Çok bunalimdayim !!

Hayir hiç sorun olmadı. Eşim benden daha genç görünümlü diyebilirm benden daha dinamik enerjik genç ruhlu yani

bırde erkeklerde azıcık da olsa sureklı bulunması gereken bır sey kaybetme korkusu.. bı korku salın ıcıne bence..

İmkansız ı başardım hastalığı yendim diyorsunuz.o zaman şimdide bebeğiniz için güçlü olun ve eski eşini mutlu etmeyin savaşın...
Yoksa o kadın orada egosunu tatmin ederken siz daha fazla yıpranır hatta yavrunuzun sağlığını tehlikeye atarsınız, görmeyin rahat olun,ayrıca çok merhametli bir annesiniz ona eminim bırakın eşiniz fedakarlık yapsın daha fazla çocuk için kendinizi yormayın...
İlgilenmeyin demiyorum yatağınızı felan vermeyin şu hassas dönemde öncelikle kendi sağlığınızı düşünün..

Siz kanseri yenmissiniz, bunlara mı yenileceksiniz..kendinize göre pisirin, yatin dinlenin cocugunuz olana kadar..dogsun sizden kiymetlisi olmaz..sizin de en kiymetliniz o olur..Anne olmaya odaklanin, aralarindaki iletisim saglikli olsaydi bosanmazlardi..2 cansiniz biraz daha gayret, sabır..sonra güneş dogar elbet..Allah yardimciniz olsun. Cok güçlü bir kadinsiniz!

eğer hastalığınız tekrar nüksederse ne yapacaksınız ?

ünlü bi adam vardı şişko, karısı kanser hastasıydı aldatıp kadınla evlendi sonra eşi öldü

kanserde moral çok önemlidir tekrar nüksedebilir benim annem kanser hastasıydı

mesela o ünlü adam ve aldattığı kadın benim için birer katildir

ben kocanızın tehdit edildiğini düşünüyorum muhtemelen benle konuşmazsan çocuğu göstermem filan diyor

ayrıca 3aydır evlisiniz hemen hamile kalmışsınız hastalığınız yuzundense bu çok bencilce bi haraket

Lutfen kendini uzme. Sagligin ve bebegin cok onemli. Rahat ol. Her sey olacagina varir deyip kotu enerjini at.

:) bencilce bir hareket değil çünkü ; ben kemoterapi aldigim için kisır kalma olasiligim çok fazlaydı, ayrıca hemen çocuk sahibi olmam gerekiyordu çünkü sağ yumurtaligim hastalığından dolayi alındı sol yumurtalıkta doğumda alınacak bu benim ilk ve son şansım yani ..

Ablaniz geldi mi? Konustunuz mu?

Ablaniz geldi mi? Konustunuz mu?
Evet geldi. Konuştu eşim oğlu üzerine yeminler etti. Sadece çocukla alakali onu arıyorum . Sen kendine durup dururken sorun etmw diye sana söylemiyorum benim aklımda kalbimde senden başka hiç kimse yok vs diye sonuç olarak ablam bizi baristirdi ve eve döndü bende ablam gider gitmez odama geçtim kapımı kapattım o ogluyla oyun oynuyor yüzünü bile görmek istemiyorum suan ikisininde

Lutfen kendini uzme. Esin hakli. Kadin surekli arıyorsa o ne yapsın degil mi? Kotu dusunme. Seni uzmemek icin yalana basvurmus. Evet dogru degil bu yaptigi ama sebebi var bence de..

su uzulme dıye yalan soylemek zorunda kaldım yada tepkındnen senden korktum yalan soyledım laflarına hıc gelemıyorum artık ben (( hıc soylemeyın ben zamanın uzulmek ıstıyorum dıye bagırasım gelıyo sankı sonra ogrenınce hıc uzulmuyoruz bırde ısın yoksa yalan soyledıgıne uzul fln oluyo yanı

erkekler bızı anlamıyoorrr

A
Anlatmak istediğim tam da bu !! Sonrası daha kötü oluyor suan olduğu gibi..

Evet söyledim hatta eşyalarımi hazırladım. Ablami aradı , buraya gelrmisin diye ablamla konuşacakmış. Başımda bekliyor benj ikna etmeye calisiyor
geri fren yapma sakın burnundan getir seni kaybetmekten korksun sende iyisini bulabilecek mi bakalım

bence esiniz sizi seviyo fakat kafası karısık gibi cunku hastaliğınız boyunca yanınızda olmus hep

çok iyi bir insansınız gerçekten
inşallah her şey gönlünüzce olur

ilk once aglamayi birak, stres hamilelikte iyi degil. sinirlendiginle kalirsin ben ilk hamileligimin tadini oyle sinir ve uzuntuden cikaramadim. bi kac gunlugune annenlere gitsen ne bileyim hani yatman gerekiyorsa cocugun pesindende kosamazsin ki

Denizkizi35, simdi nasilsin? Sanirim dogum yaklasti, cok merak ettim gelismeleri. Insallah hersey gonlunce olur. Bizlere hayirli haberler verirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…