Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

Gerçekten yanlışlıkla olabilir mi? Yani o anda internet çekmiyordur foto sonra gelmiştir falan olamaz mı acaba

keske silmeseydi esine gosterseydi deseydi yarin bigu aynisini tekrar yapsa o zaman dese adam demez mi oncede gonderdm sesin cikmamisti diye hem esine hem o pislik adamin esine soylesin

bende olsam direkt söylerdim adam taş atıyor tavşan çıkar mı diye?

kim kimin ne mal olduğunu bilsin

Kendi eşine söylerse kayniniz adamı dövmeye falan kalkarmı acaba eltiniz bundan korkuyomu?

konu sahibi delirdiniz mi?
hadi arkadaşı kıskançlık geçirip suçu eltinize bulup eltinizin eşine, eşimle mesajlaşıyorlar derse?
yahu neden elti eşine söylemiyor???
hem kadına söylemeyi göze alıyor hem kendi eşinden saklıyor!

diyelim ki foto gerçekten yanlışlıkla gönderildi
herkes tutturmuş adam karısını aldatıyor diye
belki adam ve arkadaşları hala ergenlikten çıkamadılar
belki seninki daha iyi benimki daha iyi ayağına birbirlerine gönderiyorlar
illa aldatma olmayabilir yani

bir de herkes internet yüzünden yükleme ağırdır demiş, o yüzden geç gitmiştir foto demiş
yükleme ağırsa, şak diye gitmediyse, resim daha gitmeden silebilirdi adam resmi, bir arkadaş da yazmıştı aynı şeyi

Bugün o pisligin eşi ile görüşmüş bilerek evde değilde her ihtimale karşı hastahane yakınlarında biryerde olanları anlatıp göstermiş hanimi doğal olarak Ağlamış ama soğuk kanlı olduğunu da söyledi eltim eşi kocasının telefonunda birkaç mesaj yakalamış zaten başkasına gönderilen ama içine aos demekki birsey dememis.Eltim bu şekilde sizi kabul edemem asla aynı ortama da giremem demiş.zaten yıllardır arkadaşı olduğundan ve Kocasini da bildiginden senin suçun yok demişte kadın. Eşinin kulağına gitse ortalığı ayağa kaldırır hani basit bi konuşma olcak gibi dusunuyorsunuz belki tabiki bilmeli de pisligin biri yüzünden insan eşinin başını belaya vermek istermi hem şu da var doğup büyüdüğü mahallede oturuyorlar herkes tanıdık ortaya çıktığında millet aa yoksa ışık mi yaktı yok bilmem ne hemen suclayici düşünecek. Zaten asıl can alıcı yeri ne boliyormusunuz pisligin eşi devam edicek o kişiyle çünkü bi şekilde kandiricak onu.zaten bunlar bugün bulusunca doğal olarak aramış eşini napiyosun diye oda tabi öğrendiğini belli edince ya mesaj mevzusumu ben onu arkadaslarla Watsap grubumuz var ona yolluyordum demiş.inan inanabilirsen.zaten böyle diyeceğini ben öngormustum.ne olursa olsun yanlislikta olsa o iğrenç fotoyu gördüğü gerçeğini degistirmez

En azından sizin eşinize söylemeli. Ben olsam direk gelir gelmez eşime söylerim. Çünkü karısı adama inanacak ve belki çevreye olayı çok daha bambaşka anlatacsk

Senin görüşmek istememeni anlıyorum ama ben şerefsz koç yüzünden senden uzaklaşmak istemiyorum falan demiş birakcak olsam ben napcam kimse benim arkamda olmaz falan demiş ne bilim gerçi gerisi aile sorunları yorum yada fikir sunmak bize düşmez de.ta zaten ben bile dünden beri ogrendigime bile bin pişman oldum düşün düşün aklımdan gitmiyor şimdi ben eltime ya git eşine anlat desem bişi olsa anlatmasaydim etmeseydim olcak kıza anlat deseydim direk bu seferde bebeğe bişi olsa yine vicdan azabı cekicektim hani otur düşün düşün sonuç bulamayınca bikaç fikir alalım dedim.tabi yine kararı o verdi ve gidip konuştu bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…