Çok bunaldım

İnşallah biliyorum hepsi geçecek sadece bu ara her şey çok üst üste gelmeye başladı. Çok yorgunum onun da etkisi var sanıyorum , hafta da 6 gün sabah 6 da güne başlıyor neredeyse hiç oturmadan gece 1 de uyuyabiliyorum. Akşam 7 de çocuğu al eve git yemek bulaşık derken çocuk oyun oynamak istiyor ki onunla ben her zaman çok yakından ilgilendim. Her akşam mutlaka oyun oynarız , etkinlik yaparız , kitap okuruz , dans ederiz , oğlumun rituelleri var bazı konularda ... Uyumadan önce mutlaka en az 9-10 tane masal okutmak gibi sonra yatak da kıkırdaşmak gibi , morali de bozuk olunca insanın direnci azalıyor sanırım.

Ne guzel bilincli ve iyi bir annesiniz.
Yorgunluk ve tek basina olup kendinize de zaman ayirmayinca hissettikleriniz normal.
Insallah atlatir ve iyi gunlerin geldigi zamanlari yasarsiniz.

"Kocam dövüyor,evine bakmıyor,kendime nasıl bağlarım"ları gördükçe sizin gibi hemcinslerimi gördükçe gurur duyuyorum.
Hem anne,hem baba olup evladınıza kol kanat gerebilmis,zorlukların çoğunun üstesinden gelmissiniz.
Kendinizi bunca yükün altında kötü hissetmeniz,boşluğa düşmeniz üstüne bir de yanlizlikla yüzlesmeniz kolay değil elbette.
Eminim bunların da altından kalkacak,emeklerinizin karşılığını almaya başladığınız da yeniden doğmuş gibi olacaksınız..
Tüm güzellikler sizi bulsun:KK200:

Amin güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. :KK200:

Yalnızlıkla yüzleşmekten ziyade sanırım oğlum için korkuyorum. Çok ciddi sağlık problemleri geçirdiğim dönemlerim oldu hepsinde de çok fazla stres altında ve çok çok üzgündüm... Bu ara özellikle ailemle ilgili duygularım çok fazla içimi acıtıyor...

Yaşım 40 oldu , oğlum çok küçük , babasının ailesine kendi aileme baktığım zaman gördüğüm tek şey çocuğumun bana bir şey olursa , çalışamazsam ya da ölüp gidersem ziyan olup gideceği düşüncesini tetikliyor....

Ne guzel bilincli ve iyi bir annesiniz.
Yorgunluk ve tek basina olup kendinize de zaman ayirmayinca hissettikleriniz normal.
Insallah atlatir ve iyi gunlerin geldigi zamanlari yasarsiniz.
İnşallah hepinize teşekkür ederim :KK200:

Çok mu zayıfım diyorum bazen kendi kendime şirkette bir tane arkadaşım var az da olsa konuşabildiğim , buzdağının çok küçük bir kısmını görebilmesine rağmen ben dayanamazdım diyor ama yoruldum bu bir gerçek.

Ay sizi hatırladım :)
Hani bi teğmen vardı , onunla bi iletişim mi kursanız acaba ?
Arkadaşınız da yokmuş , konuşur dertleşirsiniz :)
:KK200: Çok hoşsunuz valla beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün emi... Hayatım boyunca söylediğim ilk ve tek yalan ona söylenmişti. Ahı mı tuttu acaba :) Bu arada hafızanıza hayran kaldım :)

Hasta olacaksiniz artik. Mecvur degilsiniz hayatin bu yukunu tek basiniza cekmeye. Oglunuzun saglikli ve akli yerinde bir anneye ihtiyaci var, ama siz malesef dik duracagim diye fazla yoruyorsunuz kendinizi. Anneniz babaniz ve kardesleriniz var. Mutlaka yardim alin onlardan, kendilerinin soylemesini beklemeyin. Emrivaki yapin gerekirse. Bu kadar sessiz durursaniz kimse ne yasadiginiz bilemez. Cikin bi pazar gunu vitrinleri gezin 2 saat.
Ayrica ailenizle de konusun para mevzusunu. Destek olmalari gerek, yaptiklari cok ciddi bir haksizlik. Kendiniz icin degil, oglunuz icin gidin ve konusun.

:KK200: Çok hoşsunuz valla beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün emi... Hayatım boyunca söylediğim ilk ve tek yalan ona söylenmişti. Ahı mı tuttu acaba :) Bu arada hafızanıza hayran kaldım :)
Hayatta bazı şeyler için geç kalınmamalı , kendimden biliyorum :)
Hikayeniz de ondan kaldı aklımda :)
Siz de hep mutlu olun , mutlu kalın :KK200:

