Çok çabuk sıkılıyorum

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
bi hikayem var roman gibi o yuzden onu anlatmıyım çok uzun özet geçiyim: 5yıl birisiyle kardeş gibiydim ve içten içte hep ondan hoşlanıyodum fakat o ulaşılmazdı resmen 10 yaşındaydım ve ılk onunla o zaman tanısmıstım aynı yerde oturuyoduk.sabah aksam bırlıkteydık ama hem abı kardes gıbı hemde ıcten ıce bı sevgı vardı ıcımde ona karsı.15yasındayken hiç ummadığım bir anda bana açıldı ve çıkmaya başladık.Sonra ben ilk günden sıkılmaya basladım ve hep cok kotu davrandım . o 17 yaşındaydı ve ben kotu davrandıkca o bana dahada baglanmaya basladı.En sonunda liseye başlaynca onunla ayrıldım ve baya üzüldü.Sonra arkadaş olarak kaldık ama hep içten içe bana karşı bişeyler beslediğini biliyodum farkediyodum. Fakat ben onunla ayrıldıktan 2 ay sonra baska bırıyle cıkmaya basladım ve bu kısıyı gercekten cok sevdım.17aydır cıkıyoruz düşünün.Bu kişi yüzünden ben çocukluk aşkımı kaybettim artık konuşmuyoruz çünkü sevgilim onu hayatımdan cıkarmamı ıstedi.birbirimize sadece dogum gunlerınde mesaj atıyoruz ve tam 1 yıldır onunla hiç görüşmedim.şu anki sevgilime gelince : yavaş yavaş ondan da sıkılmaya basladıgımı hıssedıyorum. davranısları bana batıyor ama aynı durumu onunla yaşıyorum resmen.ben kendimi geri çektıkce o ustume dusuyor.Ayrılmayı istiyorum aslında ama bi yandan da ıstemıyorum.Sizce ne yapmalıyım?bu belkide gelip geçici bir duygudur olabilir mi?Ve ben o cocukluk askımı çok özledim onun zamanında degerını bılemedıgım ıcın cok uzuluyorum gercekten.Ona cok buyuk haksızlıklar yaptıgım halde o hep pesımden kostu resmen.Sızce artık onunla gorusemıcekmıyız?bu sene unıversıteye gıdıcek.gerçekten cok kafam karısık kendımı kotu hıssedıyorum.Yaşıma vericeksiniz belki ama lütfen küçümsemeyin yardımcı olun

Sen imkansızı istiyorsun yani birini elde edince sıkılıyorsun.Bu normal değil ileride uzun süreli bir ilişki yaşayamazsın bu gidişle.Bence sorununu bul ve çöz.

canım zaten denemişsin çocukluk arkadaşınla, olmamış, bence tekrar sıkıntıya sokma kendini. belli ki sıkılgan bir tipin var, hadi ilkiyle tekrar oldu diyelim, yine sıkılacaksın...

Canım ben bilemem ki sorununu bunu sen bilebilirsin yani seni seven bir erkek var bundan neden sıkılasın ki?Çok mu üstüne düşüyorlar,şımartılmak mı istemiyorsun ?

davranışlarından pek memnun değilim ama 17ay sonra batması bu davranışların ilginç.Yani tamam bende onu sevıyorum ama eskisi gibi değil.Eskiden yapsaydı şu an yaptıklarını cok sevınırdım ama şu an fazla bi anlam ifade etmiyor.Acaba yaşım 16 o yuzden mi bu yaşta uzun ilişki olduğu için sıkıldım?Ya da sizce bu geçici bi durum olabilir mi?

canım zaten denemişsin çocukluk arkadaşınla, olmamış, bence tekrar sıkıntıya sokma kendini. belli ki sıkılgan bir tipin var, hadi ilkiyle tekrar oldu diyelim, yine sıkılacaksın...

çok haklısınız zaten ben onu kastetmedim tam olarak ben cocukluk arkadasımla olan gunlerımı ozledım arkadaslık gunlerımı.bıde bu sıkılgan olusum yuzunden napıcam ben buyuyunce...Evlendıgım zaman hemen sıkılıcak mıyım? hiç mutlu olamıcak mıyım

İlk aşkıymış, 10 yaşındaymış o zaman :)

Ah canım yaaa

Ben ne zaman 10 yaşındaydım, kaç asır geçti ooofff of.

Çocuklar yaşlandığımı sokmayın gözüme.

16 Yaşındasın daha yolun çok başı.
İlişkilerde belli bir müddetten sonra ilk günün heyecanı kalmayabiliyor.
Daha sakin bir hal alıyor 17 aydan sonra illaki bir sakinlik durgunluk gelir ilişkine.
Sen bunu sıkılmak olarak adlandırabilirsin.
Ama sevmiyorsanda ne kimseyi oyala ne kendini kandır.

o yaşlarda bende böyleydim hatta hemen hemen aynısını yaşadım diyebilirim gerçi yine çok büyük sayılmam 21 yaşındayım ama en son birine br aşık oldum pir aşık oldum ayrıldık hala unutamıyorum... kısacası 2 sinede erçekten aşık olmamışsın...

Bu yaştaki aşkların hepsi geçici üzülmeye değmez bence başka alanlarda genel kültürünü geliştir, yıllar çabuk geçiyor.Birde bu aşk ergenlerin elinde oyuncak olmuş ondan pek değeride yok, hoşlanmaların adı aşk olmuş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…