Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Uzaktan takip edin. Çok etkilesim kurduğu biri varsa sıkıntı edersiniz. Ama durduk yerde sıkmaya gerek yok. Sosyal medyayi siz de kullanın. Kıskanmak yerine kiskandirin eşinizi

son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Bu hesaplar çok bu gerekli nasıl bı bağımlılık dir bu anlamadım bekarken de pek merakım yokdu arada kullanır oyun falan oynardım nisanlandim nişanlım demesine bile gerek yoktu fazla yanlış anlaşılmalara neden olduğu için kapattım daha da kullanmıyorum zaten eşim de bence en temiz bu bana göre ama evet ille kullanıyorulsaniz çok sıkıyor sunuz eşinizi yazık adama

son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Tabiki abarti boyle davranarak simdi bisey yapmiyorsa bile yapmaya zorluyorsun

Bu yaptıklarınız sadece sizi yorar, üstelik özgüvensiz ve dırdırcı görünmeniz de cabası. Düşünsenize hiç çekici bi profil değil bence bu sergilediğiniz. Bir şey olacaksa olacaktır, bu şekilde önüne geçemezsiniz. Bunun yerine ilişkiniz, iletişiminiz nasıl daha sağlam olur buna kafa yorun.

Abartı davranışlar!
Neden bu kadar özgüvensizsiniz?
Böyle yaparak aldatılmayacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İçinde varsa her şekilde yapar zaten.
Kendi huzurun için bu huylardan vazgeçmelisin bence.

Abartı davranışlar!
Neden bu kadar özgüvensizsiniz?
Böyle yaparak aldatılmayacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İçinde varsa her şekilde yapar zaten.
Kendi huzurun için bu huylardan vazgeçmelisin bence.
Özgüvensiz değilim eşimin sosyal medya kullanmasna karşıym ben kullanmıyorsam o da kullanmayacak

Güvenini sarsan bi durum olsa anlarım da neden durduk yere bunaltıyosun adamı. Gerçi sosyal medya sakıncalı sürekli kendini teşhir eden kızlarla dolu ama bu kadar abartma. Çaktırmadan gizli gizli takip et kimi takip etmiş neyi beğenmiş iyice bak. Hoşuna gitmeyen bi şey olursa vurursun yüzüne.

Güvenini sarsan bi durum olsa anlarım da neden durduk yere bunaltıyosun adamı. Gerçi sosyal medya sakıncalı sürekli kendini teşhir eden kızlarla dolu ama bu kadar abartma. Çaktırmadan gizli gizli takip et kimi takip etmiş neyi beğenmiş iyice bak. Hoşuna gitmeyen bi şey olursa vurursun yüzüne.
Çok ilgilenmiyor Zaten de yine de bir dönem açıkken tanımadığı bayanlar yazmıştı hatta bna sen beni mi deniyosn diye sormuştu o sebepten karşıyım

Cevap vermiş mi peki eşin? Önemli olan orası. Bi de tanımadığı kızları takip etmiş mi? Ettiyse nasıl kızlar?

E için rahat olsun o zaman. Bundan sonra çaktırmadan bak. Senin hesabın olsaymış ordan daha rahat takip ederdin. Bence eşini ikna et sen de hesap aç. Hem niye sen açamıyomuşsun canım? Ne hakla engelliyor?

E için rahat olsun o zaman. Bundan sonra çaktırmadan bak. Senin hesabın olsaymış ordan daha rahat takip ederdin. Bence eşini ikna et sen de hesap aç. Hem niye sen açamıyomuşsun canım? Ne hakla engelliyor?
Açmasına açardım engel tanımam da ben kendim de istemiyorum kullanmayı

Benim eşimde çalıştıği sektörde tanınan biri,sadece linkedinde 5bine yakın takipçisi var,diğerler hesaplarında da baya fazla var.
Bir gün sormadım şu kim bu kim diye.
Genişlikle alakalı bir durum değil bence,olması gereken bu.
Sosyal medya hesabı onun kendine ait bir alanı,ben müdahale edemem ki. Ben yokken tanıdığı insanlar var orada ben kalkıpta diyemem şunu sil bunu sil ,o kim bu kim diye.
Eşle aynı hesabı kullanmak bile garip geliyor bana.
Bir bakıyorsun temizlik sayfasında,genel anlamda kadınların bulunduğu diyet sayfalarında erkek+kadın+soyadı yazan tuhaf tuhaf hesaplar.
Hiç kullanma o hesabı daha iyi yani.

Kesinlikle katılıyorum.
İnsanın kendisine olan özgüveni ile alakalı bir durum bence.
Her zaman derim, eğer eş kişisinde o şekilde bir meyil varsa, ben görsem de yapar, görmesem de.
Engellesem dahi yapar.

Yakın bir arkadaşımın başından geçen bir mevzu var, çok güzel bir örnek bu konuya.
Aynı güzergahta farklı iş yerlerinde çalışıyor arkadaşım ve eşi.
Sabah birlikte işe gidiyorlar, akşam da arkadaşım işten çıkınca eşinin yanına gidiyor ve birlikte eve dönüyorlar.
Hatta yanlarında eşinin iş yerinden bir başka kadın daha oluyor (nişanlı başkası ile) onunla toplu taşımaya yürüyorlar.
Ardından evli evine köylü köyüne hesabı.

Ve arkadaşımın eşi, arkadaşımı malesef ki birlikte yürüdükleri o kadın ile 1 yıl aldatmış.
Hiç fark edemedim, ama Allah büyük yalan hiç bir zaman saklı kalmaz, bir şekilde gösterdi bana öğrendim demişti.
Boşandılar...

