- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Eltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor utanmadan birde geliyor pislik adam.söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile.agla agla helak oldu çözüm fikir lutfen
Ortalık büyük karışacak esine söyleyince diye tedirgin oluyoruz sürekli evine girip çıkan birileri işte insanlara güven yok malesef.kız hamile diye korkuyoruzBerbat bir durum
Ben söylerdim hem kadına hem eşime
Silmedi duruyor hersey galeride kalmış yazışmalar da duruyor watsaptaKeşke silmeseymiş.
Ortalık büyük karışacak esine söyleyince diye tedirgin oluyoruz sürekli evine girip çıkan birileri işte insanlara güven yok malesef.kız hamile diye korkuyoruz
Keşke öyle olsa keskeeşaka mi bu
Önce eşine anlatacak böyle böyle bir durum var diyeOrtalık büyük karışacak esine söyleyince diye tedirgin oluyoruz sürekli evine girip çıkan birileri işte insanlara güven yok malesef.kız hamile diye korkuyoruz
Keşke öyle olsa keskee
Önce eşine anlatacak böyle böyle bir durum var diye
Belliki başkasına atacaktı yanlışlıkla eltine göndermiş
Bu arkadaşının aldatıldığı gerçeğini değiştirmiyor
Sonrada arkadaşına söylesin göstersin gerisi onların meselesi
Ben açıkçası internet in çekmediğini ya da kapalı olduğunu düşünerek 20 dklık süreyi sormadım ama sormak isterim konu sahibi hakkaten niye 20 dakika sonra? Ki Eltinin eşi diyecek "sen kim oluyorsun da benim karıma böyle foto atıyorsun " o fingirderken eltinin aile huzuru daha önemli şu durumda.ama yanlışlık olsa 20 dk gecikmeli gelir mi ki foto?
adam aramış, 20 dk sonra foto gelmiş
Aynen zaten bu pislik zamanında evlenmeden nişan falan yokken eşinin yengesiylede bi durumları olmuş karısı aslında ne bok olduğunu biliyorda seviyorum diye evlenmişama yanlışlık olsa 20 dk gecikmeli gelir mi ki foto?
adam aramış, 20 dk sonra foto gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?