Evet hemde ne ithamlar... aynen oyle hem suclu hem gucluÇok zor bir durum. Hâlâ size ithamda mı bulunuyor? hem suçlu hem güçlü hesabı
İnan psikolojim altust oldu. Dusunsene boyle bi durumda hamilelek,logusalik ve buyuk kizimin sorumlulugu. Artik bu insanlardan hersey beklerim. Suan kendimi toparlayabilmek adina psikologa gidiyorum. İnsallah kemdime gelicemKimse gözünü korkutmasın . Güçlü ol , zorbalıkta neyin nesi dağ başı mı ?
O gunleri dort gozle bekliyorumLütfen kendimize güvenin.Korkmayın zorbalık ile bir şey yapamaz .Siz korktukça sindikçe üstünüze tehditler ile gelir.
Her bitişin başlangıcı daha güzel olur .Huzur herşey den önemli çünkü.Lütfen sakin olun gün doğmadan neler doğar be canımmm...
Önceki konularınızı anımsıyorum, kayınpeder sizin tarafınızdaydı o zamanlar. Ne oldu da değişti şimdi? Üzüldüm cidden.
Eşiniz ve o kız için de tek diyeceğim beter olsunlar.
Evet canim dogru hatirliyosun. Kv ve kp in hakkini hic bi zaman yiyemem. Cok ugrastilar ama olmuyor. Evet simdi beni kararimdan vazgecirmek adina her yolu deniyolar. Onlardaki anlayis cocuklarin basinda olun yeter, Bi evliligi surdurmek icin sevgi şart degil...Önceki konularınızı anımsıyorum, kayınpeder sizin tarafınızdaydı o zamanlar. Ne oldu da değişti şimdi? Üzüldüm cidden.
Eşiniz ve o kız için de tek diyeceğim beter olsunlar.
Evet canim dogru hatirliyosun. Kv ve kp in hakkini hic bi zaman yiyemem. Cok ugrastilar ama olmuyor. Evet simdi beni kararimdan vazgecirmek adina her yolu deniyolar. Onlardaki anlayis cocuklarin basinda olun yeter, Bi evliligi surdurmek icin sevgi şart degil...
Ben o kizla hic bi sekilde muhattap olmadim, olmam da. Rabbim onun bana yasattiklarini ona yasatmadan canini almasin diye dua ediyorum. En buyuk hata esimde zaten ona soyleyecek soz bile bulamiyorum artik.
Çocuklar için böylesinin daha iyi olduğuna ikna edebilseniz keşke. Dua edeceğim bir an önce kurtulun inşallah...[/QUOTE
İnsallah bu rezillikler yasanmadan ve cocuklarim zarar gormeden anlarlar.. cok tesekkur ederim. Boyle zamanlarda manevi destegin icin
Valla bende anlayamiyorum.Hem aldatip hem ayrilmayi kabul etmemek nedir ya !! Diger kadinin ailesi durumu biliyor mu ?? Istedigin an sen cikar rezilligi yaptiklarini duysun kizin ailesi falan. Soyle carsi pazar karissin kendi g*tunu nasil kurtaracagini dusunsun terbiyesiz. Itham konusuna takilma. Malesef ayrilirken erkekler yani kendini bilmez olan erkekler kadini huzursuz etmek icin iftira atmaktan bile cekinmiyor. Neyseki etraftaki insanlar o tiplerin iddialarini ciddiye almiyor. Sakin benim hakkimda ne dusunuluyor diye dertlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?