Çok bunaldım..!

bence şöyle diyin ;
babam burada kaldığını öğrenmiş..
bu durumlara hiç sıcak bakmıyor ve bize çok kızdı..
senden bunu istemek çok zor ama durum ortada..
babamla iplerin kopmasını istemiyoruz diyin..
o da mecbur kaldığınızı düşünür ve size kızmaz

bende anneni çağır o söylesin oğlum senin burda ne işin var gibilerinden desin diyecektim. yada kayınvalideni. madem sen çekiniyorsun.

vallahi evime tamirci gelecek olsa eşim işten gelir. hayret ettim bu ne genişlik. ne kadar güvenirse güvensin olmaz ya böyle. bırak arkadaşı kaynım geldiği zaman bile sağolsun sabah eşimle çıkar akşam onunla gelir.

Son düzenleme:
ister arkadasi olsun ister akrabasi olsun elin adaminin karisiyla ayni evde kalmasini normal karsilayan erkek bana garip geliyor.
tamam 2-3 gun olur ama bu ne canim abartmis esiniz...
suc esinizde bence de...

ister arkadasi olsun ister akrabasi olsun elin adaminin karisiyla ayni evde kalmasini normal karsilayan erkek bana garip geliyor.
tamam 2-3 gun olur ama bu ne canim abartmis esiniz...
suc esinizde bence de...

Duygularıma tercuman olmuşsunuz...
Ben de hiç anlam veremem böyle işlere ki zaten konu sahibi arkadaşa ilk mesajımda da sordum bunu.
Bana göre 1 2 gün de normal değil.
Bu güvenle alakalı bir durum değil çünkü.
Bu daha başka daha temel birşey.
Sonuçta ev en mahrem yer ve nasıl bir erkek karısının her türlü ev haline başka birinin şahit olmasını kabullenir ki?

Son düzenleme:
Duygularıma tercuman olmuşsunuz...
Ben de hiç anlam veremem böyle işlere ki zaten konu sahibi arkadaşa ilk mesajımda da sordum bunu.
Bana göre 1 2 gün de normal değil.
Bu güvenle alakalı bir durum değil çünkü.
Bu daha başka daha temel birşey.
Sonuçta ev en mahrem yer ve nasıl bir erkek karısının her türlü ev haline başka birinin şahit olmasını kabullenir ki?

:71: :46:

adamin basi sikissa 2-3 gunlugune kalsin diyecegim, insanlik hali yani ne bileyim belki akrabalariyla arasi degil onlarda kalamaz, parasi yoktur otelde kalamaz arkadasi da sokakta birakacak degil gel 1-2 gun kal der vs.
ama bu kadari cok fazla.
bence de bunun guvenle alakasi yok, ne kadin ne erkek ev hayatini yabancilara bu kadar acmamali.
katiliyorum size :3:

olaylar bizim doğrultumuzda gelişmedi çok fazla. yoksa kimse mahremini evini biri ile (kadın-erkek farketmez) paylaşmak istemez. bu ister evli olunsun ister bekar olunsun değişmeyen birşeydir. Ama şuan bu durumdayız. başta ipin ucunu tutmadık. ben bu kadar kalacağını düşünmedim,düşünsem illaki baştan tavrımı koyardım. ama olay uzadıkça tatsızlaştı. başta evde kalmasına töreras gösterdik,dertlidir kafa dağıtıyor,dinleniyor,morali bozuk vs.. diye ses çıkarmadık sonrada aman abicim sen benim karımla aynı evde baş başa kalamazsın denemedi malesefki. çünkü bu denilse sanki bir asılma yanlış bir davranış varmış gibi göründü.
mesela bu sabah eşimin onu yanında götürme çabalarını duyarak uyandım. ama gitmedi yok dedi. adam tam 1 saat başında kalk gidelim dedi. ne işin var evde yürü gidelim falan dedi ama misafirimiz artık evi benimsediği için pek oralı olmayıp görmedim ama muhtemelen sırtını dönüp yattı.
ama ben ne yaptım. kalktım ve eşim gittikten sonra onu kaldırıp arkadaşım geliyor yalanını söyleyerek yolladım. bu akşamda eşimle bir kavga yapacağa benziyorum. yani muhtemelen bana kızmaz fakat yinede bir daha eve gelmeyecek dediğimde kavga çıkacaktır.
sizde olaya başınıza gelmediği için tam algıyamıyorsunuz malesefki. rahatlık genişlik olarak görüyorsunuz ama gerçekten böyle değil durum. tamamiyle başta bu kadar uzayacak böyle bir hal alacak diye bakmadığımızdan oldu. yoksa ne ben ne kocam onun varlığından rahat değiliz.
gece kuzu kuzu uyumak ikimizinde hoşuna gitmiyor. yada tv karşısında sefa yapamamak... baş başa kalıp birlikte az olan vaktimizi değerlendirememek. ama git kardeşim yeter bu misafirlik çok uzadı da denmiyor maalesef ki.

