Cok buyuk yalan soyledım lutfen yardımcı olun😢

Dizinin devamını izlemediniz mi? Düşürdüm diyeceksiniz. Yalan bedava.
Yada gebelik testini hamile birine yaptircak. Doktora gitcekler . Doktor hamile değilsin deyince kadın nasıl olur. İdrar testi pozitif çıktı deyip uzulcek. Sonra adam dicek ki üzülme barisma hediyesi bebek yapalım.
Diğer senaryo hamile olmadığını bile bile ebe kadına kadına gtcek. Meğerse gerçekten gebeymis🤣🤣 konuya inanmadigim için tiiye aldım. Gerçekse gerçeği söylemeli tabi🤦

Böyle büyük yalanlar söyleyebilen birisine eşiniz iyi katlanmış. Ne güzel bahaneler buluyorsunuz yalanlarınıza.
Yalan söylemeseydim yuvam yıkılacaktı
Yalan söylemeseydim beni sevmeyecekti vs vs.. ne güzel yaa

Siz ne diyorsunuz hanımefendi?? Ciddi olmadığınızı söyleyin??
Pardon ama konuya kim ciddi şeyler yazdı ki bunu ciddiye aldınız?
Kişi hamile degilim yalanına nasıl düzgün cevap yazılırdı?
Kocanı getir ben anlatayım mı deseydim?
Çok soru sordum konu sahibi bile bizi ciddiye almadı kaldı ki tek siz aldınız

Pardon ama konuya kim ciddi şeyler yazdı ki bunu ciddiye aldınız?
Kişi hamile degilim yalanına nasıl düzgün cevap yazılırdı?
Kocanı getir ben anlatayım mı deseydim?
Çok soru sordum konu sahibi bile bizi ciddiye almadı kaldı ki tek siz aldınız
Neden bu kadar agresif cevap verdiniz anlayamadım. Siz dalga geçmişsiniz evet anlıyorum ama, ben bir doktorum ve takdir edersiniz ki kendi mesleğimle ilgili böyle bir şey yazıldığını görünce dehşete düştüm. Ve size zaten ciddi misiniz diye ondan sordum. Zemheri hanımın cevabını çok beğenmişsiniz, bence de sakince güzel bir açıklama yaptı bana, madem aynı fikirdesiniz siz de keşke hayır şaka yaptım deseydiniz.

Konu sahibini zaten ciddiye almadım, ama bu sitede öyle akıllara zarar yorumlar yapılıyor ki bazen, o yüzden ben de emin olmak adına size sormak istedim.

Keşke daha sakince cevap verseydiniz. Çünkü yanlış anlamış olsam dahi, ben size gayet düzgün bir üslupla sormuştum.

Neyse, şaka yaptığınızı öğrenmek rahatlattı beni.

Doktorlara karşı çok kötü cümleler kuran insanlar gördüğüm için, bu konuda biraz daha hassasım sanırım.

Yanlış anladığım için de kusura bakmayın.

Neden bu kadar agresif cevap verdiniz anlayamadım. Siz dalga geçmişsiniz evet anlıyorum ama, ben bir doktorum ve takdir edersiniz ki kendi mesleğimle ilgili böyle bir şey yazıldığını görünce dehşete düştüm. Ve size zaten ciddi misiniz diye ondan sordum. Zemheri hanımın cevabını çok beğenmişsiniz, bence de sakince güzel bir açıklama yaptı bana, madem aynı fikirdesiniz siz de keşke hayır şaka yaptım deseydiniz.

Konu sahibini zaten ciddiye almadım, ama bu sitede öyle akıllara zarar yorumlar yapılıyor ki bazen, o yüzden ben de emin olmak adına size sormak istedim.

Keşke daha sakince cevap verseydiniz. Çünkü yanlış anlamış olsam dahi, ben size gayet düzgün bir üslupla sormuştum.

Neyse, şaka yaptığınızı öğrenmek rahatlattı beni.

Doktorlara karşı çok kötü cümleler kuran insanlar gördüğüm için, bu konuda biraz daha hassasım sanırım.

Yanlış anladığım için de kusura bakmayın.
Doktor olmaları için yada sağlık bölümünde görev almaları için kızlarımı teşvik etmeye çalışan bir anneyim
Bu sözleri sadece dalga geçmek için yazarım ,konu sahibi konuyu dalga geçmek için açtığı apaçık belli.
Hangi Doktor hastadan akıl alarak görevini yapar ki

Doktor olmaları için yada sağlık bölümünde görev almaları için kızlarımı teşvik etmeye çalışan bir anneyim
Bu sözleri sadece dalga geçmek için yazarım ,konu sahibi konuyu dalga geçmek için açtığı apaçık belli.
Hangi Doktor hastadan akıl alarak görevini yapar ki
Teşekkür ediyorum. Ancak dediğim gibi insanın kendi mesleği olunca ekstra hassas davranabiliyor. Zaten kusura bakmayın demiştim yukarıdaki mesajımda da 😊

Teşekkür ediyorum. Ancak dediğim gibi insanın kendi mesleği olunca ekstra hassas davranabiliyor. Zaten kusura bakmayın demiştim yukarıdaki mesajımda da 😊
Ben teşekkür ediyorum doktor olduğunuz için bizlere bukadar deger verdiğiniz için.
Hep güzel yerlerde olmanız duası ile

O zaman bu ara çalışcaksın:)
Ama bu sefer de Bebek var diye yaklaşmaz
Düştü dersin de oda nasol olur.
Gerçeği söylersej o evlilik biter.

Back
X