- Konu Sahibi tatlicadi1
Eşiniz nasıl rahatsız olmuyor ki bu durumdan :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben burdan sinir oldum artık
gelip o adamı yaka paça evden atasım var![]()
Tatlıcadı lütfen ama lütfen bundan dolayı eşinizle aranız bozulmasın. Sizin amacınız huzurunuzun kaçmaması değil mi ? Ama siz bu durumda huzurunuz kaçaçak şekilde sorunu çözüyorsunuz.. Bu aranızda küskülüğe neden olursa bu kırgınlığı zor atlatır eşiniz. İçinde birirktirir olmadık yerde patlar, gönlünüz kırılır.
Eşinizin elinde olmayan bir durum olduğunu düşünüyorum. Oda böyle olmasını istemiyordur anladığım kadarıyla fakat vefakar biri olduğu belli ve bundan dolayı aksini yapamıyor sanırım. Gideceğinden de emin olduğu için belkide son günleri iyi geçsin diye uğraşıyordur.
Dilerim herşey tatlılıkla çözülür.
ah ah wenars aynen.. şuan odamda sinirden kuduruyorum inan....!
Arkadaşlar yorumları okumuyorsunuz sanırım lutfen artık konu sahibini EŞİ HAKKINDA yorum yapmayınız olur mu ?. Eger bir çözümümüz varsa lütfen onları yazalım.. Bu şekilde ancak arkadaşımızı doldurmuş oluruz. Buda aile saadetlerine zarar vurmak demektir.. Zaten fazlasıyla bunalmış.
Birkaç defa yazdı konu sahibi , eşim de istiyor ama elinde değil diye. Oda farkındaymış yani.
ankara da oturan arkadaşlar tatlıcadının evine bir ziyarette mi bulunsak
mersin den koşa koşa gelirim valla
10 kişi aramıza alsak her birimiz bir laf soksak daha da gelemez![]()
ankara da oturan arkadaşlar tatlıcadının evine bir ziyarette mi bulunsak
mersin den koşa koşa gelirim valla
10 kişi aramıza alsak her birimiz bir laf soksak daha da gelemez![]()
mersindemisin sen... ay güldüm şimdi ya. bizim misafir=ev sahibi de mersinli![]()
birsen82. sana kesinliklle katılıyorum:81:
sadece bu konu için değil nedense üyeler sorunu olan kişiyi mutlaka dolduruyo yardımcı olmak yerine sağlıksız düşüncelere yönlendiriyo.. belkide aklına hiç gelmeyen yönleride söyleyiveriyolar ama onların yaşadıkları herşeyi bi kenara atarak..
şimdi ise bu konuda açıkca belli olan şeyy eşininde arada kaldıgı. yani adam yüzüz ona diyecek bişey yok eşide buna izin veriyo gibi görünsede iyi niyetinden bişi söyleyemediğinden iki arada kalıyo.. neden öfkelendiriyosunuz bu kadar sadece sabretmesi gerekiyo gerekirse eşi degil kendisi konuşacak rahatsızlıgını belirtecek..:93:
ayy bi de memleketlim çıktı gıcık adam
bak ne dicem benim sevdiceğim ankara-mersin arası otobüs şirketinde çalışıyor.
söyleyeyim bilet ayarlasın. bana gönder sen onusen çok iyi niyetlisin ona benim gibi cadı lazım
![]()
gerçekten ben ilk gün kocamda bir sorun olduğunu düşnmüştüm. Yani içten içe ona kalan misafirden daha çok kızmaya başladım.
Ama ben biliyorum biz sadece iyilik yaparken mağdur olan insanlarız. ayrıca sırf mağdur ben değilim. eşimde mağdur. kim ister 24 saat evde birini. o onu bazen yok sayarak geçiştirmeye çalışıyor.
güzel bnde ankaradayım gelip kaçırabilirim :82: nerdeydi sizin ev![]()
çankaya güzelim. yarın gelsene bize,sabah kahvaltı hazirlim sana![]()
sen ona gerçekten bir bilet ayarlasan iyi olacak. dün akşam internetten bilet bakan adam bu akşam yine serdi postu en rahat koltuğa :84: belki bileti eline verirsem konuşmadan anlatmış olurum derdimi![]()
Kov gitsin asalağı.Terbiyesiz,düşüncesiz yaratık.![]()