Çok büyük hata yaptım:(

Merhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
Iyi olmus bence. Arkadasinizla iceceginiz bir fincan cayin bile lafini yapacak ve sizi yalan soylemek zorunda birakan karakterde bbrinden kurtulmus oldunuz boylece. Ileride sukur edersiniz.

Ayni seyi erkek arkadasim bana yapip bi kizla yalan soyleyerek buussaydi bende bitirirsim.burada cocuk icin zaten bitmiste suda buda denilmis ama ortada guven sarsilmis.bi boga burcu olarak guvenmedigim kimseyle bi yoka cikmam bende

Ayni seyi erkek arkadasim bana yapip bi kizla yalan soyleyerek bulussaydi bende bitirirdim.burada cocuk icin zaten bitmiste suda buda denilmis ama ortada guven sarsilmis.bi boga burcu olarak guvenmedigim kimseyle bi yola cikmam bende

Bıktım yalanlarından dediğine göre durmadan yalan söylüyorsunuz galiba. Bir de erkek arkadaşınız size yalan söyleyerek başka bir kızla buluşsa tepkiniz ne olurdu? Erkek arkadasinizin yerinde olsam ayrilirdim sizden. Yalan, aldatma bunların affı yok.

Adam haklı..
O arkadaşla buluşmak, sevgilinizden daha mı önemliydi?
Güven vermiyorsanız bence bitmeli zaten bu ilişki..

KENDİNE BU KADAR DERT ETME ARKSADAŞIM... erkek milleti kesin gözü dışardaydı ki pes etti seven insan herzman göz yumar her defasında değil elbette ama gine konuşmaya bılırdı bı sure bırden kestırıp atması cok yanlıs ve nedense erkekler kız arkadası olsa bulussa çekınmezler bız kızlar hep bu konuda yalancı oluruz acaba neden yanı???erkek mılletıne guvenmıyoruz ama onların bıze olan guven tek harekette yıkılıyo bayanların erkek arkadasları olamaz ama erkeklerın olur sen uzulme derslerıne odaklan ..
Allah aşkına ne anlatıyorsunuz siz ya??
*Yalancı oluyoruz* ne demek? Yalan söyleyen yalancıdır yahu bu kadar basit. Kimse kimseyi yalancı yapmaz, yalan söylersin ve bunu doğal sunucu yalancı olursun. Olayı ne diye kadın erkek kan davasına çeviriyorsunuz... Yalan söyleyeni hemcinsim diye savunmak en basitinden o ayıpladığın kişiye dönüşmektir. Konu sahibide yalan söylemiş ve yalancı olmuş. Sevgiliside benim bir yalancı ile işim olmaz demiş ki yerden göğe kadar haklıda.

Şimdi hiçbir şey yapma sadece bekle cevapsız bırakması düzeleceğini gösteriyor. Erkek arkadaşını tanımıyorum ama sanırım sevgililerimizin karakterleri aynı dolayısıyla bir süre telefonunu kurcalamak isteyecek, her şeyi kırk kere sorgulayacak. Sakın hayır deme ve sorularını cevapsız bırakma. Öyle dersen, bu defa hiç düzelemezsiniz.
Benim de eski sevgilim yeni hesap açıp bana Mesajlar atmıştı telefonum ötünce sevgilim de işkillenmişti. Yalan söylemiştim. Hala da bunu bana karşı kullanır.

Yalan söylediğiniz için hatalısınız ama o arkadaş da gossip girle bağlamış nedir foto çekip atmak falan

Şimdi hiçbir şey yapma sadece bekle cevapsız bırakması düzeleceğini gösteriyor. Erkek arkadaşını tanımıyorum ama sanırım sevgililerimizin karakterleri aynı dolayısıyla bir süre telefonunu kurcalamak isteyecek, her şeyi kırk kere sorgulayacak. Sakın hayır deme ve sorularını cevapsız bırakma. Öyle dersen, bu defa hiç düzelemezsiniz.
Benim de eski sevgilim yeni hesap açıp bana Mesajlar atmıştı telefonum ötünce sevgilim de işkillenmişti. Yalan söylemiştim. Hala da bunu bana karşı kullanır.

Lütfen yardım edin ya 12 de mesaj attım konusalim diye cevap yok tekrar yaziyim mi

Yalan söylemenizin sebebi size kurduğu baskılardan kaynaklanıyor ve yalan söyleyen taraf daima o baskılar devam ettikçe devam edecektir.
Burda hem sevgiliniz hemde siz suçlusunuz.
Sevgilinizi aramaktan vazgeçin şimdilik biraz ortalık sakinleşsin ve yüzyüze buluşun, konuşun. Konuşurken şunları söyleyin;
“Artık sana yalan söylemek istemiyorum izin vermiyorsun etmiyorsun baskı kuruyorsun bunalıyorum sana yalan söylemek zorunda kalıyorum, artık bu durumu yaşamaktan sıkıldım kısıtlama beni” deyin.

Bu şekilde dile getirin. O size sık sık karışmadığı sürece, baskı kurmadığı sürece sizde yalan söylemeyeceksiniz.

Böylelikle aranızdaki güven tamir edilebilir.

Haksızsınız,o da verdiği tepkilerde çok haklı.
Yalan söylediğiniz için aranızda birşey olduğunu düşünmüş,daha ne yapsanız size inanmaz. Vazgeçin.

Kiz gelmeyecekken geldi dediyseniz ve yalaninizi arkadasi ifşa ettiyse haklı.

Ben de yalan söyleyen birine güvenmem.

Yok kız da vardiysa durumu net açıklayın sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Back
X