- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Zorlama olmuyorsa olmuyordur yani .Yaşının ilerlediği çocuğunun olmayacağı onamı kalmış .Allah nasip ederse olur .Salak saçma beklentisi olan ,kendini bulunmaz hint kumaşı sanan ,aileleri araya katan sana değer vermeyen bu adam için üzülmeye değmez .Şart koşması gereken varsa sensin. Laçkalaşmış bir ilişkide başrol oymana çabasıda onun denyoluğu .Kizlar bana bir sürü söz veren ve evlenen eski eşim şartlarını kabul etmezsem bitirmek istemişti.Sartlari köyüne gitmek,ailesine yakın yaşamak,babasına ev almak ve onun işyerine yakın oturmakti bu şartları kabul etmiştim ama beni o kadar zorladı ki en sonunda boşandım.Bosandiktan bir gün sonra gelip ağladı ve 6 aydır tüm şartlarından vazgeçtiğini,benim istediğim yerde yaşayacağını,ailemle görüşeceğini,ailesine yakın oturtmayacagini,boşandıktan sonra aldığı arabasına ve bir miktar parasına ortak edeceğini çok pişman olduğunu söyleyip ağladı.Gonlum inanmadı,ailesini on defa getireceğini söyledi.Uc sene ayrı evde yaşattığı eşine yani bana karşı çok üzgün olduğunu ifade etti değişti sandım az da olsa.Ailesi dün bize geldi hiçbir alttan alma olmadı olursa olur olmazsa olmaz dediler, çocuklarını övduler,ailem yumuşak davrandı.Bu yüz buldu...Ben de ailem razı değil ailen gelmek için yine arasınlar dedim diye onları karıştırma evet mi hayır mı dedi.Ailesi aradı ailem olumsuz ama düşünelim dedi.Kendisi annemle konuştu benim yaşım ilerlediğini,onunla olmazsa çocuk sahibi olamayacağını ima etti net olun dedi bizimkiler de olmaz dedi.Bana sordu ben de olmaz dedim ama onunla konuşuyordum da psikologa da gittim güvenemiyorum dedim.Sonra bana mesaj yazdı beni de ailemi de rahatsız etme diye...Çok pişman oldum oturup konuştuğum için kizlar...Ben reddederken evlenene kadar beklerim diyen adam ilk gelişte olumsuz dediler diye ailen bir daha gelsin dedim diye bitti dedi.Cok zoruma gitti içim acıyor...Ben 36,o 42 yaşında.Cocuk yok
42 yaşında adam ana kucağından ayrılamamış. Bence görüştüğünüz için üzülmeyin. Hatta tam tersi. İleride içinizde bir pişmanlık kalmaz. Ben elimden geleni yaptım, son kez ailemle de görüştürdüm diye içiniz rahat eder. Birden kesip atsanız, evliliği bitirseniz belki aklınızda soru işareti kalırdı. Şimdi her yolu denemişsiniz yine olmamışKizlar bana bir sürü söz veren ve evlenen eski eşim şartlarını kabul etmezsem bitirmek istemişti.Sartlari köyüne gitmek,ailesine yakın yaşamak,babasına ev almak ve onun işyerine yakın oturmakti bu şartları kabul etmiştim ama beni o kadar zorladı ki en sonunda boşandım.Bosandiktan bir gün sonra gelip ağladı ve 6 aydır tüm şartlarından vazgeçtiğini,benim istediğim yerde yaşayacağını,ailemle görüşeceğini,ailesine yakın oturtmayacagini,boşandıktan sonra aldığı arabasına ve bir miktar parasına ortak edeceğini çok pişman olduğunu söyleyip ağladı.Gonlum inanmadı,ailesini on defa getireceğini söyledi.Uc sene ayrı evde yaşattığı eşine yani bana karşı çok üzgün olduğunu ifade etti değişti sandım az da olsa.Ailesi dün bize geldi hiçbir alttan alma olmadı olursa olur olmazsa olmaz dediler, çocuklarını övduler,ailem yumuşak davrandı.Bu yüz buldu...Ben de ailem razı değil ailen gelmek için yine arasınlar dedim diye onları karıştırma evet mi hayır mı dedi.Ailesi aradı ailem olumsuz ama düşünelim dedi.Kendisi annemle konuştu benim yaşım ilerlediğini,onunla olmazsa çocuk sahibi olamayacağını ima etti net olun dedi bizimkiler de olmaz dedi.Bana sordu ben de olmaz dedim ama onunla konuşuyordum da psikologa da gittim güvenemiyorum dedim.Sonra bana mesaj yazdı beni de ailemi de rahatsız etme diye...Çok pişman oldum oturup konuştuğum için kizlar...Ben reddederken evlenene kadar beklerim diyen adam ilk gelişte olumsuz dediler diye ailen bir daha gelsin dedim diye bitti dedi.Cok zoruma gitti içim acıyor...Ben 36,o 42 yaşında.Cocuk yok
