Çok bunaldım

bence onun sevmediği şeyleri yapmaya zorlamayın. Siz onu olmasını istediğiniz gibi taleplerde bulununca o zıtlaşıyordur Mesela temizliğe yardım ettirmişsiniz oda ıvır zıvıra sinirlenmiş bence onu temizliğe ikna edene kadar öncesinde de biraz gerginlik olmuştur. Size göre sizin istekleriniz sözleriniz cok normal gelebilir ama maalesef bu tarz konularda iki tarafta aynı derecede hatalı yada hatasızdır.
Ayrıca cocuk olunca maalesef sinirler dahada gergin olacak daha yorulacaksınız. onun icin doğuma kadar problemlerinizi hallederseniz iyi olacaktır

ama hayatta hiçö birşeyi sevmiyorki arzuco..ona dokunmayan yılan bin yaşasın..gezmeyi sevmez, eğlenmeyi sevmez, temizliği sevmez, yardım etmeyi sevmez,para harcamayı sevmez,ailesini sevmez,özür dilemeyi sevmez...sevmez de sevmez...temizlik öncesinde hiç sorun çıkmadı sadece "yarın yapsak olmaz mı " dedi...ama başladığımız andan itibaren küfürler,offlamalar puflamalar...bende hatalıyım elbet olmam mı ama o hatasını hiç anlamdıkça ve devamlı beni suçladıkça artık bende bitiyorum.çocuğumunda bu sıkıntılarla huzursuz olmasından korkuyorum:Allah evliliğimde huzur nasip etsin walla çok zor

Evlilik farklı bir boyutu ilişkinin ve gerçekten çok önemli.

Sana tavsiyem, eğer o düzelmiyorsa düzelmeye niyeti yoksa bir süre dur ve düşün. Ondan ayrılsan daha mı mutlu olcakasın, ya da onun bir an hayatından çıktığını düşün. Allah gecinden versin ya ölse ya başına bir şey gelse ?

Sakin ol. Ondan herhangi bir talepte bulunma bir süre. Surat asma ve yakınma. Böyle devam et inatla. Bakalım değişecek mi. Ev içinde huzurlu ol ve kendi halinde kendi işlerine bak.

Belki bu sukunet ikinize de iyi gelir.

Evlilik farklı bir boyutu ilişkinin ve gerçekten çok önemli.

Sana tavsiyem, eğer o düzelmiyorsa düzelmeye niyeti yoksa bir süre dur ve düşün. Ondan ayrılsan daha mı mutlu olcakasın, ya da onun bir an hayatından çıktığını düşün. Allah gecinden versin ya ölse ya başına bir şey gelse ?

Sakin ol. Ondan herhangi bir talepte bulunma bir süre. Surat asma ve yakınma. Böyle devam et inatla. Bakalım değişecek mi. Ev içinde huzurlu ol ve kendi halinde kendi işlerine bak.

Belki bu sukunet ikinize de iyi gelir.

evet bilqe haklısın ben onsuz yapamam kocamı çok seviyorum.ve bugün başladım dediklerini uygulamaya tartışmadık inş böle devam eder..tşk

bu arada arkadaşlar bebişim 6+4 haftalıkmış.bugün ultrasonda net olmasa da görebildik kalbini de duyabildik :))) inş bebişim bize şans getirir

bebeğin hayırlı olsun,evet bebekler gerçekten altın toptur.ama sende lütfen pozitif ol.ne kadar negatif olursan o kadar kötülük üstüne gelir.nolur şu avatardaki resmi kaldır bide o mutsuzum yazısını, çok rica ediyorum.hayat o kadar uzunki belki daha başka bebeklerinde olacak.kolaymı sanıyorsun oooo çocuklar büyüyecek ergenlik yaşlarında o zamanda içinden ya sabır diye diye dolaşacaksın.demem oki ne kadar pozitif düşünürsen o kadar az sinirlenirsin.

bebeğin hayırlı olsun,evet bebekler gerçekten altın toptur.ama sende lütfen pozitif ol.ne kadar negatif olursan o kadar kötülük üstüne gelir.nolur şu avatardaki resmi kaldır bide o mutsuzum yazısını, çok rica ediyorum.hayat o kadar uzunki belki daha başka bebeklerinde olacak.kolaymı sanıyorsun oooo çocuklar büyüyecek ergenlik yaşlarında o zamanda içinden ya sabır diye diye dolaşacaksın.demem oki ne kadar pozitif düşünürsen o kadar az sinirlenirsin.

cnm çok teşekkür ederim.avatarı da yazıyı da kaldırdım :)))
inş pozitif düşünebilmeyi becerebilirim.En azından bebişim ve eşim için çabalıcam çok teşekkürler öpüyorum opuyorumnanaktan

bende sana çok,çok,çok teşekkür ediyorum.buda bir başlangıçtır emin ol.bende seni çok öpüyorum.

