• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldim...

ssahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
107
29
98
İyi aksamlar hanimlar. Artik cok bunaldim oyle boyle degil. Eski konularima bakarsaniz anlarsiniz fakat ben ozet geceyim. İkinci kizima hamileyken aldatildigimi ogrendim. Defalarca yakaladim ama hala devam etti tabii bu surecte bir suru igrenclikler. En sonunda bosanmak istedigimi konustum ailesiyle beni evlatlarimla tehtid ettiler. Bunu yasal surecle yapamayacaklarini kendileride bildikleri icin zorbalikla yapacaklar.
Suan kendi babam kangrenden dolayi ameliyat oldu aslinda onun birazda olsa iyilesmesini bekliorum. Cunku ben bu evden cocuklarimi alip gittigimde birde babami dusunmek istemiyorum. Onlarin yanina gidecegim ve eminim bir suru rezillik cikacak maalesef...
Tabii istedigimi yapana kadar bu adamla yasamak beni mahvediyo. Hergun yuzunu gormek. Sacma sapan ithamlarina maruz kalmaktan cok bunaldim...

allah yardımcın olsun. Çok zor bir durum gerçekten.çocuklara yazık... Anne babalar kendi seçimlerinin,çocuklarsa anne babalarının seçimlerinin bedelini öderler hep.

Kesinlikle cocuklarimi dusundugum icin bu zamana kadar bekledim yoksa 1 dakika bile yaninda durulmayacak kadar adi bir adam haline donustu...
ama olmuyor. Biz bu kadar birbirinden nefret ederken cocuklarimi bu ortamda yetistirmek istemiyorum

Çok zor bir durum. Hâlâ size ithamda mı bulunuyor? hem suçlu hem güçlü hesabı

Lütfen kendimize güvenin.Korkmayın zorbalık ile bir şey yapamaz .Siz korktukça sindikçe üstünüze tehditler ile gelir.

Her bitişin başlangıcı daha güzel olur .Huzur herşey den önemli çünkü.Lütfen sakin olun gün doğmadan neler doğar be canımmm...

Kimse gözünü korkutmasın . Güçlü ol , zorbalıkta neyin nesi dağ başı mı ?
İnan psikolojim altust oldu. Dusunsene boyle bi durumda hamilelek,logusalik ve buyuk kizimin sorumlulugu. Artik bu insanlardan hersey beklerim. Suan kendimi toparlayabilmek adina psikologa gidiyorum. İnsallah kemdime gelicem

Lütfen kendimize güvenin.Korkmayın zorbalık ile bir şey yapamaz .Siz korktukça sindikçe üstünüze tehditler ile gelir.

Her bitişin başlangıcı daha güzel olur .Huzur herşey den önemli çünkü.Lütfen sakin olun gün doğmadan neler doğar be canımmm...
O gunleri dort gozle bekliyorum

Önceki konularınızı anımsıyorum, kayınpeder sizin tarafınızdaydı o zamanlar. Ne oldu da değişti şimdi? Üzüldüm cidden.

Eşiniz ve o kız için de tek diyeceğim beter olsunlar.

Önceki konularınızı anımsıyorum, kayınpeder sizin tarafınızdaydı o zamanlar. Ne oldu da değişti şimdi? Üzüldüm cidden.

Evet canim dogru hatirliyosun. Kv ve kp in hakkini hic bi zaman yiyemem. Cok ugrastilar ama olmuyor. Evet simdi beni kararimdan vazgecirmek adina her yolu deniyolar. Onlardaki anlayis cocuklarin basinda olun yeter, Bi evliligi surdurmek icin sevgi şart degil...
Ben o kizla hic bi sekilde muhattap olmadim, olmam da. Rabbim onun bana yasattiklarini ona yasatmadan canini almasin diye dua ediyorum. En buyuk hata esimde zaten ona soyleyecek soz bile bulamiyorum artik.

Evet canim dogru hatirliyosun. Kv ve kp in hakkini hic bi zaman yiyemem. Cok ugrastilar ama olmuyor. Evet simdi beni kararimdan vazgecirmek adina her yolu deniyolar. Onlardaki anlayis cocuklarin basinda olun yeter, Bi evliligi surdurmek icin sevgi şart degil...
Ben o kizla hic bi sekilde muhattap olmadim, olmam da. Rabbim onun bana yasattiklarini ona yasatmadan canini almasin diye dua ediyorum. En buyuk hata esimde zaten ona soyleyecek soz bile bulamiyorum artik.

Çocuklar için böylesinin daha iyi olduğuna ikna edebilseniz keşke. Dua edeceğim bir an önce kurtulun inşallah...

Hem aldatip hem ayrilmayi kabul etmemek nedir ya !! Diger kadinin ailesi durumu biliyor mu ?? Istedigin an sen cikar rezilligi yaptiklarini duysun kizin ailesi falan. Soyle carsi pazar karissin kendi g*tunu nasil kurtaracagini dusunsun terbiyesiz. Itham konusuna takilma. Malesef ayrilirken erkekler yani kendini bilmez olan erkekler kadini huzursuz etmek icin iftira atmaktan bile cekinmiyor. Neyseki etraftaki insanlar o tiplerin iddialarini ciddiye almiyor. Sakin benim hakkimda ne dusunuluyor diye dertlenme

Hem aldatip hem ayrilmayi kabul etmemek nedir ya !! Diger kadinin ailesi durumu biliyor mu ?? Istedigin an sen cikar rezilligi yaptiklarini duysun kizin ailesi falan. Soyle carsi pazar karissin kendi g*tunu nasil kurtaracagini dusunsun terbiyesiz. Itham konusuna takilma. Malesef ayrilirken erkekler yani kendini bilmez olan erkekler kadini huzursuz etmek icin iftira atmaktan bile cekinmiyor. Neyseki etraftaki insanlar o tiplerin iddialarini ciddiye almiyor. Sakin benim hakkimda ne dusunuluyor diye dertlenme
Valla bende anlayamiyorum.
Kizin annesi biliyormus. Rezillik cikarsam bile cok etkilenecegini dusunmuyorum. Ana kiz bu zihniyettelerse her yol mübahtir onlara. Gercekten kimsenin ne dusundugu onemli degil benim icin ama bana bunu yapandan duydukca sinirlerim altust oluyo acikcasi.

Back
X