- 16 Haziran 2011
- 15.767
- 68.321
- 798
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
Hadi ya paralari oyle pisi pisine mi gidicekk. Yazik olmus. Resmen yolmus kizi pislik herif cok sinir oldum suanıkı tarafta calısıyorsa nafaka alamazlar bırbırlerınden
amaç sadece içini dökmek.Konu sahibesinden hala somut bir yanıt alınmadığına göre ; Adam haklı diyorum arkadaşlar. Kim istemez ki böyle bir eşi ve aileyi. Hiçbir şeye el sürme , elini taşın altına koyma , psikolojik şiddetle egonu tatmin et. Karşındaki insan da hala derdini paylaşsın ancak somut bir adım atmayı düşünmesin.
Siz 28 yaşında gözüküyorsunuz , eşiniz 24 anladığım kadarıyla. Bu kadar verici bir eşi varken , adamın hala çalışması bile mucize. Ev erkeği olmaya da karar verir yakında.
ama o onların evinde oturmaya ve kv ye ait olan evde kadıncağınızı evden kovmaya hemde ağlataerak utanmıyoranlattıkça bişeler çıkıyo konu sahibi
kim bilir daha neler vardır
burda yazmak istemediğin şeylerde vardır
lütfen geleceğini düşün bu adamdan sana koca olmaz
bir evin içinde bu kadar para lafı geçiyosa o evde huzur asla olmaz
adam sizi sömürmüş
bi de kredi çeksem o arabaya binmeye utanmıcak mısın diyen bi koca sana ne kadar kocalık yapabilir
sana saygısı yok annene zaten yok, annenden allah razı olsun diyeceğine enayi bize evini verdi diyo emin ol
o kocaya bu hakkı verenler utansınama o onların evinde oturmaya ve kv ye ait olan evde kadıncağınızı evden kovmaya hemde ağlataerak utanmıyor
amaç sadece içini dökmek.
günlük topiği var. orada içlerini dökebilirler aslında..Bdv de bir alt bölüm açılsın. Ben sadece içimdekini kusup gideceğim yazsın başında da. Bu insanların sahte hesap sahibi olmasını o kadar arzu ediyorum ki.
Dayak yer ama bende şunu dedim. Eee ölüyordun az kalsın. Aslında "kocam özünde iyi bir insan!!!" der bir de. Adamın özünü ne kadar derine gömmüşlerse gözükmüyor buradan.
günlük topiği var. orada içlerini dökebilirler aslında..
herşey yoluna girmez,adam bildiğin kemirgen,pardon sömürgen. bunun yanı sıra sana davranışlarıda feci. huyu bozuk kısacasizinle paylaşmak istedim , şuan boşanmayı dusunuyorum , bazende vicdanım belki hersey yoluna girer sabret diyor , geceleri uyuyamıyorum doğru duzgun , iş yerinden sadece girebiliyorum , ara da işler çıkınca sayfayı kapatıyorum , bide eşimle aynı yerde olduğumuz için gelir görür korkusu var , akşamları giremiyorum bide , yanımda sürekli, girdiğimde de yazılanları okurken yine zaman geçiyor , lutfen yanlış düşüncelere kapılmayın.
Ailenle olan huzursuzluklarını sakın anlatma eşine umarım anlatmamışsındır da.. nasılsa geri dönemez ayrılamaz zihniyetine girmesin hiçailemdende destek göremediğimi düşünüyorum , eve de dönmek istemem çunku babam , kardeşim pek anlaşamıyoruz, aslında biraz huzur vermeyen yapıdalar, huzursuz yaşamak istemiyorum .. cunku evlenmeden önce evde huzurum yoktu , kardeşim ve babam sorumsuzdur , hersey anneme bakar annemde bunalır evde tartışma olur , evlendım kocamla huzurum yok. tartışmayı kavgayı beceremeyen biriyimdir.
ayrı ev aç o zaman. hiç olmazsa paranı kendin yersin,adamı beslemezsin.ailemdende destek göremediğimi düşünüyorum , eve de dönmek istemem çunku babam , kardeşim pek anlaşamıyoruz, aslında biraz huzur vermeyen yapıdalar, huzursuz yaşamak istemiyorum .. cunku evlenmeden önce evde huzurum yoktu , kardeşim ve babam sorumsuzdur , hersey anneme bakar annemde bunalır evde tartışma olur , evlendım kocamla huzurum yok. tartışmayı kavgayı beceremeyen biriyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?