canım sen kocana bu kadar düşkünken, yalnız kalabileceğiniz bu son aylarda eve yatılı misafir alarak zaten hata etmişsin. ama olan olmuş. zaten hamilesin, yarın çocuğun doğunca daha başbaşa kalamayacaksınız... şimdi çocuğu yurda koymak olmaz laf olur. o gelmiş kalacak artık. 13 yaş erkek çocuğu hala çocuk olur. amcası dein şu saatte şurda oyna... şurda tv izle... o süreyi sizde odanızda geçirebilirsiniz.
kayınpeder ayrı bi düşüncesiz zaten. kayınpeder de olsa uyuz olurum ben kocam işteyken benle kalmasına. benimki de evliliğimizde ilk d.günümde gelmişti ama ben eşime rica etmiştim sabah senle işe gelsin güzelce söyle ben napacam diye. sen bir de hamilesin... kaınvaliden de mi akıl etmiyor kocasını uyarmıyor?
ya o dediğin hijyenik olmayan olay tüm erkeklerde var snaırım. ya gece uykudan kalkıp çamaşır suyuyla yıkıyorum midem kalkıyor. göya eşim çok titiz bir adam. ama gene de sürprizle karşılaşıyorum. söylesem utanıyorum bi kere yüzmü kızarttım ima ettim inkar etti.
amann Allah sabır versin sana.
çocuğa birlikte sistem kurmuşsnuz bak sizi ebeveynliğe hazırlıyor bu. hem yarın doğumdan sonra gece uykularınız kaçacak. kaç senedir çok rahatmışsınız madem bu çocuğun varlığı bebekli hayata geçiş için size yardımcı olabilir.
bebişine odaklan. çocuğun özel alanınıza girmemesini de eşin sağlasın alışır yakında.
ne kadar güzel duygularımı tercüman etmişsin.. hakikaten yazarak anlatmak çok zor ama sıkıntı duydugum noktaları anlamışsın..
canım kvalidem malesef yok benim...
evet hazırlıyor haklısın, allahım sesimi mi duydu ne ? okulda etüt yapmaya başlıyormuş , zani daha geç çıkacak, haftada iki gün de dersane etüdü var..
eve geldiğinde 1 saat dinlense falan mecburen akşamları yapacak dersini.. yani akşamları biraz rahat edicez..
yeni bir fikir de oluşturdum,ctesileri eşimle yegeninin vakit geçirmesini pazar ise tüm gün benimle olmasını isticem..
yani bu etüt olayı çok iyi oldu , öteki türlü 12.30ta geliyordu eve , 2 de ders yapmaya başlıyorduk 5 e kadar..
5ten sonra dışarı çıkıyordu,1 saat takılıp geliyordu.. akşamları bizimle oturuyordu ,arada yatak odasına gidince amcaaa diye geliyordu

şimdi dersleriyle uğraşır...
bir de eşimle bir konuda anlaştık , o dedi hatta sen yürüyüşünü gündüz yapma akşamları çıkalım dedi... ben o yorgun oluyor diye istemiyordum ama ona da yürüyüş iyi gelir diye düşünüyorum hem de başbaşa yürüyüş tüm günün elektriğini atmamda etkili olur...
bu yenilik (etüt olayı) biraz beni hafifletecek gibi...
bir de bugün noldu, normalde ben eve eşimin bile anahtarla girmesini istemiyorum zile bassın anahtarı kullansa bile zile bassın isterim...
çocuga da bunu çok söyledim, ama anlam bulamadı anahtarım var falan dedi.. bugün hem zile bastı hem anahtarla girdi öyle hoşuma gittiki..
tabi onun evinin kuralları ayrı oldugu için birden alışması zor ama demek zamanla oluyormuş..
bu zil olayı bazılarına komik gelebilir..ama evde kimse yokken bazen karşılaşmak sıçratıyor insanı :)) bir de insan her zaman müsait olmuyor ki ..