• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

merhaba dostlarım çok sıkıntılıyım malesef bugünlerde..
ilk görüşte aşık olduğum bakışlarını sevdiğim adamdan boşanıyorum.
oysa sadece 15 gün kocalık yaptı bana sadece 15 gün görüştük.
21 haziranda düğünümüz oldu çok umutluydum, o benim sevdiğim adamdı, ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum yanıldım aldandım.... ben konyada çalışıyorum o başka şehirde ikimizde memur olmamıza rağmen tayinini yaptırmadı ve sadece resmi tatillerde geldi yanıma ramazan bayramı 3 gün kurban bayramı 3 gün cumhuriyet bayramı 3 gün fakat annesini benim yanıma bıraktı ve kadın olmadık eziyetler yapmaya çalıştı nedense ve ben tam 6 ay annesiyle yaşadım ve bu süreçte çok hastalıklar geçirdim ve hiç birinde yanımda yoktu sevdiğim adam sabrettim bekledim ama anladımki o beni sevmiyor. ve bu arada en ufak tartışmada geleyim boşanalım diye tehditler etti beni. ve en sonunda dayanamadım geçen ay avukata gittim. 1 nisan da boşanma davası olucak. şaka gibi evlendim ve boşanıyorum ve biraz dertleşme ihtiyacı duydum sizlerle...
keşke bir kusurum olsaydı da bu davranışı hakettim deseydim biliyormusunuz bunu söyledim ben boşanma davası açıyorum dedim ve ne geldi ne aradı ne ailesinden biri aradı annem babam geldi ankaradan iyiki onlar var...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Biliyor musun yazdiklarini tum dikkatimle okudum canim ve seni kendime cok yakin buldum ve sanirim benimde kaderim sana benzeyecek bu gidisle ben de cok buyuk umutlarla evlenmistim ama neler neler yasatti bana esim evliligimizin ilk aylarinda hemde simdi en son caredir bosanmak diyen ben aklimda sadece bu dusunce var simdi dusundugum sey ise artilar eksiler ama bazen ayrilik en guzelidir saygiyi yitirmemek lazim gibime geliyor ne diyim canim hakkinda hayirlisi olumden ote koy yok canim unutma.Bu dunyanin sonu olmayacak ve belkide cok mutlu olacaksin biliyor musun ikinci evliliginde cok daha mutlu olan ciftler var etrafimda belki de kismet sende cok mutlu olcaksin bundan sonra hayat tecruvelerden ibaret kimse bosanmak icin evlenmez sonucta hic uzulme desemde bos uzuleceksin elbet ama sonsuza kadar hayatin mutsuzluk icinde gecemeyecek nasilsa umarim hersey gonlunce olsun dilerim ...sevgilera.s.

hakinizda hayirlisi.. sana tavsiyem.. gözünü ac o annasini yanina birakiyor sen ben istemiyorum diyemedin mi? safdirik olma bundan sonra kendini ezdirme yüz verince astar isterler.. gönlüm barismanizdan bir yuvada yasamanizdan yana.. aileleri de cok fazla iliskinize sokmayin ne onun ailesi ne kendi ailen..

a.s.
annesini neden sizin yanınıza bırakıyor anlamadım annesine bakıcı mı arıyormuş o hayret bişey ya manyak galiba sinir oldum bu adama çok bile dayanmışşınız bence

:) melek im
annesini bana yoldaş bırakmış öyle söyledi bu sefer geldiğinde yanıma ama kadın oğlunu körükledi sürekli ben eşimle tartışıyorsam telefonda o yanımda değil balkona çıkıp rapor verdi oğluna ayrıca banada çok eziyet etti. eşimin annesi deyip sustum ben kavga edememki hiç sevmem kavgayı
teşekkür ederim yorumuna...
opuyorumnanaktan

a.s.
hakkında hayırlısı ne ise öle olsun...
bende aynı durumdayım ve çevremde hiç kimse istemiyor devam etmemi...
sadece eşim istiyor o kadar...bende çok kararsızım...

ben elimden geleni yapıyorum yaptımda fakat eşim yine ayrılır ayrılmaz unuttu beni..
bilmiyorum bence eşim istiyorsa diğerlerin dinlememelisin yuva kolay kurulmuyor dostum..
teşekkürler yorumun için...

