çok büyük bir hata yaptım. hayatım mahvoldu. yardıma muhtacım.

birden fazla kez beğenme şansım olsa beğenicem şu yorumu. ellerin dert görmesin

evlenmeseydın kurtaj olsaydın dicem,ama asılacam,ahanda asılmadım,kurtaj gunah,ıyıkı aldırmmaışsın kızım,ahanda sonuçççç,kurtaj gunah dıyenler kızımıza yardıma gelsin

İşimiz keşkeye kaldıysa keşke aldırsaydından ziyade keşke korunsaydın demek lazım ama kesin korunmuştur korunarak hamile kalmıştır aksi mümkün mü

Konu fake değilse madem evlendiniz ailelere yediğiniz haltı anlatıp yardım isticeksiniz ben bakacak değilim heralde

evlenmeseydın kurtaj olsaydın dicem,ama asılacam,ahanda asılmadım,kurtaj gunah,ıyıkı aldırmmaışsın kızım,ahanda sonuçççç,kurtaj gunah dıyenler kızımıza yardıma gelsin

Günahı sevabı bilmem adam akıllı korunaydı, o kısmı atlayıp hemen kürtaja geliyosunuz hee

20 yaşında ben kafama Kirazlı Çilekli tokalar takıyodum şimdikiler 15 oldum mu koca kadın havasında oluyo madem seks yapacaksın bil de yap

bak derdım şu kesınlıkle adam akıllı korunsaydı,hemfıkırım,lakın bunu yapmadılar dıye analık babalık etmeyecek durumda doğurmalarındansa kurtaja evet diyorum,

Duygularını bastırmak o kadar da kötü bir şey değil sanırım.

Hani bastırılmış bu milletin duyguları derlerde insanımızı hakir görürler ya o açıdan.

Işin kürtaj kısmına gelene kadar tedbir almayı bilecek zekaya sahip olunmalı bence evet kurtaja karşıyım sağlıkla ilgili bir problem olmadığı tecavüz mağduru olunmadığı sürece kurtaja karsiyim aksini savunanlarinin bir cogunun da çocuk sahibi olmadıklarını düşünüyorum. Yoksa sağlıklı bir kadın annelik duygularını yaşamış veya bu duygulara muhtaç olan bir kadın kurtaja nasıl olurda olumlu bakar hayret içerisindeyim. Bu durumuna gelene kadar lütfen tedbirinizi alın lütfen.....

Konu fake yada değil benim etrafımda hamile kaldığı için evlenen 3 çift var. Ve hepsi okulu bırakıp geçim derdine düştüler,karınlarını doyurma peşindeler. Sanki çok geniş rahat bir toplumdayız da sevgililere aaaa nasıl korunmazsın diyoruz. Bekarken gebelik testini eczaneden almaya cesaret edebilir miydiniz küçük şehirde yaşayanlar? Nerde ki kondom hap alsınlar. Alamıyolarsa sevişmesinler diyecekler de olacak ama sadece gülerim ben buna.

Sevişmek için okumuş bilgili olma şartı da aranmıyor yöntemlerden bihaber tonlarca insan var. Geri çekme hala bir yöntemmiş gibi kullanılıyor. Ne yapsın bu insanlar bir anlık gaflet için ömür boyu hayallerinin hepsinden vaz mı geçsin!?

Kürtaj oldum ben ama bebeğimin kalp atışları durduğu için oldum her açıdan kadını hırpalayan çok ağır bir olay. Kimse bu yolla korunmak istemez zaten. Kadın bir hata yaptıysa zaten kürtajın her anlamdaki acısı yeter ceza olarak düşünülüyorsa ama o hatanın bedeli ömür boyu yaşamak istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalmak olmamalı

Ben evliyken bile alamıyorum utanıyorum o yüzden hepsiburadadan alıyorum kondomu, bahane mi bu, bekar bir dolu arkadaşım da hastalık sebebi ile kullanıyordu seks hayatları olmamasına rağmen

evet kürtaj karşıtıyım bende zina yapmasaydınız arkadaşım bebek olmazdı kürtaja da gerek kalmaz bu durumda zorla insanı konuşturuyorsunuz ya ne kadar genişmişsiniz maşallah
birazdan banlanacam sanırım ama içimde kalmasın

Valla burada kimseden para koparamazsın.

Korunan ve aktif seks hayatları olan bir sürü insan var bu ülkede, bu dünyada. O yüzden korunmakla ilgili bahanelere hiç değinmeyeceğim. Sen korunmuş olsaydın da eminim kondom falan yırtılırdı.

Bebek çok çaresiz, berbat bir ortama doğacak. Ne yazık ki hep anne babanın hatalarının sonucunu çocuklar çeker. Artık yapacak bişey yok o çocuk doğacak. Çocuğu yurda bırakırsan sonrasında çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…