Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalan söylediğinizi nasıl anlamadı yaArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Çok fazla dizi izliyorsunuz galiba.Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Hahahahahaha cok güldümÇok dikkatimi çekiyor bu aralar, terbiyeliler lafı gediğine koyunca asıl terbiyesizler verecek cevap bulamayıp terbiyesiz vb şeyler diyerek terbiyesizlik yapıyorlar
yahu adam nerden bilsin kadın acı mı çekiyo noluyo , adeti başlayınca gizler en hızlı gününde ay çok kanamam var çok ağrım var der yatar yatağa kıvranır düşürüyorum diye sanki adamda acı ölçer mi var.hastane kısmı bile burdan halledilir de şimdi ortalığa fikir vermiyim.Adet olcak düsük yaptım deyip olay kapancakmı.düsük yapmak cok kolaymıs gibi. Düsük acısını yasamayan biri inanabilir tabi buna
Aferin sanaArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
siz neden böyle atladınız anlayamadım? sorduğunuz sorulara dikkat edin benden alıntı yapmayın gidin kendi fikrinizi yazın şov yapmak istiyorsanız başka kapıyaHiç çocuk düşürdünüz mü?
Öyle tuvalete giriyorsun işiyorsun çıkıyorsun bebek yok gibi mi oluyor sanıyorsunuz?
Adam salak mı? Bence değil
Düşük yapmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Pıtt düşecek sanıyorsunuz düğme gibi. Kontrolde düşük yapılıp yapılmadığı da çıkar.çaresiz kalmışsınız, yine de olmasa daha iyiydi ama yargılamak bize düşmez, en basiti düştü demek..
Bi denesin artık son çare, hamile çıkmazsa geçmiş olsun.Belki gerçekten hamile çıkarsınız dizilerde öyle oluyordu
mal mısınız? kolay sanıyorum mu dedim öyle bi şey mi ima ettim sonuçta belli ki adam ilgisiz yani araştıracak bi tipe benzemiyor ben de fikrimi söyledim gidin fikrinizi söyleyin benim fikrime karışmayın şu bence olayını bi algılayın artık vizyonsuz musunuzDüşük yapmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Pıtt düşecek sanıyorsunuz düğme gibi. Kontrolde düşük yapılıp yapılmadığı da çıkar.
Bana vizyonsuz diyene de bak. Akşam akşam iyi güldüm. Adamın araştıracak bir tip olmadığını iki satırdan mı anladınız sayın vizyon kadın?mal mısınız? kolay sanıyorum mu dedim öyle bi şey mi ima ettim sonuçta belli ki adam ilgisiz yani araştıracak bi tipe benzemiyor ben de fikrimi söyledim gidin fikrinizi söyleyin benim fikrime karışmayın şu bence olayını bi algılayın artık vizyonsuz musunuz
Hicbisey olmamis gibi kontrole gidin kan verelim gebelik icin deyin negatif cikinca idrar testi yalancı pozitif vermis deyip ağlayın cok uzulun sizde bu kadar basitArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı