cok büyük bir derdim var :((

meleklersahit

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
6
0
16
Trabzon
Merhaba Kizlar. Daha öncede kayitliydim bu siteye fakat uzun süre girmeyince sifremi unuttum cok ugrastim ama birtürlü giris yapamadim.
Yine zor bi durumdayim ve kime danisacagimi nasil basedecegimi bilmiyorum. Hayatini yoluna koymus, az da olsa kendi ayaklari üstünde durabilen, isi, ailesi olan biriyim. Fakat gecmisimden birtürlü kurtulamiyorum. Ki kurtulamadigimi, kurtulmak istedigimi ve gecmisim pesimi birakmicagini henüz yeni farkettim, eski sevgilim sagolsun yada Allah onu bildigi gibi mi yapsin demeliyim. Zamaninda benim bu kus beynimle bir halt yemem. Tabi ki sucsuz degilim. Ben izin vermeseydim bu durum buraya gelemezdi. Durum ki söyle: eski sevgilim gecen de beni bir takim fotograflarla tehdit etti. Simdi fotograf deyince acik sacik ciplak degil tabi ki. Ama yine de ona özel bir takim fotograflar. Mesela dekolte giymeyen ben, öyle bi aptallik, öyle bir hata yapdim ki, o istiyor diye dekolteli fotograf gönderdim ve simdi bunlarla tehdit edildim. Ben bu fotograflari gönderirken de inanin bana seve seve göndermedim. Dünden razi degildim. Cok kavgalar ettik. Ben senin sevgilin degil miyim erkegin degilmiyim vs gibi cümleleri cok duydugum olmustur. ve bendeniz aptal yapdim istedigini. birak ne derse desin degil mi? sevgililik böyle mi oluyor mus sanki. bumuymus erkek olmak. Olmaz olsun. Hala Annemin, Babamin, Kardeslerimin yüzüne bakinca, kizim sen nasil bir insansin nasil böyle birsey yapabildin, serefini ayaklar altina aldin, bu hayat nicin var, insan serefi namusu icin yasamazmi diyorum. Kendi Kendimi yiyip bitiriyorum. Neyse bu eski sevgili denilen Manyak, kalkdi gecende beni tehdit etti. Bir süre konusup tartisdikdan sonra. Allah seni bildigi gibi yapsin seni Allaha havale ediyorum. dedim ve izimi kaybettirdim. Ama o günden sonra her gün her gece haram oldu bana. Eger gercekten birseyler yapsaydi, intihar etmeyi bile plânlamıştım.
Birdahaki tehditin de polise gitmeyi planliyorum.. bu seferde gidecekdim aslinda.. Tehdit etmek neymis görsün.. Fakat gidersem kendimi de yakarim.. Ailemin yüzüne bakamam.. Hersey biter benim icin... inanin hafif birsey degil..
kendi hayatimi kendi ellerimle maffetmek üzereyim..ne duruma getirdi beni.. dedim ya.. icim icimi yiyor.. hergün ölüyorum sanki.. dualar ediyorum.. inanin ve ben öyle bir kizim ki yani bunu düsmanima deseniz.. o yapmaz der.. ama yapdim iste :KK43:(( kendimi affedermiyorum:KK43:( igreniyorum.. aynanin karsisina gecsem dahi.. aklima geliyor.. bir baskasi olsa.. salak kiz hic bir erkek istiyor diye yapilir mi derim.. ama sartlar durumlar o an ki psikoloji.. insan nefsine uyuyor.. cok üzgünüm cok pismanim :KK43::KK43:
buarada onun bir kiz kardesi var.. daha önce onunla konusmadim hic.. ama tehdit edilince yazsam mi diye düsündüm.. sonucda oda bi kizdi yani anlayabilir belki dedim.. ama abisine söyler.. isler daha da kötü olur diye cesaret edemedim:KK43:( sizce kiz kardesiyle konusmalimiyim? yada bu durumu böyle mi birakmaliyim.. cok huzursuzum.. zamanla gecer belki :KK43: ? Allahim sen büyüksün...

Son düzenleme:
.......Allah seni bildigi gibi yapsin seni Allaha havale ediyorum. dedim ve izimi kaybettirdim. Ama o günden sonra her gün her gece haram oldu bana. Eger gercekten birseyler yapsaydi, intihar etmeyi bile planlamistim. üstünden iki gün gecdi bu olayin en yakin arkadasima yazmis. "onu cok seviyorum, üzdüysem eger affetsin, böyle bi kötülük yapmicam" demis. ..........

Eğer son durum buysa,kesinlikle duruşunu bozma.

Sen resti çekince ümidini kesmiş ve hatasını anlamış görünüyor.

Daha da üzerine gidip kardeşini filan aramaya gerek yok.

