- Konu Sahibi vampirdisli
-
Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..
Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..
Canım sık ama az yemelisin.
Ben de dün başladım diyete.6kilo fazlam var
Metabolizmayı hızlandırmak için sabah aç karnına bir bardak ılık sirkeli su iç.
İşe yaradığını göreceksin bak :13:
Evet, bu intikam duygularını her gün yaşıyorum ve öğrendiğim en buyuk şey affetmenin karsımdakiinsanı yerin dibine soktuğu, beni yücelttiği vee en büyük intikam olduğudur. Eski sevgilinin karşısına derler ya "zımba gibi" , kendinden emin, hafif havalı, onun daha önce sana yasattıkları onemli değilmiş gibi ve daima gülümseyerek çıkarsan, ama onun yaklaşması için ona fırsat vermezsen ve özürlere başladığında onemli değil diyerek dünyanın en iyi insanı senmişsin gibi sıcak bir gülümsemeyle cevap verirsen en büyük intikamı almış alıyorsun. Tekjrar belirteyim, onun karsısına çıktıgında onun artık senin seviyenden kat kat dusuk olduğunu hatırlat kendine, beyninde ez onu ve karşısında bazen insanlara acıma duygusuyla yakın davranmaya çalısır,gülümseriz ama onlara acıdığımız anlaşılır ya, işte oyle davran :) huhhh, kendimden boyle seyler cıkacağını bilmezdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?