Kizlar bana bir sürü söz veren ve evlenen eski eşim şartlarını kabul etmezsem bitirmek istemişti.Sartlari köyüne gitmek,ailesine yakın yaşamak,babasına ev almak ve onun işyerine yakın oturmakti bu şartları kabul etmiştim ama beni o kadar zorladı ki en sonunda boşandım.Bosandiktan bir gün sonra gelip ağladı ve 6 aydır tüm şartlarından vazgeçtiğini,benim istediğim yerde yaşayacağını,ailemle görüşeceğini,ailesine yakın oturtmayacagini,boşandıktan sonra aldığı arabasına ve bir miktar parasına ortak edeceğini çok pişman olduğunu söyleyip ağladı.Gonlum inanmadı,ailesini on defa getireceğini söyledi.Uc sene ayrı evde yaşattığı eşine yani bana karşı çok üzgün olduğunu ifade etti değişti sandım az da olsa.Ailesi dün bize geldi hiçbir alttan alma olmadı olursa olur olmazsa olmaz dediler, çocuklarını övduler,ailem yumuşak davrandı.Bu yüz buldu...Ben de ailem razı değil ailen gelmek için yine arasınlar dedim diye onları karıştırma evet mi hayır mı dedi.Ailesi aradı ailem olumsuz ama düşünelim dedi.Kendisi annemle konuştu benim yaşım ilerlediğini,onunla olmazsa çocuk sahibi olamayacağını ima etti net olun dedi bizimkiler de olmaz dedi.Bana sordu ben de olmaz dedim ama onunla konuşuyordum da psikologa da gittim güvenemiyorum dedim.Sonra bana mesaj yazdı beni de ailemi de rahatsız etme diye...Çok pişman oldum oturup konuştuğum için kizlar...Ben reddederken evlenene kadar beklerim diyen adam ilk gelişte olumsuz dediler diye ailen bir daha gelsin dedim diye bitti dedi.Cok zoruma gitti içim acıyor...Ben 36,o 42 yaşında.Cocuk yok
Evet bana çok iyi ders olduEn büyük aptallik bir insanin degisecegine inanmaktir.
Olan oldu artik önünüze bakin ve birdaha asla bu adamla muhatap bile olmayin.
Aynen çocuk gibi sözüne guvenip cikilmiyor yolaÇocuk yok demişsiniz ama var hem de 42 yaşında . Çocukla evlenilmez. Hele yaşını büyütmüş aklını büyütememiş adamla hiç evlenilmez.
Benimle evlenen dedim..Ailesini hep üstte gördü benim ailemi asagiladi 2.kez getirmek zoruna gittiNe yazarsak boş lakin bunu kendinize ve en önemlisi ailenize yapmayın. Aileniz siz dik dursaniz o insanlar değil eve almak,mahalleden geçirmez belki. Ailenizi nasıl insanlarla muhatap ettiğinize bakın değer mi? Onun ailesi kraliyet soyundan mi ki bu kadar değer görüyor,siz ezilip buzuluyorsunuz. Bırakın Allah aşkına ver eline bı top sektirsin gitsin,bu konuyu 20 22 yaşlarda birinin yazması normalde sizin yaş yeterince olgunluğa ulaşmış bir yaş.Bir de evlenen eski eşim yazmışsınız evliyse nasıl gelebiliyor.
Evet çok büyük aptallık ettimAyak baş parmağınızı öpmeyi bile hak etmeyen hanzoların karşısında oturur konuşur, bir de ailenizi psikopat aileleri ile muhatap ederseniz böyle fasulyeden sayarlar kendilerini. Oh olsun iyi olmuş size. Ders olsun. Gerçi kaçıncı ders bu, sayamadım.
Evet aile bağımlısı...Bu durumda bile anneme geçmiş olsun dedin mi diyorSizi çok iyi hatırlıyorum eski eşiniz tam bir toksik aile bağımlısıydı boşanıp kurtuldum diye zil takıp oynayacağınız yerde adamla ne diye konustunuz ki?
Adam 42 yaşında, emzikten kesilememiş. Yapmadığı kalmadı bunun uğruna,hala nasıl alıyor mideniz, şaşıp kalıyorum.Evet çok büyük aptallık ettim
Çok dua etmiştim hayirsizsa gitsin diye gitti...Bence hayırlı olmuş
Hahahhahaha ya valla size müstehak şaka mısınız yahuEvet aile bağımlısı...Bu durumda bile anneme geçmiş olsun dedin mi diyor
Aynen şaka gibi Güler misin ağlar misinHahahhahaha ya valla size müstehak şaka mısınız yahu
Evet hep güvenmek istedim olmayacağını bile bileEski konularınızı ben de biliyorum, o yüzden ben şaşırmadım gidişata. 42 yıllık bi karakter sizce değişir mi cidden buna aklınız eriyor mu? Sadece zaman kaybediyorsunuz.
Her yerden kapattım yakında yine pişman olur,bir öyle bir böyle...İletişimi her yerden kapat şu herifle.Yeni bi yol çiz az kafanı dinle
Bu adam düzenli olarak pişman oluyor zaten, ailesi araya girince errrrkek olduğu geliyor aklına, geçiveriyor. Ömrünüzü çürütmeyin bu anakuzusu ile, önünüze bakın.Her yerden kapattım yakında yine pişman olur,bir öyle bir böyle...
Aynen iyice yalama oldu dikiş tutmuyor ailesinin dokunulmazlığı var...Bu adam düzenli olarak pişman oluyor zaten, ailesi araya girince errrrkek olduğu geliyor aklına, geçiveriyor. Ömrünüzü çürütmeyin bu anakuzusu ile, önünüze bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?