cok buyuk bi cikmazin icindeyim ne olur yardim edin !!!

madem elinde hiçbir delil yok, o zaman delil bulana kadar gözlemleyeceksin eşini.
bence kavga etmeyi, her gün bunun mevzusunu yapmayı bırak ve delil ara
eşin vazgeçtiğini, normale döndüğünü görsün
ama sen belli etme, ortada delil olması lazım:34:

Yarin sabah kalkinca ilk isim cocuklarimi ablama birakip dilekcemi vermek olucak en basta benim ailem karsi cikacak el gun var diye biliyorum hem kendi ailemle hem esimle hem diger insanlarla ayri ayri ugrasicam ama bunu yapmak zorunda oldugumun farkindayim bana dua edin lutfen rabbim hakkimda hayirli olni nasip etsin

cnm konunu sımdı okudum ve gercekten cok uzuldum yazalı baya olmus umarım hersey yoluna gırmıstır ve artık sende cocuklarında mutlusundur

Benim esimden maddi olarak buyuk beklentilerim yok bu yuzden kanitlamak dahi istemiyorum cunki onun beni aldattigini kanitladigimda kendime olan guvenim sarsilicak biliyorum ben sadece bu cirpinistan artik kurtulmak istiyorum eger biterse hayatimi bi sekilde yoluna koyucam ama boyle devam ederse bu dusuncelerin sitresi ile kizimida cok etkiledigimin farkindayim onlar icin katlanalim derken onlarinda hayatini zehir edicez

Bide esimin hayatinda baska birinin oldugunu hicbir zaman kanitlayamadim belkide hayatinda degil ama aklinda bunu hissediyorum evde gozlerimin icine bakamamasindan hissediyorum basa gelen cekilir der gibi bi hali var askere gitmeden once bana bakmaya doyamazdi. kizim 3aylikti izne gelmisti ve dusununki ben otogara kizim kucagimda onu yolcu etmeye gittim hickira hickira agladim ama o yanima gelip tek kelime etmedi ailesiyle vedalasti kiziminda benimde yuzumuze bakmadan cekti gitti bu yaptiginin tek aciklamasida ailesinden cekinmis. Ama giderken zerre uzulmedi o gun o kadar emin olmustumki bi baskasi oldugundan

Canım umarım herşey yoluna girer
Kendini biraz çek bakalım,zor olsa da sende ona soğuk davran
Bakalım sendeki bu değişimi farkedecek mi
Farketmezse durum vahim demektir :37:
Hakkınızda herşeyin hayırlısı

Umarim kafana koydugunu yaparsin.
Avukatina git kendin ve cocuklarin icin savas.
Egerki sana bukadar ilgisiz ve eve hapis eden bir kocan var ise bu bile ayrilmaya büyük bir sebeb, bir aldatma varsa zaaten özrü yok.
Ama aldatma olmasa bile sen su an ki durumda mutsuzsun degisen birsey de yok, ne yapcan sagligin elden gitmesini mi bekliceksin ?
Ozaman elalemmi gelecek sana sahip cikacak ?
Hic kimseyi takma, elalem , adi üzerinde elalem .....
kime ne senin hayatindan.

Kacan kovalanir belki ozaman gelir esiniz birseyleri düzeltmeye calisir... sanmiyorum ama belli de olmaz.
Ozaman bakarsiniz bir sans verip vermiyeceginize.
Allah yardimcin olsun, inan hersey yoluna girecek...
Yeterki sen iste ve yeterki sen kuvetli ol pes etme.

Kendini nasil hissettigini anliyoyorum gecmiste bende benzer biseyler yasadim eski esimle seni kimseyle gorusturmuyor cunku onun hakkimda disardan bisey ogrenmendden korkuyor seni seciyor bile olsa okadar ustune dusmussun ki .seni caeesiz ona bagli bi hasta gibi goruyor..seni cevrenden uzak tek basina birakiyoe.kendine guvenin kirilsincdiye. Ki kirilmis .hayattan hersryden lorkuyorsun..inan biraz gucun olsa oadami cekmezsin eminim sirf o seni onda tutuyor kendini caresiz hissediyorsun..ben simdi diyorumciyiki ayrildim cok mutluyum hersry gecti4 senelik beraberim 3 senelikte evli bi kizim var ve esimle mutluyum..o insanla omrum oyle gecer calis ayaklarinin uzerinde dur sert ol.mantikli hersey duzene girecek ac gozunu hayatini bicasalak gibi onum kolesi gibi yasama.

Back
X