilmayacak olanlar yazmasin. Cunku tahammulum yok" yazarsaniz benim dusunce tarzimdaki insanlar, insan yerine koyupta size vakit ayirmazlar.

Konularinizin altina bir dahakine "Bana katilmayacak olanlar yazmasin. Cunku tahammulum yok" yazarsaniz benim dusunce tarzimdaki insanlar, insan yerine koyupta size vakit ayirmazlar.
Ben öyle birşey düşünmüyorum bu sizin düşünceniz

Terapi almasını sağla ..bana çok ısrar etmişti doktorum , yanasmamistim
..babamı kaybettikten sonra kendimi de kaybettim ve geç de olsa tedaviye başladım ..
Evet bende kendini kaybetmesinden korkuyorum sigarayı bırakmıştı doktoru koah olabilirsin adayısın demişti şimdi babası hastalanınca tekrar başladı. Doktora gitmeyi teklif edicem

Evet bende kendini kaybetmesinden korkuyorum sigarayı bırakmıştı doktoru koah olabilirsin adayısın demişti şimdi babası hastalanınca tekrar başladı. Doktora gitmeyi teklif edicem
Ne yaparsan tatlı tatlı yap :) kendimden biliyorum ,ters teper ..çokça çocuklarını ileri sür. .

Back
X