Çok büyük aptallık yaptım içim aciyor

Zorlama olmuyorsa olmuyordur yani .Yaşının ilerlediği çocuğunun olmayacağı onamı kalmış .Allah nasip ederse olur .Salak saçma beklentisi olan ,kendini bulunmaz hint kumaşı sanan ,aileleri araya katan sana değer vermeyen bu adam için üzülmeye değmez .Şart koşması gereken varsa sensin. Laçkalaşmış bir ilişkide başrol oymana çabasıda onun denyoluğu .

42 yaşında adam ana kucağından ayrılamamış. Bence görüştüğünüz için üzülmeyin. Hatta tam tersi. İleride içinizde bir pişmanlık kalmaz. Ben elimden geleni yaptım, son kez ailemle de görüştürdüm diye içiniz rahat eder. Birden kesip atsanız, evliliği bitirseniz belki aklınızda soru işareti kalırdı. Şimdi her yolu denemişsiniz yine olmamış

Çocuk yok demişsiniz ama var hem de 42 yaşında . Çocukla evlenilmez. Hele yaşını büyütmüş aklını büyütememiş adamla hiç evlenilmez.

Ne yazarsak boş lakin bunu kendinize ve en önemlisi ailenize yapmayın. Aileniz siz dik dursaniz o insanlar değil eve almak,mahalleden geçirmez belki. Ailenizi nasıl insanlarla muhatap ettiğinize bakın değer mi? Onun ailesi kraliyet soyundan mi ki bu kadar değer görüyor,siz ezilip buzuluyorsunuz. Bırakın Allah aşkına ver eline bı top sektirsin gitsin,bu konuyu 20 22 yaşlarda birinin yazması normalde sizin yaş yeterince olgunluğa ulaşmış bir yaş.Bir de evlenen eski eşim yazmışsınız evliyse nasıl gelebiliyor.

Benimle evlenen dedim..Ailesini hep üstte gördü benim ailemi asagiladi 2.kez getirmek zoruna gitti

Eski konularınızı ben de biliyorum, o yüzden ben şaşırmadım gidişata. 42 yıllık bi karakter sizce değişir mi cidden buna aklınız eriyor mu? Sadece zaman kaybediyorsunuz.

Her yerden kapattım yakında yine pişman olur,bir öyle bir böyle...
Bu adam düzenli olarak pişman oluyor zaten, ailesi araya girince errrrkek olduğu geliyor aklına, geçiveriyor. Ömrünüzü çürütmeyin bu anakuzusu ile, önünüze bakın.

Ailesinin yeniden gelmesini neden istediniz onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…