çevrendekiler mi yaşıyor eşinle?onlara ne yaaa?sen yuvanı bozmak istemiyorsan kimsenin lafını duymamalısın.

hani sabret düzelecek dedinya arkadaşım bana .. biliyormusun ben barıştığımızı düşündüğüm gün yalvardım eşime benide götür diye 20 gün iznim var dedim. ben sana güvenemem artık önce güven sağla kendinde dedi bana. sonrada ailem beni alıp ankara ya getirdi şimdi ankaradayım arayıp bunu söylediğimde sen ailenden kopamayacaksın ben konyada senin yanında iken gelip onları kovardım evden ama sana güvenemedim ailenin arkasında durursun benim değil dedi..benim aileme kızacak ta hiç birsebeb yok sadece ben zordayken onlar yanımda idi ya eğer onlar olmasaydı ben bu kadar sabredemez ona yalvarırdım diye düşünmesinden...
beni seçim yapmaya zorluyor şimdide niyetini anlamıyorum insan ailesini atabilirmi ya da çok sevdiği eşini..hiç düzelmedi düzeleceğini düşünmüştüm ama suç bastırıyor olayın içine ailemi karıştırıp ailemse sadece mutlu olacaksan bizi hiç düşünme kızım diyorlar.. herşeyin farkındalar tabi. ah senda 'm çok huzursuzum çok stresliyim...

hani sabret düzelecek dedinya arkadaşım bana .. biliyormusun ben barıştığımızı düşündüğüm gün yalvardım eşime benide götür diye 20 gün iznim var dedim. ben sana güvenemem artık önce güven sağla kendinde dedi bana. sonrada ailem beni alıp ankara ya getirdi şimdi ankaradayım arayıp bunu söylediğimde sen ailenden kopamayacaksın ben konyada senin yanında iken gelip onları kovardım evden ama sana güvenemedim ailenin arkasında durursun benim değil dedi..benim aileme kızacak ta hiç birsebeb yok sadece ben zordayken onlar yanımda idi ya eğer onlar olmasaydı ben bu kadar sabredemez ona yalvarırdım diye düşünmesinden...
beni seçim yapmaya zorluyor şimdide niyetini anlamıyorum insan ailesini atabilirmi ya da çok sevdiği eşini..hiç düzelmedi düzeleceğini düşünmüştüm ama suç bastırıyor olayın içine ailemi karıştırıp ailemse sadece mutlu olacaksan bizi hiç düşünme kızım diyorlar.. herşeyin farkındalar tabi. ah senda 'm çok huzursuzum çok stresliyim...

e hani danışmana gitmiştiniz?

senin yerinde olsam esimin evine baskin yaparim.goturmesini beklemem..lafa gelince barisiyor ama neden seni goturmuyor.bahanesi de guvenmemek madem guvenmedigi biriyle neden barisiyor?ailenizle de asla kotu olmayin bunu bizim bi tanidigimizin esi de yapti.amaclari ne bu erkeklerin anlamiyorum..kadinin guvenecegi,gidecegi yeri olsun istemiyorlar mi?kendi ailelerine gelince iyi gecinelim isterler.karar sizin madem sizin ailenizle gorusmenizi istemiyor kendi de annesini yaniniza yollamasin.

e hani danışmana gitmiştiniz?

gittik evet beraber düzelsin istiyoruz ama nedense bana karşı bir psikolojik savaş içine girdi . şimdi ben ankaradayım diye aramıyor bile artı ailenden ayrıl yalnız kalmak istiyorum de onları kov evden sen yalnız kal dedi. ama bunu insan ailesine yapabilirmi 3 aydır yanımdalar.. en zor günümde hep onlar vardı. doğduğumdan beri. beni seçim yapmaya zorluyor şimdi..

senin yerinde olsam esimin evine baskin yaparim.goturmesini beklemem..lafa gelince barisiyor ama neden seni goturmuyor.bahanesi de guvenmemek madem guvenmedigi biriyle neden barisiyor?ailenizle de asla kotu olmayin bunu bizim bi tanidigimizin esi de yapti.amaclari ne bu erkeklerin anlamiyorum..kadinin guvenecegi,gidecegi yeri olsun istemiyorlar mi?kendi ailelerine gelince iyi gecinelim isterler.karar sizin madem sizin ailenizle gorusmenizi istemiyor kendi de annesini yaniniza yollamasin.

evet canım kesinlikle sığınacağımız bir yer olsun istemiyorlar. hani zorda kalırsakta ondan vazgeçemeyelim. nsan zaten vazgeçmek için mi evlenir ki...

erkelerin hepsi böyle güzelim..bende eşimden ayrıyım ailemi istremiyor...bana diyorki benle devam et yada boşan bu tercih sana kalmış..ancak ailenle olma onların dediklerine uyma...sana ayrı bi ev tutayım eğer ayrılmak istiyosan ayrı yaşa...aynen böyle diyor...
olcak şey değil aile herşey demek...ailem benim ilk günden beri yanımda onları silip atabilirmiyim...
yadaaaaaa
bitaneceik yavrumun ilerde beni silip atmasını isteyebilirmiyim aynı şey işte...ama man kafaları basmıyor...
kendileri ana kuzusu bizi leylekler getirdi dimi salak şeyler...