İletişime hiçbir şekilde geçmemeni öneririm.

Bence kızkardeşiyle konuşman onu sana dahada yaklaştırır eğer seni bulursa ve konuşma imkanın olursa seninde bir kızkardeşin var benim canımı yaktığın gibi ya onun ya evleneceğinin insanın veya kızının başına öyle birşey gelsinki bana yaşattırdıklarını sende yaşa de...
Eğer insan evladı ve vicdanı varsa bir daha tehdit etmez sanırım

irtibatınızı tamamen kesin.duruşunuzu bozmayın..pişmanlığınıza bir pişmanlık daha eklemeyin..tehditleri sizi sindirirse kullanmak için kendisini haklı görmeye başlayacaktır.

mrb cnm sen bastan ıplerı vermıssın onun elıne ve oda bu fotografı senı korkutmak ıcın koz olarak kullanıyor erkeklerın genelde yaptıkları basıt seyler bunlar... Senı gerı elde etmek ıcınde yapıyor olabılır eger evını adresını babanı annenı aılenı bılmıor tanımıorsa zaten bu olay zamanla kapanır ki zaten eger senı tehdıt edıyorsa bı ınsan bu ınsan asla yapamaz öle bırsey yapcak olsa zaten sana solemeden o fotografları aılene coktan ıletmıs olurdu bunuda bıl sen o ınsandan uzaklasmaya calıs hıc bı sekılde sana ulasamasın kız kardesıyle konusmana gerek yok sonucta abısı ona soz gecırıcek deıl bu cozum olmayabılır ama dedıgım gıbı korkmana gerek yok yapmak ısteyen ınsan coktan yapardı tehdıtle bole seyler yapılmaz... uzuldum senın adına keske hıc bole seyler yapmasaymıssın...boşver aldırma HAVLAYAN KOPEK ISIRMAZ...

bence eğer tekrar tehdit ederse savcılığa gidin. yapacak bir şey yok. aileniz de olsa kimse için hayatınızı zehir etmeyin. tehdite boyun eğerseniz sonu gelmez çünkü. kardeşiyle falan da irtibata geçmeyin. korktuğunuzu anlar o zaman.

eskiden olmuş şeyler için kahrolma şimdi olanın önüne geçilmiyor
korktuğunu belli etme sakın dahada üstüne gelecektir..dekolteli bişeyle ondan pozun varsa ne var bunda ailen buna çok mu büyük tepki gösterir yada tatilde falanda mı giymezsin belkide kapalısın ama açıksan çok büyük bişey değil gibi sanki

kapali degilim ama yine de dekolte giymem.. giydigim etekler kotlar diz kapagini gecmez.. üstüme en kisa bi t shirt giyerim.. Ailem de bu tür konularda cok hassasizdir :((

kapali degilim fakat yine de giydigim kiyafetlerin bi durusu boyu vardir mesela eteklerim diz kapagini gecmez askili giymem. Ailem bu konuda cok hassazdir. ahh ahh yanmamak elde degil ki :(( aptalligima yaniyorum :((

fotoğraftaki dekoltenin ölçüsü ne?
bikinili filan mı?yoksa mini etek straplez bluz..şortlu filan mı..hepsi farklı algılanır..

