Kızlar merhaba,
Hemen olayı anlatmak istiyorum.Biz üniversiteden beri çok iyi 5 kız arkadaştık.Hepimiz meslek dolayısıyla ülkenin dört bi yerine atandık , daha aynı anda 5imiz bir araya gelemedik daha, herkes aynı anda denk gelemiyor.
Bizim bu gruptan bir arkadaşımızın(Adı Melek olsun) babaannesi vefat etti 6-7 gün önce.Herkes tabi baş sağlığında bulundu , aradı konuştu destek oldu.Bu hafta sonu için gruptan bi arkadaş (Simge diyelim) kendi evine davet etti hatta ilk önce Melek'i aradı bana gelin hem hava değişimi olur sana hem görüşmüş oluruz diye.Hatta dedik Melek gelse ne iyi olur hem kızın kafası dağılır inşallah gelir diye 4-5 kere falan aradı kızı telefonla.Melek gelmek istemedi , hak verdik artık.Biz de kendi aramızda konuştuk ,plan yaptık.(Bu aramalar dahil hepsi bu sabah oldu)
Akşam da başka bi uzaktan arkadaş yazdı (X) ,plan yapalım diye bizde işimiz var dedik ,bu arkadaşı ektik.Bi yandan da Melek in olduğu grupta yazıp duruyoruz aman X'e çaktırmayın biz bi görüşelim sonra onla da plan yaparız diye.Sonra da bi dahakine Melek de gelecek grubu eksik bırakmak yok dedik.
Sonra gruba Melek yazmaya başladı. İyi eğlenceler kızlar , yaptığınıza çok kırıldım babaannem benm için annem babam gibiydi , benim acım tazeyken böyle bi görüşme planı yapmanız beni kırdı , bi de beni de davet ettiniz ,kusura bakmayın grubu bi süre sessize alacağım , biraz daha toparlanırsam konuşuruz. diye
Biz şok olduk tabi ,4 kişiyiz 4 kişinin de aklına gelmez mi bu kızın yanında yazmayalım diye .Anlattık işte ilk seni aradı Simge ,sana değişiklik olur dedik ,sen gelmeyince bizde senden saklamadan konuştuk bu grupta diye.
İnanın art niyet yoktu kızlar ya.
Bi de şöyle bi durum var biz ailecek görüşen arkadaşlar değiliz ,en yakın arkadaşı benim grupta ama ben Melek'in babaannesini hiç görmedim , tanımıyorum.
Bu arada babaannesi vefat etti fakat whatsappa giriyor , profil resmini ve durumunu da değiştirdi yani biz onları da görünce heralde daha iyi diye düşünmüştük.
Offff bi yanımdan üzüldüm 4-5 senelik arkadaş böyle bi şekilde kırmak istemezdik zaten hassas, bi yanımda aileden birini kaybetmek zor ama benim acım var deyip plan yapılmamasını beklemek de garip geldi. İnsan o an kendi derdinden ne whatsappa girer durum güncellersin ne de grupta yazanları takip edip üstüne bunu bunu yaptınız dersin ona da şaşırdım.Ben o gruptaki kızlardan birini en son üniversitede gördüm o kadar denk gelemedik yani buluşmalara ,40 yılın başı bi denk geldi herkes ondan bozmamıştık artık.
Bilmiyorum ya üzüldüm de açıkcası ayıp mı ettik?
Şu an kendi evinde değil ,yaşadığı şehre dönünce baş sağlığına gidelim diyorum hemen , öyle mi yapsak?