- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
Arkadaslar ben 10 yillik evliyim biri 9 yasinda digeri 20 aylık iki oglum var ikiside cok zayıf ama büyük oglumun yeme sorunu 2 yildir yok ancak küçük oğlum istahsiz ve surekli bademcik iltihabi oluyo en son bagisiklik güçlendirici bi suruba basladik insallah ise yarar ayak tirnaklarinda mantar var bu sabah gördüm bi tirnagida batik bakamiyomusum hissine kapiliyorum her gordugum insan yemek yedrimiyomusun diyo ama gercekten pesinde geziyorum ama umudum kalmadi pediasure diye bi mama basladik 3 aydir onu iciyo ama bi faydasini goremedim henüz...
esimlede son zamanlarda tahammülüm kalmadi gercekten cok yorgun ve hayattan umutsuzum esimde surekli beni elestiriyo gibime geliyor zamanlarda bakamiyosun diyo her gun en az iki cesit yemegim olur bunu mu yaptin der gozume batmaya basladi çocuklar esim hergun deli gibi temizlik yapiyorum cocuklara yemek camasir hic bitmiyo karmakarisik yazdim kusura bakmayin
esimlede son zamanlarda tahammülüm kalmadi gercekten cok yorgun ve hayattan umutsuzum esimde surekli beni elestiriyo gibime geliyor zamanlarda bakamiyosun diyo her gun en az iki cesit yemegim olur bunu mu yaptin der gozume batmaya basladi çocuklar esim hergun deli gibi temizlik yapiyorum cocuklara yemek camasir hic bitmiyo karmakarisik yazdim kusura bakmayin