• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

Kartaliceme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
67
15
28
kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :(
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :(((

Geçen hafta tanıştınız.Evine temizlik
yapmaya gittin.Bakire olduğunu söyledin.
Sonra dayısıyla tanıştın.Ve başkasıyla olduğunu öğrendin.
Ya sen derdini anlatamadın ya da benim uykum geldi anlayamadım.:confused:

Geçen hafta tanıştınız.Evine temizlik
yapmaya gittin.Bakire olduğunu söyledin.
Sonra dayısıyla tanıştın.Ve başkasıyla olduğunu öğrendin.
Ya sen derdini anlatamadın ya da benim uykum geldi anlayamadım.:confused:

Ya 1 yıldır falan sürekli görüyoruz birbirimizi ama 1 hafta önce falan ilk kez konuştuk. Neredeyse 7 / 24 o cafedeyim. Yeri geldiğinde kalkıp kendi çayımızı aldığımız oluyo. Evlilikten vs söz açılmıştı ve kürt olduğunu ailemin isteyip istemeyeceğini, vazgeçip vazgeçmeyeceğimi sordu. Daha önce biriyle birlikte oldun mu dedi, hayır dedim, biz seninle evlenebiliriz dedi. Cafede sürekli beraber olduğumuz için dayısıyla da tanıştım. Dayısı da seni istemeye geleceğiz ailene haber ver vs dedi, dediğim gibi whatsappta son görülmesini kapatınca şüpheye düştüm baya sıkıştırdığımda da biriyle birlikte olma amaçlı takıldığını öğrendim. Sadece birlikte olacakları zaman birbirlerine ulaşıyorlarmış

Canım kbakma ama hiç evlenilecek biri gibi değil, güven vermiyo bir an önce onunla ve kafeyle ilisigini kes derim:stop:

Ben de böyle düşünüyorum. Ama ayrılmaya çalıştığımda sürekli bir yerden üste çıkıyor ve kıyamıyorum. Normalde ilgilenmiyosa bile o an aşkım, hayatım, canım cicim sürekli bu moda giriyo. Beni bırakamazsın bu kadar kolay mı vs diyo. Her tartıştığımızda çekip gidiyorum, başka bir mekana gitsem sürekli buraya gel buraya gel diye mesaj atıyo gitmezsem kalkıp kendisi almaya geliyo vs. Nasıl iletişimi kesicem bilmiyorum açıkçası :(

Kesin tavır koyman şart kararlı olursan sana okadar da kolay ulaşamaz dahada saplantılı hale gelebilir uzadıkça :KK43:

Kesin tavır koyman şart kararlı olursan sana okadar da kolay ulaşamaz dahada saplantılı hale gelebilir uzadıkça :KK43:

Ben de o saplantı durumundan korka vaziyetteyim. Yanıma gelen erkek arkadaşlarıma bile kin besler duruma geliyor. Onun yanındayken etrafıma dikkat etmemi istemiyor. Sürekli gözünün önünde olmamı ve uzaklaşmamamı istiyor. İçkili olduğu bi gece aradığında onda saplantı olduğumu, diğer kızlardan farklı bir şeyim olduğunu, daha olgun ve sessiz durduğumu söylemişti. Yaşıma göre olgun olduğumu herkes söylüyo, bunlar mı beni bu kadar saplantı durumuna getiren acaba

Nasi yani... Detaylari atlayip sadece tek bir yere odaklaniyorum. Sana daha önce biriyle birlikte olup olmadigini sordu, sende hayir diyince evlenebilirz dedi.. Evet deseydin yaka paca kovacakmiydi seni..

Iyy tam kiroymus... :110:

Gerçekten tam böyle oldu. Ne yapıcam bilmiyorum :110:

Gerçekten tam böyle oldu. Ne yapıcam bilmiyorum :110:
uzak durman gerekiyor. Böyle saplantili heriflere uyuz oluyorum. Biri de cikip tamam abi hayir dedi istemiyor demez ki... Ama kusura bakma canim sende de az suc var. Bitti dediginde sözünün arkadasinda durman lazim. Kiyamamissin cocuga. O da zaten birakamiyor diyip iyice yapismistir..kesin tavir koyman lazim senin

Şuan memleketimdeyim, pazartesi günü okuduğum şehre döneceğim, döndükten sonra tüm irtibatımı koparsam daha mantıklı olur değil mi?

Valla irtibatini kopartta ne zaman nerde kopartacagin pek de önemli değil. Bak cok ciddiyim. Ve cok gerildim su an. Sen daha açılmamış bir gülsün. Bir densizin gelip koparmasina izin verme..

Ne hakla hayatına bu kadar müdahale edebiliyor anlamıyorum çok daha yeni bi ilişki içersindesiniz adam kendide itiraf etmiş saplantı büyük sorun ve bi sorunla başlayan ilişkinin devamının pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ayrıca çokta dengesiz geldi temiz biri istiyor fakat tamamen ihtiyaçları uzerinede bir birlikteliği var ,ne hakla!:63:

uzak durman gerekiyor. Böyle saplantili heriflere uyuz oluyorum. Biri de cikip tamam abi hayir dedi istemiyor demez ki... Ama kusura bakma canim sende de az suc var. Bitti dediginde sözünün arkadasinda durman lazim. Kiyamamissin cocuga. O da zaten birakamiyor diyip iyice yapismistir..kesin tavir koyman lazim senin

Pazartesiden itibaren bitiriyorum o zaman. Pazartesiden itibaren 3hafta karşılaşma ihtimalimiz olmayacak en azından okuduğum şehre gelmezsee

Ne hakla hayatına bu kadar müdahale edebiliyor anlamıyorum çok daha yeni bi ilişki içersindesiniz adam kendide itiraf etmiş saplantı büyük sorun ve bi sorunla başlayan ilişkinin devamının pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ayrıca çokta dengesiz geldi temiz biri istiyor fakat tamamen ihtiyaçları uzerinede bir birlikteliği var ,ne hakla!:63:

Bunlar hiçbir şey canım 45 dakika boyunca beni yanından salmadığı günleri biliyorum. Ağlayacak raddeye geliyodum

Valla irtibatini kopartta ne zaman nerde kopartacagin pek de önemli değil. Bak cok ciddiyim. Ve cok gerildim su an. Sen daha açılmamış bir gülsün. Bir densizin gelip koparmasina izin verme..

Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım canım, yoksa başka kurtuluşum olmayacak

Sinirlerim gerildi ya üzerinde bu kadar hakimiyet kurumasına nasıl müsade ettin canım ne demek salmamak bu adama acimiyosun kesinlikle tatlım :KK20:

Pazartesi mi:KK57: cok gec ama olsun. Bitir de gerisi teferruat En Büyük KK

pazartesi olarak düşündüm çünkü pazartesi başka şehre gideceğim ve okuduğum şehre gelmediği sürece karşılaşma ihtimalimiz olmayacak. 3 hafta sonra bayram için eve döneceğim ve eve döndüğümde de çoğu şey yatışmış olur diye düşünüyorum

Back
X