İyi aksamlar hanimlar. Artik cok bunaldim oyle boyle degil. Eski konularima bakarsaniz anlarsiniz fakat ben ozet geceyim. İkinci kizima hamileyken aldatildigimi ogrendim. Defalarca yakaladim ama hala devam etti tabii bu surecte bir suru igrenclikler. En sonunda bosanmak istedigimi konustum ailesiyle beni evlatlarimla tehtid ettiler. Bunu yasal surecle yapamayacaklarini kendileride bildikleri icin zorbalikla yapacaklar.
Suan kendi babam kangrenden dolayi ameliyat oldu aslinda onun birazda olsa iyilesmesini bekliorum. Cunku ben bu evden cocuklarimi alip gittigimde birde babami dusunmek istemiyorum. Onlarin yanina gidecegim ve eminim bir suru rezillik cikacak maalesef...
Tabii istedigimi yapana kadar bu adamla yasamak beni mahvediyo. Hergun yuzunu gormek. Sacma sapan ithamlarina maruz kalmaktan cok bunaldim...
Suan kendi babam kangrenden dolayi ameliyat oldu aslinda onun birazda olsa iyilesmesini bekliorum. Cunku ben bu evden cocuklarimi alip gittigimde birde babami dusunmek istemiyorum. Onlarin yanina gidecegim ve eminim bir suru rezillik cikacak maalesef...
Tabii istedigimi yapana kadar bu adamla yasamak beni mahvediyo. Hergun yuzunu gormek. Sacma sapan ithamlarina maruz kalmaktan cok bunaldim...