Merhaba Kizlar. Daha öncede kayitliydim bu siteye fakat uzun süre girmeyince sifremi unuttum cok ugrastim ama birtürlü giris yapamadim.
Yine zor bi durumdayim ve kime danisacagimi nasil basedecegimi bilmiyorum. 20 Yasinda hayatini yoluna koymus, az da olsa kendi ayaklari üstünde durabilen, isi, ailesi olan biriyim. Fakat gecmisimden birtürlü kurtulamiyorum. Ki kurtulamadigimi, kurtulmak istedigimi ve gecmisim pesimi birakmicagini henüz yeni farkettim, eski sevgilim sagolsun yada Allah onu bildigi gibi mi yapsin demeliyim. Zamaninda benim bu kus beynimle bir halt yemem. Tabi ki sucsuz degilim. Ben izin vermeseydim bu durum buraya gelemezdi. Durum ki söyle: eski sevgilim gecen de beni bir takim fotograflarla tehdit etti. Simdi fotograf deyince acik sacik ciplak degil tabi ki. Ama yine de ona özel bir takim fotograflar. Mesela dekolte giymeyen ben, öyle bi aptallik, öyle bir hata yapdim ki, o istiyor diye dekolteli fotograf gönderdim ve simdi bunlarla tehdit edildim. Ben bu fotograflari gönderirken de inanin bana seve seve göndermedim. Dünden razi degildim. Cok kavgalar ettik. Ben senin sevgilin degil miyim erkegin degilmiyim vs gibi cümleleri cok duydugum olmustur. ve bendeniz aptal yapdim istedigini. birak ne derse desin degil mi? sevgililik böyle mi oluyor mus sanki. bumuymus erkek olmak. Olmaz olsun. Hala Annemin, Babamin, Kardeslerimin yüzüne bakinca, kizim sen nasil bir insansin nasil böyle birsey yapabildin, serefini ayaklar altina aldin, bu hayat nicin var, insan serefi namusu icin yasamazmi diyorum. Kendi Kendimi yiyip bitiriyorum. Neyse bu eski sevgili denilen Manyak, kalkdi gecende beni tehdit etti. Bir süre konusup tartisdikdan sonra. Allah seni bildigi gibi yapsin seni Allaha havale ediyorum. dedim ve izimi kaybettirdim. Ama o günden sonra her gün her gece haram oldu bana. Eger gercekten birseyler yapsaydi, intihar etmeyi bile planlamistim. üstünden iki gün gecdi bu olayin en yakin arkadasima yazmis. "onu cok seviyorum, üzdüysem eger affetsin, böyle bi kötülük yapmicam" demis.
Birdahaki tehditin de polise gitmeyi planliyorum.. bu seferde gidecekdim aslinda.. Tehdit etmek neymis görsün.. Fakat gidersem kendimi de yakarim.. Ailemin yüzüne bakamam.. Hersey biter benim icin... inanin hafif birsey degil..
kendi hayatimi kendi ellerimle maffetmek üzereyim.. bir kerelik hata.. aptallik.. ne duruma getirdi beni.. dedim ya.. icim icimi yiyor.. hergün ölüyorum sanki.. dualar ediyorum.. inanin ve ben öyle bir kizim ki yani bunu düsmanima deseniz.. o yapmaz der.. ama yapdim iste :((( kendimi affedermiyorum:(( igreniyorum.. aynanin karsisina gecsem dahi.. aklima geliyor.. bir baskasi olsa.. salak kiz hic bir erkek istiyor diye yapilir mi derim.. ama sartlar durumlar o an ki psikoloji.. insan nefsine uyuyor.. cok üzgünüm cok pismanim :(( bir ortam da mesela konusurken kendimi eksik hissediyorum.. babam aslan kizim dedigi zaman icim sizliyor.. :((
buarada onun bir kiz kardesi var.. daha önce onunla konusmadim hic.. ama tehdit edilince yazsam mi diye düsündüm.. sonucda oda bi kizdi yani anlayabilir belki dedim.. ama abisine söyler.. isler daha da kötü olur diye cesaret edemedim:(( sizce kiz kardesiyle konusmalimiyim? yada bu durumu böyle mi birakmaliyim.. cok huzursuzum.. zamanla gecer belki :( ? Allahim sen büyüksün...

canımmm benim geçmiş olsun ama malesef böyle şeyler olaibliyor ...:/ güvenmemek gerekiyor evet ama sakın intiharı falan düşünme o da böyle bir şey yapmıcam demiş zaten ..bence olayın üstüne gitme korktugunu da daha fazla belli etme artık arkdasın da dedği gibi senden ümidi kesince tamamen bırakıp kendi de pişman olacaktır böyle tehdit ettiğine canım merak etme seni geri döndürmek için yapıyor jkusura bakma ama ısıracak köpek havlamaz diye bir laf var bilirsin...yüreğini ferah tut duanı et ve kendini de yıpratma o kadar yalnızken yalvar yakar af için Allah a ama ortamda güçllü dur bak kimse senin için böyle bir şey düşünmezmiş belki senin de böyle düşünmeyeceğin insanlar neler yapmıştır canım unutma dünyada ''olmadık yok duyulmamış çok''

güçlü ol ki bir daha aynı hatalar yapma ...tövbe et,,ama başkalarının yanında güçlü ol....sevgiler....

intiharı filan sil kafandan hayat çok kısa ve güzel ...kendine hoş davran canım....

canm ailen öğrenirse sevgiline özel deme heves ettim giydim de genç kızsın illaki anlarlar diye umuyorum dekolteli derken nasıl bir poz iç çamaşırıyla falan değilse korkacak bişey yok...

Her ne kadar açık olursa olsun zamanında sevgiliyken, gerçekleri göremiyorken böyle hatalar olabilir. Sevgilin özelini açığa çıkarmakla tehdit ediyorsa cidden adinin tekiymiş. Size tavsiyem kesinlikle taviz vermeyin ve gerekirse savcılığa bildirin. "Ben sana gösteririm" lafıyla ceza almış insanlar var.

