Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten 19 yaşında mısınız?
Ama kendisi gizlememiş, bu yüzden sormamın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.Yaş , meslek , yaşanan il bilgilerini üyeler gizliliklerini korumak için saklayabiliyorlarmış A airy-fairy .
İnsanların birbirinden fikir istedikleri bir forumda : yaş bilgisi yanlışsa , verilen tavsiye o kişiye nasıl bir yarar sağlar ?
Belki de konu sahibi 40 yaşında bir kadın.
Elinde çayı , kahvesi " bak nasıl da ciddiye aldılar beni " diye eğleniyor belki de foruma yazanlarla.
Ama kendisi gizlememiş, bu yüzden sormamın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
Kendisine yaşı ne olursa olsun doğruları söylemekten başka hiçbir tavsiye veremeyeceğim sanırım.
Daha önceki konusunda 8 aylık evli olduğunu görünce, durumunu daha iyi anlayabilmek için sordum yaşını.
Eğlenmesi umrumda olmaz açıkcası, sevinirim hatta gerçek olmadığı için. Üzüldüm çünkü bukadar erken yapılan evliliğin kısa sürede bu hale gelmesine.
Çok haklısınız. Sitede yeni sayılırım, her konuya hemen inanıyorum hatta fake olup olmadığını sorguladığım tek bir konu olmadı henüzSizin doğru yorum yapma çabanızı anlıyorum.
Ancak forumu eğlence alanı olarak gören ve sözde kimliği deşifre olmasın diye gerçeklerden son derece aykırı bilgilerle konu açanlar oldukça , forumun gerçek amacından uzaklaştığını düşünüyorum.
İyi niyetle yorum yapan üyelerin çabalarına da yazık oluyor.
Mesela siz 19 yaşında , 8 aylık evli bir kadına yorum yapıyorsunuz. Ya karşımızdaki kişi 35 yaşındaysa ?
Hayat deneyimi , yaş , çalışma durumu verilecek tavsiyelerde önemliyken , kimisi insanların bunları bireysel meraktan sorduğunu sanıyor herhalde.
Konu gerçekse : konu sahibine değil de eşine üzülünebilir ancak.
Umarım : yalan gerçek olmadan , tez vakitte gerçek ortaya çıkar.
Tasdiklemiyorum ama yalan söylemişsin bi kere adet gününü bekle sonra otur ağla bebeğim düştü de minareyi çalan kılıfı hazırlar bir senaryo bul yoksa işler daha kötüye gidebilirArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktıa
Hangi yuva?Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Çok kötü olmuş bu durum eşinizin size olan güveni sarsılır ve sizde yuvaniz icin yalan soylemissiniz çözüm buldugunuzu zannetmissiniz ama asıl yalanin içine dusmussunuz ne diyeceksiniz adet olunca dusuk yaptim falanmi diyeceksiniz eşiniz isteyken adetli olup doktora gidip yalandan bebegin yarisi düşmüş içime ilaç koydu kendi kendine geri kalanida dusecekmismi diyeceksiniz keske hic yalan soylemeseydiniz akışına biraksaydiniz ha fikir sorarsaniz benim fikrim doğruluktan yana ama benim eltimde kaynimi sürekli olarak böyle kandırır ama en sonunda kimse inanmaz benim 4 aylik bebegim öldü kadin 1 hafta sonra benim bebegim öldü 3.5 aylik diye piyasaya çıktı tabi yalan olduğu için kimse arayipta basın saolsun demedi ve kimse demedi diye küstü herkese sürekli sizdemi kocanizi elde tutmak için yalanlar soyleyeceksiniz bence benim fikrim doğruları söyleyin üzgün olduğunuzu eşinizi sevdiginizi o yuzden bu yalana basvurdugunuzu söyleyin emin olun karsinizdaki insansa biraz olsun size karşı duyguları varsa sizi anlar affederArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Benim aklıma Yaprak Dökümü Ferhunde geldi. "Ne hamilesii ya ne hamileesii" diye ortalığı yıkıp bir de acındırmıştı kendini. Seçenekler coğaldıAaaa yasak elma değil mi kız bu![]()
Yaş , meslek , yaşanan il bilgilerini üyeler gizliliklerini korumak için saklayabiliyorlarmış A airy-fairy .
İnsanların birbirinden fikir istedikleri bir forumda : yaş bilgisi yanlışsa , verilen tavsiye o kişiye nasıl bir yarar sağlar ?
Belki de konu sahibi 40 yaşında bir kadın.
Elinde çayı , kahvesi " bak nasıl da ciddiye aldılar beni " diye eğleniyor belki de foruma yazanlarla.
Bu konuya bir açıklık getirme gereği duydum çünkü yaşını, yaşadığı şehri vb bilgileri gizleyen, farklı giren her üye fakedir algısı oluşur.Sizin doğru yorum yapma çabanızı anlıyorum.
Ancak forumu eğlence alanı olarak gören ve sözde kimliği deşifre olmasın diye gerçeklerden son derece aykırı bilgilerle konu açanlar oldukça , forumun gerçek amacından uzaklaştığını düşünüyorum.
İyi niyetle yorum yapan üyelerin çabalarına da yazık oluyor.
Mesela siz 19 yaşında , 8 aylık evli bir kadına yorum yapıyorsunuz. Ya karşımızdaki kişi 35 yaşındaysa ?
Hayat deneyimi , yaş , çalışma durumu verilecek tavsiyelerde önemliyken , kimisi insanların bunları bireysel meraktan sorduğunu sanıyor herhalde.
Konu gerçekse : konu sahibine değil de eşine üzülünebilir ancak.
Umarım : yalan gerçek olmadan , tez vakitte gerçek ortaya çıkar.