erkelerin hepsi böyle güzelim..bende eşimden ayrıyım ailemi istremiyor...bana diyorki benle devam et yada boşan bu tercih sana kalmış..ancak ailenle olma onların dediklerine uyma...sana ayrı bi ev tutayım eğer ayrılmak istiyosan ayrı yaşa...aynen böyle diyor...
olcak şey değil aile herşey demek...ailem benim ilk günden beri yanımda onları silip atabilirmiyim...
yadaaaaaa
bitaneceik yavrumun ilerde beni silip atmasını isteyebilirmiyim aynı şey işte...ama man kafaları basmıyor...
kendileri ana kuzusu bizi leylekler getirdi dimi salak şeyler...

evet kesinlikle biz de taşkovuğundan çıkmadık. bir ailemiz var. ama ben ailem herşeyime karışsın demedimki hiç sadece onlar benim yanımdalar her zaman bu zorlarına gidiyor. ne diyeyim Allah ıslah etsin. ben elimden geleni yapıyorum bu ailenin kurtulması için..
malesef eşim suç bastırıyor kendi annesinin yaptıklarını unuttu bana ailen şöyle aillen böyle senin onların yanında hiç değerin yok diye üzerime geliyor sürekli...

evet biliyorum canım ve bende ne ailemi ne eşimi karşıma almak istiyorum. şimdi mesela ben ailemle ankaraya geldim eşim yalnız kal onlar gitsinler diye kızdı bana ama o da alıp götürmedi beni.ailemi karşıma alırmıyım hiç

canım benim erkekler daima eşleri sahipsiz kalsın anası babası arkasında olmasında sadece kocaya tapsın diye beklerler. bu neredeyse her erkekde böyle.. zamanında benim eşimde aynı şeyleri yaşattı bana..yediremedi kendine arkamda ailemin olduğunu hissetmesi...ama eşinin gördüğüm kadarı ile çok yanlışları var aileni ezdirme sakın ona..insanca davranmasını öğrensin önce..bu arada birşey sormak istiyorum sana maaşının hesabını soruyormu hiç...

canım benim erkekler daima eşleri sahipsiz kalsın anası babası arkasında olmasında sadece kocaya tapsın diye beklerler. bu neredeyse her erkekde böyle.. zamanında benim eşimde aynı şeyleri yaşattı bana..yediremedi kendine arkamda ailemin olduğunu hissetmesi...ama eşinin gördüğüm kadarı ile çok yanlışları var aileni ezdirme sakın ona..insanca davranmasını öğrensin önce..bu arada birşey sormak istiyorum sana maaşının hesabını soruyormu hiç...
biz ayrı ayrı evlerde yaşıyoruz bu durumda herkes kendi maaşı ile idare ediyor. fakat zaman zaman tatlı diliyle benden para aldığı olmuştur .. ve bunu söyledi kaç defa ben sana para hesabı soruyormuyum hiç diye... ama zaten daha evlenmeden bana kredi çektirdi ve maaşımdan o kesiliyor her ay biliyor e kiram masrafımda var yani benden alabileceğini aldı zaten malesef.. bunlar hiç umrumda değildi sahip çıkabilseydi bana...
bir arkadaşım aradı ve dilek eşin bilmem ne arkadaşlık sitesinde bir bak istersen dedi.
adam evlendikten sonra hemde 20 gün üye olmuş oraya ve resmini yerleştirmiş en yakışıklısından sesli mesaj bırakmış zeki ve yaratıcı kadın arıyormuş... benim zekam bile fazla geldi ki daha zekisiyle ne yapacaktı bilemiyorum.. bunlar tabiki can yakıcı şeyler ...

malesef eşim suç bastırıyor kendi annesinin yaptıklarını unuttu bana ailen şöyle aillen böyle senin onların yanında hiç değerin yok diye üzerime geliyor sürekli...

bu cümleyi duyuyorum ben hep...

bu cümleyi duyuyorum ben hep...

bilmiyorum aileye göre sevecekse zaten hiç sevmeseydi. hoş sevdiğide söylenemez ya

Son gelişmeler nedir canım olumunekankayizsmile

şimdi konuştum telefonda.o arkadaşlık sitesinden bahsettim. ben değildim diyor yeminler ediyor çokmu safım anlamadım. resmimi biri facebook tan alıp eklemiştir diyor bana da ver adresi bende bakayım dedi..
onu çok seviyorum ama beni saf niyetine kullanmasıda hoşuma gitmiyor...

Back
X