Cok buyuk yalan soyledım lutfen yardımcı olun😢

bu yalanınızda demek ki adam haklı sizden ayrılmakla dedirttiniz bana daha olayı bile bilmememe rağmen
eşine bu kadar rahat söyleyen herşeyi yapar

eni sonu ortaya çıkacak bari yakalanmadan doğruyu söyleyin
insan hata bile yapıyorken hakkını vererek yapmalı.

Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
yalan söylediğinizi nasıl anlamadı ya :D

Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Çok fazla dizi izliyorsunuz galiba.

Hemen bir kaset test bulup hamile birine isetin, sonra testi eşinize gosterin, sonra birlikte doktora gidin, kan testinde gebe olmadığınız ortaya ciktiginda aglamaya baslayin ama testim pozitif cikmisti ben hamileyim sanmıştım kendimi lanet olsun diye yerden yere atın kendinizi, sonra eşiniz sizi o halde gorunce kendini unutacaktir, sizi teselli etmeye başlayacaktır. Birkac gun bu sekil takılın. Sonra aranız duzelir gerçek bebe yaparsınız. Aranız tekrar bozulursa 2. Bebek icin benzer şekil yaparsiniz. İsetecek bir hamile bulamazsaniz testi kirmizi kalemle hafif boyayın o da olur bence.

Ay dizi gibi 🤣🤣

Adet olcak düsük yaptım deyip olay kapancakmı.düsük yapmak cok kolaymıs gibi. Düsük acısını yasamayan biri inanabilir tabi buna
yahu adam nerden bilsin kadın acı mı çekiyo noluyo , adeti başlayınca gizler en hızlı gününde ay çok kanamam var çok ağrım var der yatar yatağa kıvranır düşürüyorum diye sanki adamda acı ölçer mi var.hastane kısmı bile burdan halledilir de şimdi ortalığa fikir vermiyim.

Aferin sana

Hanımlar,
yeniden uyarıda bulunma ihtiyacı duydum, rica ediyorum yalnızca bu konu için değil, herhangi bir konuda insan sağlığını tehdit edebilecek, suça teşvik edecek vb yorumlar yazmayınız, bir forum sitesinde kullanıcı adıyla yazmanız sizi TCK maddelerinden korumaz, aksine TCK maddelerinden birinin ihlalinde suçun karşılığı olan ceza yaptırımı internet üzerinden işlenen suçlarda arttırılıyor.

Lütfen kendini şuradan at, doktora rüşvet ver, şunu kullan gibi tavsiyelerde bulunmayınız hem site kuralları gereği yasak hem TCK'ya göre.

Hiç çocuk düşürdünüz mü?
Öyle tuvalete giriyorsun işiyorsun çıkıyorsun bebek yok gibi mi oluyor sanıyorsunuz?
Adam salak mı? Bence değil
siz neden böyle atladınız anlayamadım? sorduğunuz sorulara dikkat edin benden alıntı yapmayın gidin kendi fikrinizi yazın şov yapmak istiyorsanız başka kapıya

çaresiz kalmışsınız, yine de olmasa daha iyiydi ama yargılamak bize düşmez, en basiti düştü demek..
Düşük yapmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Pıtt düşecek sanıyorsunuz düğme gibi. Kontrolde düşük yapılıp yapılmadığı da çıkar.

Düşük yapmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Pıtt düşecek sanıyorsunuz düğme gibi. Kontrolde düşük yapılıp yapılmadığı da çıkar.
mal mısınız? kolay sanıyorum mu dedim öyle bi şey mi ima ettim sonuçta belli ki adam ilgisiz yani araştıracak bi tipe benzemiyor ben de fikrimi söyledim gidin fikrinizi söyleyin benim fikrime karışmayın şu bence olayını bi algılayın artık vizyonsuz musunuz

mal mısınız? kolay sanıyorum mu dedim öyle bi şey mi ima ettim sonuçta belli ki adam ilgisiz yani araştıracak bi tipe benzemiyor ben de fikrimi söyledim gidin fikrinizi söyleyin benim fikrime karışmayın şu bence olayını bi algılayın artık vizyonsuz musunuz
Bana vizyonsuz diyene de bak. Akşam akşam iyi güldüm. Adamın araştıracak bir tip olmadığını iki satırdan mı anladınız sayın vizyon kadın?

Hicbisey olmamis gibi kontrole gidin kan verelim gebelik icin deyin negatif cikinca idrar testi yalancı pozitif vermis deyip ağlayın cok uzulun sizde bu kadar basit

Back
X