Philemon bilio musun 2 gündür tartışmıyoruz :)) sanırım pozitif olma olayı işe yaramaya başladı bile ^^ eşimde dikkat ediyor bende inşallah böyle devam ederiz. opuyorumnanaktan

yaa insan yeterki istesin KADIN İSTERSE gerçektende öyle,boşuna dememiş büyüklerimiz yuvayı dişi kuş kurar diye.böyle devam et güzelim,tabiikide arada bir atışmalarınız olacak.evliliğin tadı tuzu.oooo ilerki yaşlarda çoluğunuz,çocuğunuz büyüyecek onlarıda böyle kendi kendini telkin ederek içinden sabır çekerek yönlendireceksin.allah size inşallah o günleride göstersin.bunları yapmazsan zaten hiç yuva kuramazsın.evlilik demek bu demek emeksiz yemek olmazmış hayatım.

Philemon bilio musun 2 gündür tartışmıyoruz :)) sanırım pozitif olma olayı işe yaramaya başladı bile ^^ eşimde dikkat ediyor bende inşallah böyle devam ederiz. opuyorumnanaktan

ayrıca bunada çok sevindim.bütün iyilikler üzerinizde olsun.:nazar:değmesin inşallah. ay çenem düştü hadi hoşçakal allaha emanet ol.

yaa insan yeterki istesin KADIN İSTERSE gerçektende öyle,boşuna dememiş büyüklerimiz yuvayı dişi kuş kurar diye.böyle devam et güzelim,tabiikide arada bir atışmalarınız olacak.evliliğin tadı tuzu.oooo ilerki yaşlarda çoluğunuz,çocuğunuz büyüyecek onlarıda böyle kendi kendini telkin ederek içinden sabır çekerek yönlendireceksin.allah size inşallah o günleride göstersin.bunları yapmazsan zaten hiç yuva kuramazsın.evlilik demek bu demek emeksiz yemek olmazmış hayatım.

Amin cnm inşallah çocuklarımızı büyütmeyi nasip eder Allahım...inş annem babamların evliliği gibi yıllar yılı süren mutlu evliliğimiz olur.Doğru söylüyorsun cnm ben biraz sabredersem olay bitiyor,büyümeden hallediyoruz. opuyorumnanaktan

ayrıca bunada çok sevindim.bütün iyilikler üzerinizde olsun.:nazar:değmesin inşallah. ay çenem düştü hadi hoşçakal allaha emanet ol.

ayy düşsün çenen kızz seviyom senin konuşmalarını.bütün iyilikler seni de bulsun cnm benim inş hep mutlu huzurlu olursun :Saruboceq:

canım benim,kızım 26 yaşında,kızımda bankacı,geçen sene kalp pili takıldı kızıma.çok kötü şeyler yaşadık,kızım mucize yaşatıldı,bunlar belkide benim hamileyken yaşadıklarımdanda olabilirmi diyede düşünüyorum.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.belki o zamanda benimle böyle konuşan olsaydı bende belki biraz rahat olurdum, herşey için ölümüne inat yapmazdım.

canım benim,kızım 26 yaşında,kızımda bankacı,geçen sene kalp pili takıldı kızıma.çok kötü şeyler yaşadık,kızım mucize yaşatıldı,bunlar belkide benim hamileyken yaşadıklarımdanda olabilirmi diyede düşünüyorum.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.belki o zamanda benimle böyle konuşan olsaydı bende belki biraz rahat olurdum, herşey için ölümüne inat yapmazdım.

cnm benim ya kızın için çok üzüldüm.inş eski sağlığına kavuşmuştur.Şuan bi sorun var mı canım? sen bana yardımcı oluyorsun ya Allah senden ve arkadaşlardan razı olsun.
Keşke eski günlere dönebilsek ama dönülmüyor işte maalesef mafoldumben
Philemon nolur sende artık geçmişi düşünmemeye çalış şimdiki sağlığına bişey olmasın çocuklarının,sevdiklerinin ve bizim sana ihtiyacımız var
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım,bendeopuyorumnanaktan zaman,zaman rahatsızlanıyor idare ediyoruz.sende kendine dikkat et canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X