Çok üzülecek korkuyorum. Günah mı sizce bu yarı yolda öı bırakmış oldumKarşınızdakini kırmamak için evlilik yoluna giremezsiniz ki... Açıkça konuşun , ailenizin istemediğini söyleyin
Ama cok üzgünüm cok mu günah yarı yolda bıraktım sanki ama gerçekten niyetim ciddiydi asla kötü amacım yoktu bende istemezdim böyle olsun cok iyi birini üzmüş olcam ya ah ederse diye cok korkuyorumayıp olmasın diye mi yaşıyorsunuz hayatı?
Çok iyi biriydi ondan içim içimi yiyor. Ya ah ederse ne yaparım ben. Başta niyetim gerçekten ciddiydi ama sonradan anladım işte mantıklı düşününce çok mu günaha girdim yarı yolda mı bıraktım diye düşünüyorum hepNiye günaha girmiş olasınız anlamadım ?
Denemişsiniz,olmamış.Suç mu ? Her çift sonuna kadar birlikte olmak zorunda mı,böyle saçma mantık mı olur ?
Şimdi mi geldi aklına derse ne olacak. Cok merhametli biriyim üzülsün asla istemiyorum ama evlenmekte istemiyorum beddua eder diye korkuyorumAyıp olmasın diye diye, evlenmeyesin sonra
Açık açık konuş. Ailemi çiğneyemem bu evlilik olamaz vs vs... Uzatmanın anlamı yok.
Evet baskı yaptıgını hissediyorum bende üzülüyorum sosyal ağlarda da üzgün seyler paylaşıyor üzülüyorum iyice" Kimse benim ahımı almasın tutar" derkenPsikolojik olarak baskı altına almaya çalışıyor. Mecbur hissetmenizi istiyor.
günahla ne alakası var ya o zaman herkes ilk sevgilisi ile evlenmeliydi. ayrıca ah ettim tuttu vs böyle şeyelre inanmayı nasıl başarabiliyorsunuz cidden?Ama cok üzgünüm cok mu günah yarı yolda bıraktım sanki ama gerçekten niyetim ciddiydi asla kötü amacım yoktu bende istemezdim böyle olsun cok iyi birini üzmüş olcam ya ah ederse diye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?