Hasta olacaksiniz artik. Mecvur degilsiniz hayatin bu yukunu tek basiniza cekmeye. Oglunuzun saglikli ve akli yerinde bir anneye ihtiyaci var, ama siz malesef dik duracagim diye fazla yoruyorsunuz kendinizi. Anneniz babaniz ve kardesleriniz var. Mutlaka yardim alin onlardan, kendilerinin soylemesini beklemeyin. Emrivaki yapin gerekirse. Bu kadar sessiz durursaniz kimse ne yasadiginiz bilemez. Cikin bi pazar gunu vitrinleri gezin 2 saat.
Ayrica ailenizle de konusun para mevzusunu. Destek olmalari gerek, yaptiklari cok ciddi bir haksizlik. Kendiniz icin degil, oglunuz icin gidin ve konusun.
Haklı olabilirsiniz daha doğrusu haklısınız... Konuşmam gerek biliyorum para için değil içimde ki öfkeyi büyütmemek adına konuşmalıyım en azından.. Niyetleniyorum da konuşmak için , iki haftadır annemle babam bakıyor cumartesi günleri çocuğa teyze tatilde de :) Ama annem o kadar ağlıyor ki para yok , ben çok hastayım , o öyle yaptı , bu böyle yaptı diye ... Dün akşam dedim nasıl para yok evi kaça aldınız ki siz , kalan paraya ne oldu ... Bankada dedi... Kelimeleri yutuyorum o anda hiçbir şey demek gelmiyor içimden... Bir gün cinnet geçirmem inşallah o öyle karşıma geçip ağladığında ben ne yapayım , ne haldeyim biliyor musun diye bağırmam umarım :KK43:

Haklı olabilirsiniz daha doğrusu haklısınız... Konuşmam gerek biliyorum para için değil içimde ki öfkeyi büyütmemek adına konuşmalıyım en azından.. Niyetleniyorum da konuşmak için , iki haftadır annemle babam bakıyor cumartesi günleri çocuğa teyze tatilde de :) Ama annem o kadar ağlıyor ki para yok , ben çok hastayım , o öyle yaptı , bu böyle yaptı diye ... Dün akşam dedim nasıl para yok evi kaça aldınız ki siz , kalan paraya ne oldu ... Bankada dedi... Kelimeleri yutuyorum o anda hiçbir şey demek gelmiyor içimden... Bir gün cinnet geçirmem inşallah o öyle karşıma geçip ağladığında ben ne yapayım , ne haldeyim biliyor musun diye bağırmam umarım :KK43:
Onlar yaptiklarini hakli cikarmak icin, ya da ustunu ortmek icin konusuyor olabilirler. Siz sakince konusmayi deneyin, yarariniza olur. Simdiye kadar hic yansitmadim uzulmeyin diye, ama cok zorlaniyorum, dayanamiyorum artik diyin. Gururunuzdan anlatmadiginiz seyleri tek tek soyleyin. Odak noktaniz kendiniz ve oglunuz olsun, konunun baska yerlere cekilmesine izin vermeyin. Ben zannediyorum ki ablaniz surekli anlatiyor, onlarin kafasina yer ediyor. Siz de hakkiniz olani istiyorsunuz, bunun yolu da belli. Vazgecmeyin hakkinizdan. Zaten bir dolu seyle ugrasiyorsunuz, bi de bu yuku tasimayin.

ALLAH güç kuvvet versin size.bunu tüm kalbimle diliyorum.yazdıklarınızdan da anlaşıldığı üzere siz güçlü ,akıllı bir kadınsınız.:anne:hafta sonları ek iş yapmak gibi bi düşünceniz yok mu ?ya da Eşinizden nafaka felan yardım almıyormusunuz?

Onlar yaptiklarini hakli cikarmak icin, ya da ustunu ortmek icin konusuyor olabilirler. Siz sakince konusmayi deneyin, yarariniza olur. Simdiye kadar hic yansitmadim uzulmeyin diye, ama cok zorlaniyorum, dayanamiyorum artik diyin. Gururunuzdan anlatmadiginiz seyleri tek tek soyleyin. Odak noktaniz kendiniz ve oglunuz olsun, konunun baska yerlere cekilmesine izin vermeyin. Ben zannediyorum ki ablaniz surekli anlatiyor, onlarin kafasina yer ediyor. Siz de hakkiniz olani istiyorsunuz, bunun yolu da belli. Vazgecmeyin hakkinizdan. Zaten bir dolu seyle ugrasiyorsunuz, bi de bu yuku tasimayin.
Evet yapmam gereken bu en azından rahatlamış olurum. Kuzenim de bir kaç defa annemin konuşmalarına şahit olmuş , teyzem fena halde duygu sömürüsü yapıyor , sürekli ağlıyor , bir de senin için o her şekilde başının çaresine bakar , onun kimseye ihtiyacı yok filan diye sağda solda konuşuyor dedi. Bu da beni yaralıyor açıkcası ben bakarım başımın çaresine doğru ama gerçekten beklediğim tek şey yalandan da olsa düşünülmek , ileride bana bir şey olursa çocuğuma sahip çıkacaklarına inanmak , şu an ben varken ilgilenmeyen benden sonra ilgilenir mi diyorum ya da belki şimdi ben varım diye mi ilgilenmiyorlar bilmiyorum ki.... İlk fırsatta konuşacağım inşallah kendim de o gücü ve sakinliği bulabilirsem.

ALLAH güç kuvvet versin size.bunu tüm kalbimle diliyorum.yazdıklarınızdan da anlaşıldığı üzere siz güçlü ,akıllı bir kadınsınız.:anne:hafta sonları ek iş yapmak gibi bi düşünceniz yok mu ?ya da Eşinizden nafaka felan yardım almıyormusunuz?
Eşimden nafaka filan almıyorum. Hafta sonum pazar gününden ibaret ki o da hiçbir şeye yetmiyor. Temizlik , çamaşır , ütü , yemek ve hafta içi çocuk yuvada evde benimle olmak hakkı yavrumun.Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Back
X