Diyeceğim o ki, yapacağı varsa, gözünün önünde de yapar, ardında da yapar.
Ne yaparsan yap engel olamazsın, Allah içine vermesin demekten başka bir seçenecek yok malesef.
Yapan da yukarda anlattığım gibi, ancak kendisine yapar.
Çünkü o adam gül gibi eşinden, melek gibi kızından oldu da ne oldu? Başı göğe mi erdi.
Sefil oldu gitti, hala ser sefil halde....

Bir diğer diyeceğim de aklı başında olan erkek zaten gül gibi yuvasını terk etmez.
Eşi ne kadar kötü olursa olsun, çoluğunu çocuğunu bu şekilde zedelemez bana göre.

Kesinlikle katılıyorum.
Her zaman derim, eğer eş kişisinde o şekilde bir meyil varsa, ben görsem de yapar, görmesem de.
Engellesem dahi yapar.

Yakın bir arkadaşımın başından geçen bir mevzu var, çok güzel bir örnek bu konuya.
Sabah birlikte işe gidiyorlar, akşam da arkadaşım işten çıkınca eşinin yanına gidiyor ve birlikte eve dönüyorlar.
Hatta yanlarında eşinin iş yerinden bir başka kadın daha oluyor (nişanlı başkası ile) onunla toplu taşımaya yürüyorlar.

Ve arkadaşımın eşi, arkadaşımı malesef ki birlikte yürüdükleri o kadın ile 1 yıl aldatmış.
Hiç fark edemedim, ama Allah büyük yalan hiç bir zaman saklı kalmaz, bir şekilde gösterdi bana öğrendim demişti.
Boşandılar...

Ne yaparsan yap engel olamazsın, Allah içine vermesin demekten başka bir seçenecek yok malesef.
Çünkü o adam gül gibi eşinden, melek gibi kızından oldu da ne oldu? Başı göğe mi erdi.

Bir diğer diyeceğim de aklı başında olan erkek zaten gül gibi yuvasını terk etmez.
Eşi ne kadar kötü olursa olsun, çoluğunu çocuğunu bu şekilde zedelemez bana göre.
Teşekkür ediyorum haklısınız yaparsa kendisine yapar dediğiniz giib

Kesinlikle katılıyorum.
Engellesem dahi yapar.

Boşandılar...

Haklısınız niyeti olan her türlü yapar.
Kadının gözünün içine baka baka yapmış yapacağını çekinmeden,utanmadan.
Bende hep bunu söylerim hep zaten. Siz istediğiniz kadar baskı kurun,engelleyin sosyal medyayı,kapattırın niyeti olan muhakkak bir yolunu bulur.
Hesabını kapat,onu sil,bunu engelle,niye baktın vs demek işe yaramaz ayrıca bu baskı ile yapmayı düşünmüyorsa bile aklına sokarsınız.
Bir örnekte ben veriyim.
Eşimin üniversiteden arkadaşı kalabalık bir fotoğraf eklemiş facebook'a ,eşimi oradaki diğer kişileri de etiketlemiş.
Bir baktım eşimin yanında bir kız. İçime doğdu,hissettim yani ve sordum sevgilin miydi diye. Evet dedi,güldük gectik. Yalan söylemeye bile gerek duymadı yani biliyor ona birşey demeyeceğimi çünkü. Ayrıca geçmiş bitmiş,biz evlenmişiz,kız kimbilir kiminle nerede ne yapıyor.
Eşim paylaşmadı fotoğrafı zaten. Sadece ikisinin elele gözgöze fotografı da değildi. Ikisi yanyana oturuyordu sadece ve ben hissettim yani. Kimse anlamazdı.
Bana göre büyütülecek birşey değildi sorun etmedim.
Bazen buradaki konulara bakıyorum acaba ben çok mu rahatım diyorum.

Haklısınız niyeti olan her türlü yapar.
Kadının gözünün içine baka baka yapmış yapacağını çekinmeden,utanmadan.
Bende hep bunu söylerim hep zaten. Siz istediğiniz kadar baskı kurun,engelleyin sosyal medyayı,kapattırın niyeti olan muhakkak bir yolunu bulur.
Hesabını kapat,onu sil,bunu engelle,niye baktın vs demek işe yaramaz ayrıca bu baskı ile yapmayı düşünmüyorsa bile aklına sokarsınız.
Bir örnekte ben veriyim.
Eşimin üniversiteden arkadaşı kalabalık bir fotoğraf eklemiş facebook'a ,eşimi oradaki diğer kişileri de etiketlemiş.
Bir baktım eşimin yanında bir kız. İçime doğdu,hissettim yani ve sordum sevgilin miydi diye. Evet dedi,güldük gectik. Yalan söylemeye bile gerek duymadı yani biliyor ona birşey demeyeceğimi çünkü. Ayrıca geçmiş bitmiş,biz evlenmişiz,kız kimbilir kiminle nerede ne yapıyor.
Eşim paylaşmadı fotoğrafı zaten. Sadece ikisinin elele gözgöze fotografı da değildi. Ikisi yanyana oturuyordu sadece ve ben hissettim yani. Kimse anlamazdı.
Bana göre büyütülecek birşey değildi sorun etmedim.
Bazen buradaki konulara bakıyorum acaba ben çok mu rahatım diyorum.

Aynı şekilde bende diyorum, çok mu rahatım diye.
Ama bu rahatlık değil bence. Kendine güven duygusu.
Yaparsa beni kaybeder, kaybederse de kendi bilir, benim kaybedecek birşeyim yok mantığı.
Ben açıkçası böyle düşünüyorum, benim yerime başkasını tercih eden adamın benim hayatımda işi yok zaten.

Back
X