bence onun sevmediği şeyleri yapmaya zorlamayın. Siz onu olmasını istediğiniz gibi taleplerde bulununca o zıtlaşıyordur Mesela temizliğe yardım ettirmişsiniz oda ıvır zıvıra sinirlenmiş bence onu temizliğe ikna edene kadar öncesinde de biraz gerginlik olmuştur. Size göre sizin istekleriniz sözleriniz cok normal gelebilir ama maalesef bu tarz konularda iki tarafta aynı derecede hatalı yada hatasızdır.
Ayrıca cocuk olunca maalesef sinirler dahada gergin olacak daha yorulacaksınız. onun icin doğuma kadar problemlerinizi hallederseniz iyi olacaktır
ama hayatta hiçö birşeyi sevmiyorki arzuco..ona dokunmayan yılan bin yaşasın..gezmeyi sevmez, eğlenmeyi sevmez, temizliği sevmez, yardım etmeyi sevmez,para harcamayı sevmez,ailesini sevmez,özür dilemeyi sevmez...sevmez de sevmez...temizlik öncesinde hiç sorun çıkmadı sadece "yarın yapsak olmaz mı " dedi...ama başladığımız andan itibaren küfürler,offlamalar puflamalar...bende hatalıyım elbet olmam mı ama o hatasını hiç anlamdıkça ve devamlı beni suçladıkça artık bende bitiyorum.çocuğumunda bu sıkıntılarla huzursuz olmasından korkuyorum:Allah evliliğimde huzur nasip etsin walla çok zor