Elbette aklı kesen yetişkin bireyler girsin sex işine ama öyle olmuyo ki işte. Bu 3 çiftten bi tanesinde ben daha lisede öğrenci idim. Ped demeye utanıyodum, sınıfta bir Erk arkadaşımızın sevgilisinin hamile olduğunu öğrendik. İşte sex yapmak için yaş sınırı yokki. Diğer bir çift ünide iken arkadaşımın arkadaşı idi daha kaç haftalık olduğunu bilmiyodu aldırmak istiyoken kıza bir sordum SAT ını 10 haftalık hamile çıktı! Kaçıp evlendiler. Yani keşke belirli bir bilgi birikiminden sonra girilse bu işe ama herşey gönlümüzce olmuyo.
Bahane değil ki bunlar gerçek. Adet olacağım zaman kanın nerden geleceğini bilmiyodum ben mesela. Kızlık zarı diye bişey olduğunu lise 1 de öğrendim! Üretra ile vaginanın ayrı yerler olduğunu üniversite ikide tıp okuyan bir arkadaşım olduğundan öğrendim. Lisede biyoloji dersinde sınıfta anüs ne demek diye sorunca öğretmenin beni nasıl azarladığını hatırlatırım hala. Herkes sizin kadar bilinçli değil. Keşke olsa. Bu arada liseyi bitirene kadar internet kafeye bile girmedim kötü gözle bakılırdı bizim orda. Ve benim Annem öğretmen olduğu halde ben bu kadar bilgisiz cahil idim. Korunma yöntemlerini de ne zaman öğrendiğimi tahmin etmişsinizdir az çok