Zamanında bende tehdit almıştım ama benimki fotoğraf vs. değildi, keşke öyle olsaydı. Kendisiyle sevgili olmazsam beni sakat bırakacağını yada yüzüme asit dökeceğini falan söylüyordu. O zamanlar cidden korkuyordum. Sonra bir gün tepem attı. Annesinin telini buldum (kendinin yoktu beşparasızın tekiydi) bana bak dedim oğlun beni tehdit ediyor belli ki güvendiği insanlar var ama şunu bilin ki benim arkam da boş değil ve inanın bizimkilerin yapacağının yanında sizinki hiç kalır. Bundan sonra telefonumda bir çağrısını mesajını görsem pişman ederim, dedim ve bir daha hiiiiç rahatsız edilmedim :1: Bu arada merak edenler olursa söyliyim, arkamda kimse yoktu tabii biraz gözdağı fena mı olur. :9: Hiiiç bişey bulamazsam gider savcılığa bir bir anlatırdım zaten mesaj falan da vardı.

tatlım hiç bişey yapma. ilgilenmiyo havasında takıl bişi yapamaz yaa. havlayan köpek ısırmaz nede olsa dimi :)

beşer şaşar demişler. her insan hata yapar. öncelikle dünyanın sonu değil. kendini bu kadar yiyip bitirme ve sakın kız kardeşiyle konuşma.

Birileri burada genç kızlara attıkları adımları düşünerek atmalarını söylediğinde "herkes özgür, kendi kararlarını verebilir" diyenler iyi okusun bu arkadaşın konusunu..

Güzelim dekoltenin ölçüsü nedir bilemiyorum ama baktın ki seni rahatsız etmeye devam ediyor, ver savcılığa..Ailen eminim üzülecek ama hiçbirşey onları senin intihar etmen kadar üzmez değil mi...Sakın öyle şeyler getirme aklına..Arkadaşınla görüşüyorsa ondan korkmadığını, gerekirse savcılığa vereceğini söylesin..

Birileri burada genç kızlara attıkları adımları düşünerek atmalarını söylediğinde "herkes özgür, kendi kararlarını verebilir" diyenler iyi okusun bu arkadaşın konusunu..

Güzelim dekoltenin ölçüsü nedir bilemiyorum ama baktın ki seni rahatsız etmeye devam ediyor, ver savcılığa..Ailen eminim üzülecek ama hiçbirşey onları senin intihar etmen kadar üzmez değil mi...Sakın öyle şeyler getirme aklına..Arkadaşınla görüşüyorsa ondan korkmadığını, gerekirse savcılığa vereceğini söylesin..

burda yorumda bulunan herkese cok tskr ederim.. dediginiz gibi bekliyecegim tekrar karsima cikarsa savciliga gidecegim.. ve evet bu konu ibret olsun.. kimse benim durumuma düsmesin.. neler cekiyorum bir ben bir Allah biliyor.. Rabbim hepimizi dogru yoldan ayirmasin.. böyle insanlardan korusun.. Biraz önce internette arastirdim, peki Savciliga dilekce verdigimde ne yazicagim eski sevgilim beni fotograflarla mi tehdit ediyor diyecegim? bu konuda bi bilginiz var mì? ve birdaha ki asama ne oluyor? Mahkemeye mi cikariliyoruz?

Kardeşine ulaşman demek onun sana ulaşması demektir. Tekrar tehdit edilirsen savcılığa direk ailen bir kızar iki kızar ama bu şekilde her gün kendini yersin yaşamak istedin yaşadın karşındaki şerefsizmiş bundan sonra attığın adıma da dikkat et arkasında duramayacağın işlere girme.

İntihar düşüncesini sil at bir kere bu kadar basit insanmısın sen ?

burda yorumda bulunan herkese cok tskr ederim.. dediginiz gibi bekliyecegim tekrar karsima cikarsa savciliga gidecegim.. ve evet bu konu ibret olsun.. kimse benim durumuma düsmesin.. neler cekiyorum bir ben bir Allah biliyor.. Rabbim hepimizi dogru yoldan ayirmasin.. böyle insanlardan korusun.. Biraz önce internette arastirdim, peki Savciliga dilekce verdigimde ne yazicagim eski sevgilim beni fotograflarla mi tehdit ediyor diyecegim? bu konuda bi bilginiz var mì? ve birdaha ki asama ne oluyor? Mahkemeye mi cikariliyoruz?
hemen hemen böyle oluyor..tehdit,şantaj suçtur..
gayet ciddi bir biçimde mahkeme olur..2-3 sene de sürse bu olur..

sen hiç bir biçimde ne kardeşi ne de kendisiyle bağlantı kurma..
beklemede kal şimdilik..
tehditlerine tekrar başlarsa,mahkemeye mi verirsin ailenle mi paylaşırsın, onun kararını sen verirsin
ama ısrar ederse bunları yapman gerekir..

Back
X