Çok bunaldım :(

Vaveyla_90

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
390
185
323
Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldımki sizlere anlatmak dertleşmek istedim uzun zamandır iş arıyorum 8 ay kadar oldu o kadar şansızımki hiç kimse geri dönüş yapmıyor artık delirmek üzereyim üni mezunuyum ve sektörümde sağlık ve çok ta geniş yelpazesi olan bir bölüm istanbulda çok ta merkezi bi yerde oturuyorum . Bütün arkadaşlarım çalışıyor hemde kaç aydır ama ben bi türlü bulamıyorum tanıdık buluyoruz gene olmuyor o kadar bunaldımki sürekli sorıyolar iş bulamadınmı hala diye ne kadar nasipsizsin resmen acıyolar artık ablam dün numaranı yanlışmı yazdın cv ne nasıl olmazki bu kadar zaman dedi bende derdimi kimseye anlatamıyorum her konuda bu kadar şansız olmak beni bunalıma soktu evden dışarı çıkmıyorum sosyal hayatım kalmadı arkadaşlarımlada görüşmüyorum gidecek bi yerimde yok kafa dağıtanıyorum napıcam ben şansızlıkta dünya markası olma yolundayımm galiba geceleri uyuyamıyorum artık sıkıntıdan mahvoldum vallahi

Canim iş bulmak için etkili olan dualar var. Her kapıyı açar dua. Denemeni öneririm

Bol dua et Allah yardımcın olsun Rabbim geri çevirmez inşallah..

Canim iş bulmak için etkili olan dualar var. Her kapıyı açar dua. Denemeni öneririm
Okuyorum canım biliyorum senin bildiğin varsa söyleyebilirsin bana nasip meselesi biliyorum ama sanki basiretim bağlanmış gibi olmuyor bi türlü mezun olalı bir sene olcak nerdeyse

Bi özgüven eksikliği de var sanırım bence insanları çok fazla kafana takma eve kapatma kendini

Senin bu halin bazılarının hoşuna gidiyo olabilir

sağlıkta hangi dal acaba merak ettim.
internetteki iş bulma sitelerinden bakıyor musunuz oralardan çok alım oluyor.

Demekki vakti zamanı değilmiş daha. Bol bol dua edin . Benim ablamda uzun zamandır işsiz. O da sıkıntıda ama yapacak birşey yok. Sakın kısmetsizim diye kendini şartlandırma. Asıl o zaman kısmetini kapatırsın. Vardır Allah'ın bir bildiği de ve sabret. Eminim şans yüzüne gülecektir...

Hayatin merkezine isi koyma canim alaninda o yondeymis sagligin cok daha onemli ve bu yazdiklarina bakilirsa psikolojik durumun iyiye gitmiyor sagligini kaybettikten sonra en kral is gelse hicbir anlami yok kendini toparla kimseyede bakma elbet sanada bi kapi acilacak bu sure zarfinda ucretli veya ucretsiz durumuna gore bir kurs falan al anladigim kadariyla hepimiz gibi etrafi onemsiyorsun etrafa karsida kendimi gelistiriyorum izlenimin olur

Tıbbi sekreterim yani hastanede çok var biliyorsundur internetten de çok başvurdum artık hastaneye gitmekten sıkıldım sürekli cv doldurmaktan
Kpssye hazırlanmayı deneseniz özelden cevap gelene kadar? Bölümün ataması yok mu?

Bi özgüven eksikliği de var sanırım bence insanları çok fazla kafana takma eve kapatma kendini

Senin bu halin bazılarının hoşuna gidiyo olabilir
Kimsenin hoşuna gitmez sanmıyorum ama işte kötü niyetli değiller ama acır gibi konuşulunca çok ağırıma gidiyor çok kolay bulunacak bi iş olmasa bu kadar üzülmezdim kafaya takıyorum elimde değil maalesef

Kpss 90 la atıyor ve atama hiç yok 50 kişi türkiye genelinde taşeron olarak devlete çok başvurdum ama torpil olmadan olmuyor maalesef
O zaman mesleğiniz dışında bir şey yapın, işsizlikten sıkıldıysanız en azından mağazada başlayın, paranız olsun asosyallikten çıkın.Allah kapı açar merak etmeyin.

Her şer de bir hayır her hayırda bi şer vardır. Ümitsiz olmayın. Allah ummadığın anda en güzel kapıları açar yeterki gönülden iste sabırlı ol. Zamanı vardır de pes etme dua et kimseye de kulak asma dünyanın sonu değil zaten bu. İşin olmazsa olmasın can sağolsun.

Çok sağolun doğru söylüyosunuz allah dermansız dert vermesin üni hayatım vardı geziyordum arkadaşlarımla vakit geçiriyodum hiç bu kadar evde kalmamıştım şimdi bütün arkadaşlarım çalışıyor vakit geçireceğim kimse yok boşluğa düştüm birden herkesi takmıyormuşum gibi duruyorum dışardan aslında tam tersi ama içim öyle değil

Oyle olur canim zaten takmiyor gibi gorunuruzde takariz illaki universite sonrasi en sikintili donem ama tadini cikar ya bosversene bi kere basladinmi zaten omrun çalışarak gececek simdi dinlenmene bak etrafa da zaten yeterince yorulacagim biraz keyif yapayim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…