- Konu Sahibi merveibo2305
neden kan çıksın? adam akıllı konuşulduktan sonra...Kan çıkar be eşine sylese bi erkeğe bunun kazayla oldğunu anlatmak mümkün mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kan çıksın? adam akıllı konuşulduktan sonra...Kan çıkar be eşine sylese bi erkeğe bunun kazayla oldğunu anlatmak mümkün mü
Eşine diyecek ki ark kocası bana şeyinin resmini atmş yanlışlıkla diye kocasıda medeni şeklde byle bi ynlışlık olmş sende karını aldtma...böyle bi erkek mi vrmşneden kan çıksın? adam akıllı konuşulduktan sonra...
Bide eltinizin arkadası kocasından bu yüzden boşanmak isterse olay duyulmayacakmı??? kesinlikle eltinizin evine girer öyle bir durumda konu kocasıda başka şekillerde öğrenmiş olurÇok tırsarım böyle şeylerde allah korusun. Peki eltiniz ve siz durumu olduğu gibi anlatsanız yinede sıkıntı cıkarır mı kaynınız?
Yani desenizki 'ikimiz oturuyoduk arkadasın eşi aradı yanlışlıkla bişey attım lütfen bakmadan sil dedi tamam dedik ,whasaba bakmadan sildik ama görüntülere kaydolmuş görmüş bulunduk. eşini aldattıgını fotoyuda bi şekilde yanlışlıkla bize attığını anladık. Adamın karısına da anlattık olanı' ve sonrada eltiniz bir daha onlarla görüşmeyeceklerini falan söylese böyle sakin sakin anlatsanız. şimdi olurya biyerde duyar kulağına gelir falan.
MEsela adam karısına anlattınız diye hırslanıp eltinizin üstüne gelirse ya? tekrar ararsa?
Ama kaynınız olayı en başından bilmezse sonradan başka bi şekilde ögrenirse daha cok sinirlenir yuva yıkılabilir gibi geldi.allah korusun.
Gerci siz daha iyi tanıyosunuz tüm bu insanları tepkileri ve olabilecekleri daha iyi bilirsiniz.
Eşine diyecek ki ark kocası bana şeyinin resmini atmş yanlışlıkla diye kocasıda medeni şeklde byle bi ynlışlık olmş sende karını aldtma...böyle bi erkek mi vrmş![]()
Brda bi çok kişi ilk eşine desin dedi türkiye de yaşamıyorlr sanrım tek ben gösterme dedm sanrm yanlış olayınada inanmadım whatspptn yanlışlık olma ihtmali yk haa ark kocasında da numaran vrsa bu yanlışlıklara da pay veriliyor hiç yaşamdm çvrmdende duymadım zaman kötü sağ elimin sol elme gvenmediği zamanlar....resmi silecek ark görüşmeyecek kocasına gösterirse eğer ki sonucuda yazsın merk ediyorum kk dedği gbi medeni şeklde karşılayacak mı o adam aynı şeyi yaprsa bu cesaret nerden derm canm dememiş aşkım dememiş şeyinin fotosunu atmış o zamnda eltiye dönüp sorulur ilk oldu nye o zamn engellemedin 2 .de afedersin ama salaklık olurEşine söylemesin o zaman. O manyak adam aynı şeyi bir daha yaptığında eşi de öğrensin ortalık cümbüşe dönsün. Muhteşem çözümler...
Hali hazırda fotoğraftan sonra adamı evinde de misafir etmiş zaten. Valla ben kocasının yerinde olsam şu dakikadan itibaren benden saklandığı her an için ayrı sıkıntı çıkarırım. Bu iş bir ortaya çıkarsa -şuraya yazıyorum- çok fena bir aile dehşeti çıkar içinden. Yuvasının kıymetini bilmiyorsa saklasın.