çok büyük bir hata yaptım. hayatım mahvoldu. yardıma muhtacım.

Konunun doğru olma ihtimalini düşünerek yorum yapacağım. Madem düğün şart neden şart olduğunu anlamasam da o zaman bebeği doğurduktan sonra akrabalara bebek olduğunu söylemeden bir şekilde düğününüzü yapın. Nasılsa evlendiğinizi falan kimseye söylemeyerek bir sürü entrikanın içine girmişsiniz bunu da yapabilirsiniz bence. Düğünde takılanlarla borcunuzu ödeyip kenara biraz para atarsınız. Çocuk olunca da birkaç yıl kimseyle görüşmezsiniz ve sanki düğünden sonra hamile kalmışsınız gibi davranabilirsiniz. Çocuk 2-3 yaşına gelince de iş bulup çalışın gerekirse okulunuzu bir süre dondurun bunu bir sürü insan yapıyor sonra ekonomik ve psikolojik durumlarınızı düzelttikten sonra devam edersiniz. Biraz yorulacaksınız ama sizin hayatınız ve hayatınızı sizden başka hiç kimse yoluna koyamaz.

İşte bu yüzden seks yetişkin işi, düşünmedik deme gibi bir bahane kabul etmiyorum naçizane, ve pat diye olmaz emin ol, akıllar bi kere oraya gittiğinde artık biz bi konuşalım dersin
Elbette aklı kesen yetişkin bireyler girsin sex işine ama öyle olmuyo ki işte. Bu 3 çiftten bi tanesinde ben daha lisede öğrenci idim. Ped demeye utanıyodum, sınıfta bir Erk arkadaşımızın sevgilisinin hamile olduğunu öğrendik. İşte sex yapmak için yaş sınırı yokki. Diğer bir çift ünide iken arkadaşımın arkadaşı idi daha kaç haftalık olduğunu bilmiyodu aldırmak istiyoken kıza bir sordum SAT ını 10 haftalık hamile çıktı! Kaçıp evlendiler. Yani keşke belirli bir bilgi birikiminden sonra girilse bu işe ama herşey gönlümüzce olmuyo.

Bahane değil ki bunlar gerçek. Adet olacağım zaman kanın nerden geleceğini bilmiyodum ben mesela. Kızlık zarı diye bişey olduğunu lise 1 de öğrendim! Üretra ile vaginanın ayrı yerler olduğunu üniversite ikide tıp okuyan bir arkadaşım olduğundan öğrendim. Lisede biyoloji dersinde sınıfta anüs ne demek diye sorunca öğretmenin beni nasıl azarladığını hatırlatırım hala. Herkes sizin kadar bilinçli değil. Keşke olsa. Bu arada liseyi bitirene kadar internet kafeye bile girmedim kötü gözle bakılırdı bizim orda. Ve benim Annem öğretmen olduğu halde ben bu kadar bilgisiz cahil idim. Korunma yöntemlerini de ne zaman öğrendiğimi tahmin etmişsinizdir az çok

Bunları bilmeyen kürtaja nasıl gidecek ki, kondom almaya utanan ben kürtaja geldim hiç diyemezdi heralde

Ki konu sahibi ortada olmadığından ilişki planlı mı değil mi korundu mu ne yaptı bilmiyoruz

bugün açılan sosyaldeney isimli bir profil ve mini hikaye tadında yazılmış bir metin.fazla söze gerek yok sanırım.

Gizlenecek durumda değil ki doğmalık olmuş

Kimse güvenmez burdan sana cicim .. Sonunu düşnmeden yatağa girmeden düşüncektin bunu ve Ailenden iste para.. Düğün olmadan olmaz diosunda bebişnin katılacağı düğün daha abes olmaz mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…