• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

Esine soylemezse eğer o adamla yine görüşmek zorunda kalabilir, Bi daha görmek istemiyorsa söylemesi gerek . Tabi eşi nasıl bi tepki verir , sinirlimidir o da önemli sonra adam başını belaya sokmasin

Söylemedi, evinde misafir de etti demek ki hoşuna gitti diye düşünür bu sapık zihniyet. Demedi demeyin ve bir şekilde önlem alın.

:oha: Yuhhhh deve töbeeee töbe söylemelisn yanlışlıkla atmış EE nie çekiyodn kime atıyodn salak sapık ruh hastası köpek ya:KK62:

Çok tırsarım böyle şeylerde allah korusun. Peki eltiniz ve siz durumu olduğu gibi anlatsanız yinede sıkıntı cıkarır mı kaynınız?
Yani desenizki 'ikimiz oturuyoduk arkadasın eşi aradı yanlışlıkla bişey attım lütfen bakmadan sil dedi tamam dedik ,whasaba bakmadan sildik ama görüntülere kaydolmuş görmüş bulunduk. eşini aldattıgını fotoyuda bi şekilde yanlışlıkla bize attığını anladık. Adamın karısına da anlattık olanı' ve sonrada eltiniz bir daha onlarla görüşmeyeceklerini falan söylese böyle sakin sakin anlatsanız. şimdi olurya biyerde duyar kulağına gelir falan.
MEsela adam karısına anlattınız diye hırslanıp eltinizin üstüne gelirse ya? tekrar ararsa?
Ama kaynınız olayı en başından bilmezse sonradan başka bi şekilde ögrenirse daha cok sinirlenir yuva yıkılabilir gibi geldi.allah korusun.
Gerci siz daha iyi tanıyosunuz tüm bu insanları tepkileri ve olabilecekleri daha iyi bilirsiniz.

Of söylese bir türlü söylemese bir türlü.soylemese de birgün çıkar onun aldattığı ortaya.bunu dusunerek soylemeyebilir şimdilik hamile diye ama birgün bu durum ortaya çıkar da eşim yanlış anlar diye de söylemek isterim.soylense bile yanlışlık olmuş ama eltinin eşi yine de çok kızar ve sorunlar çıkabilir çok zor durum

Çok tırsarım böyle şeylerde allah korusun. Peki eltiniz ve siz durumu olduğu gibi anlatsanız yinede sıkıntı cıkarır mı kaynınız?
Yani desenizki 'ikimiz oturuyoduk arkadasın eşi aradı yanlışlıkla bişey attım lütfen bakmadan sil dedi tamam dedik ,whasaba bakmadan sildik ama görüntülere kaydolmuş görmüş bulunduk. eşini aldattıgını fotoyuda bi şekilde yanlışlıkla bize attığını anladık. Adamın karısına da anlattık olanı' ve sonrada eltiniz bir daha onlarla görüşmeyeceklerini falan söylese böyle sakin sakin anlatsanız. şimdi olurya biyerde duyar kulağına gelir falan.
MEsela adam karısına anlattınız diye hırslanıp eltinizin üstüne gelirse ya? tekrar ararsa?
Ama kaynınız olayı en başından bilmezse sonradan başka bi şekilde ögrenirse daha cok sinirlenir yuva yıkılabilir gibi geldi.allah korusun.
Gerci siz daha iyi tanıyosunuz tüm bu insanları tepkileri ve olabilecekleri daha iyi bilirsiniz.
Bide eltinizin arkadası kocasından bu yüzden boşanmak isterse olay duyulmayacakmı??? kesinlikle eltinizin evine girer öyle bir durumda konu kocasıda başka şekillerde öğrenmiş olur

Keske eltiniz foto falan gelmedi bana deseydi gördüğünü belli etmeseydi. Sonrada eşine durumu anlatsaydi. Yani x bana yanlışlıkla foto gönderdiğini söyledi hatta sakın açma dedi ama bana boyle bir foto gelmedi sen bir sor ne fotosu idi deseydi. Hem fotoyu görmediğini ima eder hemde eşine herseyi söylediğinin sinyalini verirdi. Eside adama sorardı ne fotosu diye. Böylelikle iğrenç adam amacına ulaşamaz ve bir dahada denemeye cesaret edemezdi. Bazen salağa yatmak gerek bu gibi tehlikeli durumlarda...

Yanlışlıkla atılmış olabilir.Whatsup a girmeden galeriye girip fotonun üzerinde tıklayınca "paylaş" seçeneği var.Oradan yollamışsa karışıklık olabilir.
Nerden baksan kötü bir durum.Keşke konu hakkında diyaloğa girmeseymiş.Ya görmezden gelecekti veya eşine söyleyecekti.

hadi yanlışlıkla arkadaşına atmış. ama ortada bir fotoğraf var ve bu başkasına atılacaktı. o zaman bu adam eşini aldatıyor.

Eşine diyecek ki ark kocası bana şeyinin resmini atmş yanlışlıkla diye kocasıda medeni şeklde byle bi ynlışlık olmş sende karını aldtma...böyle bi erkek mi vrmş:skandal:

Eşine söylemesin o zaman. O manyak adam aynı şeyi bir daha yaptığında eşi de öğrensin ortalık cümbüşe dönsün. Muhteşem çözümler...

Hali hazırda fotoğraftan sonra adamı evinde de misafir etmiş zaten. Valla ben kocasının yerinde olsam şu dakikadan itibaren benden saklandığı her an için ayrı sıkıntı çıkarırım. Bu iş bir ortaya çıkarsa -şuraya yazıyorum- çok fena bir aile dehşeti çıkar içinden. Yuvasının kıymetini bilmiyorsa saklasın.

Eşine söylemesin o zaman. O manyak adam aynı şeyi bir daha yaptığında eşi de öğrensin ortalık cümbüşe dönsün. Muhteşem çözümler...

Hali hazırda fotoğraftan sonra adamı evinde de misafir etmiş zaten. Valla ben kocasının yerinde olsam şu dakikadan itibaren benden saklandığı her an için ayrı sıkıntı çıkarırım. Bu iş bir ortaya çıkarsa -şuraya yazıyorum- çok fena bir aile dehşeti çıkar içinden. Yuvasının kıymetini bilmiyorsa saklasın.
Brda bi çok kişi ilk eşine desin dedi türkiye de yaşamıyorlr sanrım tek ben gösterme dedm sanrm yanlış olayınada inanmadım whatspptn yanlışlık olma ihtmali yk haa ark kocasında da numaran vrsa bu yanlışlıklara da pay veriliyor hiç yaşamdm çvrmdende duymadım zaman kötü sağ elimin sol elme gvenmediği zamanlar....resmi silecek ark görüşmeyecek kocasına gösterirse eğer ki sonucuda yazsın merk ediyorum kk dedği gbi medeni şeklde karşılayacak mı o adam aynı şeyi yaprsa bu cesaret nerden derm canm dememiş aşkım dememiş şeyinin fotosunu atmış o zamnda eltiye dönüp sorulur ilk oldu nye o zamn engellemedin 2 .de afedersin ama salaklık olur

Son düzenleme:
Back
X