umarım akşama gelmez.. eğer gelmemesi için artık elimden geleni yapacağım.

bide olayın şu boyutu var ki kendisinin annesi yok babası başka biri ile evli. oraya gidincede istenmiyor muhtemelen. çünkü düzgün bir hayatı yok. sürekli insanları bunaltacak yakınlıkta yaşamını sürdürüyor. ben onu istemeye bilirim. bunu ona söylesem bile bu onu yıkmaz. ama eğer abisi vaya babasından bunu görürse yıkılacaktır. insanın hayatta kimsesinin olmaması çok zor birşey. oda bu pozisyona düşecek diyede korkuyorum. inananın kırılsın istemem ama bende arık kırılıp bükülmekten yoruldum...!

töbe töbe yaa..hadi adamın yüzsüzlüğünü geçtim eşiniz nasıl izin veriyor buna ..eşin işe gitcek siz akşama kadar evde birlikte kalcaksınız.....

hem adamın yengesi bile istememiş sizin ne zorunluluğunuz var hizmet etmeye..töbe töbe yaa sinir oldum resmen...

çok bile dayanmışsınız..ben eşinizde bi anormallik buluyorum doğrusu..kusura bakmayın da..

ya bikere o adam gibi adam olsa..arkadaşm çalışıyor eşiyle aynı evde kalmayım der sabah çıkar akşam gelir...bune ya böle..

niye eşiniz diyemesin ki gelme diye bunda ne kötülük var...tüm yorumları okumadım ama bikaç arkadaş demiş babanız gelsin anneniz gelsin..bencede anneniz gelsin gündüz o desin yakışmıyor diye..bizim kulağımıza laf geliyor...diye ..o da insansa sizin bukadar fedakarlığınıza hizmetinize karşı teşekkür amaçlı bidaha gelmez...

bukadar zamana moral bozukluğumu kalır ..o bulmuş kolayı ekmek elden su gölden..:20:

anlamadımkı bu nasıl bir iştir
eşin nasıl bir adamdır
karısını evde yabancı! bir adam ile bırakıp işe gidebiliyor
hiçmi korkmuyor hiçmi içine bişey girmiyor
ya sen yatak odanda uyurken bu adam seni dikizlemediği ne malum
güvenmi olur ya etraf sapık dolu
kusura bakma ama senin eşinde iş yok
ben olsam kendim söylerdim yeter artık git diye hemde taaa 5-6 ay önce söylerdim bunu
1-2 gün kalır tamam ama o ne ya ev arkadaşı gibi bişey olmuş o

eşin en başından tavrını koymalıydı bence,yani senin bir eşin var bir bayan var evde bekar değilsin ki adamı getiriceksin kalmaya, benm eşim var cok zorda isen bir kaç günlüğüne onay veririm diye söylemeliydi . eşin yüz vermiş demek ki aylarca ne demek...
eşin düşünmeliydi. sen olsan, arkadaşında olsa bi bayanı eşinle evde bırakıp gidebilir misin raahatca işine..
bence konuşmalısın acık acık sizin evliliğinz herseyden önemli çekinmemelisin bence acık acık konuşmaktan ..

Yok artık yaa gerçek olamaz :53::53: Neden izin veriyorsun ,veriyorsunuz ki buna.Kendi ağabeyi bile izin vermiyorken siz niye katlanıyorsunuz.Açıkçası çok saçma,anlamsız geldi.Böyle bir insanın 1 haftadan fazla kalmasına müsaade etmem evimde:47:

Hemcinslerimi yani sizi bazen anlamıyorum .Kadını kocasına karşı neden dolduruyorsunuz ki .Adam karısına ve o arkadaşına güvenmese, kafasında soru işareti olsa daha mi iyi .
Ne güzel işte hayatında güvendiği 2 insan var .Neden bu şekilde bakmıyorsunuz :20:

Adam güvenmese bu seferde nasıl bir kocan var diyeceksiniz:45: Pesssss...

