Çok büyük hata yaptım:(

Yalan söylemişsiniz. Hem de ne kadar basit bir mevzu için. Yalan söyleyen insan yine söyler. Siz kendinizi güvenilir bir insan olarak görüyor musunuz?
Bir kere insan istediği arkadaşıyla buluşabilir, bunun için sevgilisinden izin almasına gerek yok. Ama bunu yapma şekliniz çok çirkin. Sevgiliniz çok müdahaleci bir insansa ya kendinizi olduğunuz gibi kabul ettirir, ona size karışma haddini vermezsiniz, ya da bir an önce koyarsınız g.tüne tekmeyi. Ama sanki ortada yanlış bir şeyler varmış gibi gizli gizli bir şeyler yapmanız, kendinize olan saygınızdan götürür.

Erkek arkadaşınız haklı. Demekki sizin ona yalan soyleyip kolaylıkla kandırabileceginizi görmüş. Üstelik baska bir erkek icin. Ben de aynı tepkileri verirdim

erkek milleti kesin gözü dışardaydı ki pes etti seven insan herzman göz yumar
Bu nedir Allah aşkına?
Konu sahibi "yalan" söylemiş.
Hemde sevgilisinin rızası olmayan bir konuda.
Konu sahibinin daha önceden de yalanları varmış demek ki, çocuk artık bıkmış.
Yani hatayı yapan kadın diye bu kadar ayrımcılık olmaz ya.

Konu sahibi ben sevgilimi bana bu şekilde yalan söylediği için terkettim.
Tamam tek sebep bu değildi ama bardağı taşıran son damla aynen böyle bir mevzuydu.
6 senelik ilişkimi kestirip attım.
Çok üstüne gitme madem. Azıcık zaman ver. Kendi kendine bırak.
Hakettiğini düşünüyorsa bir şans daha verecektir zaten.

Bu nedir Allah aşkına?
Konu sahibi "yalan" söylemiş.
Hemde sevgilisinin rızası olmayan bir konuda.
Konu sahibinin daha önceden de yalanları varmış demek ki, çocuk artık bıkmış.
Yani hatayı yapan kadın diye bu kadar ayrımcılık olmaz ya.

Konu sahibi ben sevgilimi bana bu şekilde yalan söylediği için terkettim.
Tamam tek sebep bu değildi ama bardağı taşıran son damla aynen böyle bir mevzuydu.
6 senelik ilişkimi kestirip attım.
Çok üstüne gitme madem. Azıcık zaman ver. Kendi kendine bırak.
Hakettiğini düşünüyorsa bir şans daha verecektir zaten.

ayrımcılık söz konusu dahi değil bide sormak lazım o erkek acaba sütten çıkmış ak kaşıkmı yalan söylemeye mecbur etmeseydı sevgılısıne saygı duysaydı arkadaş cevresıne zaten kızda yalan soylemezdı yalan söyleyipte aldatmadı sonucta bu sadece bır bahane oldu o erkeğe bukadr basıt ne olursa olsun HAKARET EDEMEZ.

Arkadaşımın derdi var o sen yokken benim zor zamanımda yanımdaydı hayatım gidip 1 saat görüşcem deseydin daha iyiydi.
Ayrıca fotoyu çeken kim?
Millet biliyor mu ilişkinizdeki baskı boyutunu falan ne ilginç.

Yapman gereken:
Önce msj atmayı kes.
3 saat falan yazma.
Sonra şunu yaz
" tamam çok büyük hata yaptım yalan söyledim ama sende tek buluşmama karşıydın o benim dostum gördüğüm biri ve derdi vardı buluştuk dertleştik yanlış birşey olmadı olamaz da. Yine de özür dilerim. Ama teşekkürler sayende aydınlandım. Bana güveni olmayan biriyle zaten aşk yaşanmazmış. Güven yoksa aşk da gider." Yazcaksın sonra hiç yazmcaksın ama hiç.
Yazarsan ezik gibi görünürsün ve oda ezer.
Dediğim gibi davranıp susarsan kazanma şansın çok yüksek. Msj atmaya devam edersen asla değerin olmaz.

o herzaman yalan söyler sen affedersin
ama sen birkez yalan söyledin mi o ayrılmak için kullanır bunu ,

bence çokta üzme kendini ama sende bir daha yalan söyleme hemde bir kaç kere

Karışamazsın deseydiniz de yalan söylemeseydiniz keşke. Bana yalan söylense böyle bir durumda kızla arasında bir şeyler olduğundan şüphelenirdim ki bu da hoş bir şey değil. Biraz rahat bırakın bence. Çok üstüne gitmeyin, boğarsınız. Ama orada olduğunuzu da hatırlatın. Lakin güveni çok sarsmışsınız ne olur bilemiyorum. İlişkinin temeli güven sonuçta.

Merhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
Ayrıca buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanin demiş. . Yani siz birkaç kere soylemissiniz sanırım yalan..

Görüşmek istiyorsan bu konuda karışamayacağını yakın arkadaş olduğuna ikna etseydin
Ne o öyle arkadaş sanki aranızda bir şey varda gizli saklı yalanlarla buluşuyor gibi birde resim atmışlar çocuğa olay pekişmiş.

ayrımcılık söz konusu dahi değil bide sormak lazım o erkek acaba sütten çıkmış ak kaşıkmı yalan söylemeye mecbur etmeseydı sevgılısıne saygı duysaydı arkadaş cevresıne zaten kızda yalan soylemezdı yalan söyleyipte aldatmadı sonucta bu sadece bır bahane oldu o erkeğe bukadr basıt ne olursa olsun HAKARET EDEMEZ.
Ay ne alaka erkeğin suçlu olmasıyla?
Belki de gerçekten sütten çıkma ak kaşık.
Öyle değilse de, konu sahibi şimdiki tavırlarını alttan alacak mecburen(eğer istiyorsa)

Arada bir ilişki var. Demekki çocuk o arkadaşı sevmiyormuş, görüşmesini istemiyormuş.
Tamamen kısıtlamayı tasvip etmiyorum ama arada bir bağ varsa azıcık da karışma hakkına sahip bence.
Kaldıki erkek arkadaşı böyle bir şey yapsa bakalım konu sahibi ne yapardı?

eski konularına baktım senin ayrılacağın yokmuş iyi olmuş kurtulursun belki bu vesile ile bu saçma sapan ilişkiden.

adam vazgeçilmez olduğunun farkında
yokluğuyla sınayıp her defasında
taleplerini arttıracak
yapmayın etmeyin
böyle öküzlerle uğpraşmayın

Zamanında benzer bir olay yaşadım ama onun görüştüğü ve benim istemediğim kız bana baya hakaret etmişti ve kuzeninin sevgilisiydi ben bu kızın sevgilimin doğum gününe gittiğini öğrendiğimde baya kızmıştım güvenmekte zorlanıyordum artık sonradanda güvenmemekte haklı olduğumu anladım ve sevgisinden şüphem yoktu hem çok seviyor hemde sadıktı ama bir süre sonra yalan alışkanlığa dönüyor en başından bunu halletmeye çalış açıkça kimseye bu kadar taviz verme baskı altında insanlar yanlış kararlar alabiliyor en önce senin bir hayatın ve çevren olduğunu kavrasın lütfen sürekli mesaj atman bi taraflarını daha çok kaldırır karşıdakinin

Back
X