• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldim...

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Arkadaslar ben 10 yillik evliyim biri 9 yasinda digeri 20 aylık iki oglum var ikiside cok zayıf ama büyük oglumun yeme sorunu 2 yildir yok ancak küçük oğlum istahsiz ve surekli bademcik iltihabi oluyo en son bagisiklik güçlendirici bi suruba basladik insallah ise yarar ayak tirnaklarinda mantar var bu sabah gördüm bi tirnagida batik bakamiyomusum hissine kapiliyorum her gordugum insan yemek yedrimiyomusun diyo ama gercekten pesinde geziyorum ama umudum kalmadi pediasure diye bi mama basladik 3 aydir onu iciyo ama bi faydasini goremedim henüz...
esimlede son zamanlarda tahammülüm kalmadi gercekten cok yorgun ve hayattan umutsuzum esimde surekli beni elestiriyo gibime geliyor zamanlarda bakamiyosun diyo her gun en az iki cesit yemegim olur bunu mu yaptin der gozume batmaya basladi çocuklar esim hergun deli gibi temizlik yapiyorum cocuklara yemek camasir hic bitmiyo karmakarisik yazdim kusura bakmayin

aslında hayatı zorlaştıran sizsiniz.
rahat olun biraz bu kadar kasmaya ne gerek var...

biraz sükunet halinde olur hayatınızı biraz yavaşlatırsanız herşey hallolur gibi.. o kadar da büyük sorunlarınız yok yani.. Rabbim kolaylık versin.. bir çok anneye tavsiye ettiğim gibi size de Pedagog Adem Güneş'i dinlemenizi tavsiye ederim

yaw arkadaşım sen milletin ne dediğine ne bakıyorsun,sonuçta yedirdiğini biliyorsun.2 çeşit yemek hergün temizlik yapmalar falan bunları da yapıyorsun o 2 çocukla,daha ne olsun.kendini suçlayacak yer arama.annelerde böyle duygusallıklar olur arada.benimde ablam bir ara bakamıyormuyum ben çocuklara,iyi bir ev hanımı değilmiyim falan derdi.halbuki milletde onun çocuklarane kadar düzgün baktığından bahsederdi:)dediğim gibi senin canın sıkılmış.bunalmışsız ondan sana öyle geliyor.birde böyle canını sıkacak kadar kafana takdığına göre sen gercekten iyi bir annesin:)
gez dolaş kendini motive et ben iyi bir anneyim ben iyi bir eşim diye.sonuçta çocuklarının başına gelenler senin suçun da değil.hepimizin başına gelen şeyler bunlar.
çok geçmiş olsun..

bu arada çocugun tırnağı batık demissin.eğer tırnak batmasını kasdediyorsan o batan yere kürdan ile minik bir pamuk tık.böylelikle batmasını engellersin.bana da doktorum söylemişti işe yarıyor.üzerine de antibiyotik etkili bi krem vermişti onu sürüyordum.

Cok tesekkur ederim kucuk 8glumla ipgili oendimigercekten yetersiz hissediyorum nerdeyse her hafta doktordayiz ateslendimi esimle gozgoze bakiyoruz artik sanki benim elimde olan bisey gibi

Kusura bakma ama eşin saçmalamasın yani senden daha iyi kim bakabilir ama belki de alınganlık gösteriyorsundur.
Öncelikle içinde biriktirmemen adına eşinle konuş tutumunun rahatsız ettiğini.
Ayrıca süreç elbet yiyecektir.
Allah yardımcın olsun.

yemek yemeleri için çocukların peşinde dolanırsanız onlar da tabi ki inat edip yemezler. az porsiyonlarda koyun yemeklerini , yemiyorlarsa hiç ısrar etmeyin , kaç saat kaç gün açlığa dayanacaklar sizce ? illa ki istekleri gelecek , siz bu yemek durumunu onlara sorun gibi yaratırsanız sizin ilginizi sürekli çekmek için inadına yemezler.

yemek yemeleri için çocukların peşinde dolanırsanız onlar da tabi ki inat edip yemezler. az porsiyonlarda koyun yemeklerini , yemiyorlarsa hiç ısrar etmeyin , kaç saat kaç gün açlığa dayanacaklar sizce ? illa ki istekleri gelecek , siz bu yemek durumunu onlara sorun gibi yaratırsanız sizin ilginizi sürekli çekmek için inadına yemezler.
Yemek icin israr etmiyorum genellikle önüne koyuyorum o oynarken yediriyorum ama yine de yetersiz geliyo

allah yardımcın olsun öncelıklee bende senınle aynı durumdayım ne evin işi bıtıyor ne bısey artuık eşimde gözüme ıyıce batıyor nerdeyse hergun kavga edıyoruz benım çocukta 22 aylık yemesı ıyıı ben genellıkle çizgı fılm falan açıp oyle yedırıyorum onu bı dene istersen bu arada 20 aylık oğlunun kılo boy kac

allah yardımcın olsun öncelıklee bende senınle aynı durumdayim evin işi bıtıyor ne bısey artuık eşimde gözüme ıyıce batıyor nerdeyse hergun kavga edıyoruz benım çocukta 22 aylık yemesı ıyıı ben genellıkle çizgı fılm falan açıp oyle yedırıyorum onu bı dene istersen bu arada 20 aylık oğlunun kılo boy kac
Benim oglum cok kucuk boyu 83 cm kilomuzda 8 500 ama iki aydir surekli bogaz enfeksiyonuyla ugrasiyoruz kanimiz düşük hasta olmasak kan surubumuzu kullancaz ama oda istahsizlik yapiyo bi hafta antibiyotik ertesi hafta ateş caresizdurumdayim en son kbb götürdüm bakalim insallah bi daha tekrarlamaz

Back
X