Hemcinslerimi yani sizi bazen anlamıyorum .Kadını kocasına karşı neden dolduruyorsunuz ki .Adam karısına ve o arkadaşına güvenmese, kafasında soru işareti olsa daha mi iyi .
Ne güzel işte hayatında güvendiği 2 insan var .Neden bu şekilde bakmıyorsunuz :20:

Adam güvenmese bu seferde nasıl bir kocan var diyeceksiniz:45: Pesssss...

teşekkür ederim.. gerçekten okudukça kocam bana önem vermiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım..:59:

ya bu olay çok saçma bence biranönce bu işe bir çare bulmak lazım,hadi kardeşi olsa bi nebze bi yere kadar dersin,ama arkadaş nasıl evli bir çiftin evinde aylarca kalabilir,canım bence sen evinizde kalan bey le bi görüşş,ben olsam anlatırım yani biz yeni evliyiz kendine kalacak bir yer bul ben senin varlığından rahatsız oluyorum dee..hala aklım almıyorr,yok yok bence sen konuş adamla kendine başka yer bulsun bu ne beee :S:S:S:47::47:

teşekkür ederim.. gerçekten okudukça kocam bana önem vermiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım..:59:

yok canım öyle düşünme sizinki sadece iyilikten maraz doğar durumu olmuş ama sizin yüzünüz yumuşak kolaylıklada git diyemezsiniz diye düşündüm ki desenizde bir kırgınlık illaki olacak kolay değil evdeki birine hadi git demek keşke kendi düşünsede gitse ..

sadece ilk mesajını okuyarak yorumumu yapıyorum;
eşin nasıl izin veriyor senin bir adamla evde yalnız kalmana?
erkekler genelde öz kardeşleri bile olsa kıskanırlar yalnız bırakmazlar.
fazla güveniyor bu adama demek ki.

sen sonuna kadar kesinlikle haklısın canım.
diyorsun ki adamın yengesi bile evde olmasından hoşnut değilmiş,o yüzden sizde kalıyormuş.
e yengesi istemiyorsa, senin istememen çok çok normal.
sen git diyemezsen elbette ama eşinle sert bir şekilde konuşman lazım.
olur mu böyle şey hiç:47::47:

yok canım öyle düşünme sizinki sadece iyilikten maraz doğar durumu olmuş ama sizin yüzünüz yumuşak kolaylıklada git diyemezsiniz diye düşündüm ki desenizde bir kırgınlık illaki olacak kolay değil evdeki birine hadi git demek keşke kendi düşünsede gitse ..

aynen böyle oldu. şimdide diyemiruz işte git diye. bize kırılmasa bile olurda başka birinde kalırken kırılsa bile bende eşimde suçlu hissedeceğiz kendimizi. keşke biraz sabretseydik diye.

ama inanın ben sabredip susayım diyorum ama artık sinirlerim bozuldu tahamülüm kalmadı. sabah sinirli kalkıyorum yataktan. sehbayı yerinden oynatsa gözüme batıyor. ufacık şeylerde adamı boğazlayasım geliyor.. :17:

aynen böyle oldu. şimdide diyemiruz işte git diye. bize kırılmasa bile olurda başka birinde kalırken kırılsa bile bende eşimde suçlu hissedeceğiz kendimizi. keşke biraz sabretseydik diye.

ama inanın ben sabredip susayım diyorum ama artık sinirlerim bozuldu tahamülüm kalmadı. sabah sinirli kalkıyorum yataktan. sehbayı yerinden oynatsa gözüme batıyor. ufacık şeylerde adamı boğazlayasım geliyor.. :17:

tahmin edebiliyorum canım.. ama her halukarda ya o kırılacak ya sen sabredeceksin bunun başka bir çaresi yok ..güzelliklede söylesen tartışsanda kırılacak yani.. ya çekeceksin 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez deyip yada kendini düşünüp güle güle arkadas diyeceksin bence

eşin çok çok iyi niyetliymiş canım.
bence bu kadar yaptığı yüzsüzlüğün üstüne oturup da siz düşünmeyin onu kırdık mı diye...
o sizi hiç düşünmüyor belli ki.
koskoca adam gitsin kendine bir meşkale bulsun.
akşama kadar arkadaşın eşiyle evde durulur mu yaa:27:
kesinlikle laf sokmalısın.
kendine bir ev tutsan da 5-6 ay biz de sana geliriz gibisinden...
ben ablamın evinde doğum yaptığında 2ay kalmıştım da kendimi kötü hissetmiştim.
adamda hiç düşünce yokmuş demek ki.
siz de uğraşmayın düşünceli olcaz diye artık bence..

Back
X