• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çagresizimmmmm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar affedici olmayın.Affetmek değil ki bu.Adam sizi garanti görüyor sanki.Pişmanlık gösterdi mi?3 lü iliişki çok çirkin.artık hakaretleri boyut değiştirmiş.

Tabi özel günleri unutmuyor olması çok önemli gerisi boş zaten. Dövsün, sövsün nolur ki özel günler hatırlandıktan sonra... Şimdi sizin eşiniz kesin aslında çok da iyi bir insandır. Peki üçüncü kişi de olsaydı derken cinsiyeti de belirtti mi? Yani bir kadın bu sözü duyduktan sonra evliliğe nasıl devam eder ben gerçekten anlamıyorum ve böyle bir sorun varken ilgisizliğe nasıl takılır aklım, fikrim almıyor.

Konu ortaya karışık olmuş,
Çağre yazarak bir doğallık yakalamaya çalışılmış ilk baştan. Sonrasında ,küçük yaşta evlenme aldatma, dayak gibi toplumsal konulara değinilerek eski sevgili ile görüşme ile olay hareketlendirilerek yatak muhabbeti ile istenilen vuruculuk yakalanmaya çalışılmış ama babasının imam olması ile dini hassasiyelerede değinilmeden edinilmemiş, son olarak da çağre eleştirilerine ,ben üniversitede okuyum diyerek ters köşe yapılmaya çalışılmış..

yok gerçekten bi kabus bu okuduklarım 18 yaşında evlendiniz 1 yaşında kızınız var ne aceleniz vardı evlenmek için anlamadım aslına bakarsan yazdıklarınızı ve devamında davranış şeklinizide anlayamadım...şoklardayım... böyle bi erkekle nasıl olurda hala evli kalabilirsiniz inanamıyorum nasıl bu kadar tavizkar olabilirsiniz.. kusura bakma ama sen böyle devam ettiğin sürece bu adam 3lüde 4lüde allah ne verdiyse der yazık gerçekten yazık ama size değil o 1 yaşındaki kızınıza...

3. kişi erkek mi olacak mış kadın mı?

Ne 3.kişi mi bak eşinin umrunda dahil değilsin bu nasıl evlilik bırak sana ilgi göstermesini ilgisi onun olsun bırak su adamı yazık değil mi sana makyajın derdini çekmek sana manyagin dustu

cok olmadi bu siteye gireli. yurtdisindayim ve hamileyim sanirim yalnizliktan dadandim. ama artik bicok konunun fake oldugundan suphelenmeye basladim. ben butun samimiyetimi yansitiyorum ama acaba karsimda makara yapan insanlar toplulugumu var? dayak kufur 3lu iliski alkol vs vs (evlerden uzak diyorum )bide beni kaybetmekten korkuyolar falan ne biliyim ya

Iliskiye girerken UCUNCU KISI OLSA GUZEL OLMAZ MIYDI dediden sonrasini okumadim şoktadayim

Şokkkkkaaaa girdim . 3 kişimi

Eski sevgilisiyle görüşüyor..

Sana 3 lü ilişki öneriyor..

Sense,ona gösterdiğin ilgiye karşılık alamadığından şikayetçisin..

Aa ne güzel kafa..

Sakamissin sen ya ????

Aldati affetim
Dövdü affetim
Küfür etti affetim
3. Kisi olsa dedi AFFETTIM

eeee ne oldu simdi affedemiyormusun artik ?

Ne bicim bir evlilil bu !!
Özel günleri unutmuyormus adam bildigin karaktersiz varsin ogünleride unutsun .
Sende kendine gel lütfen....

Öyle demeyin kızlar, kocası bütün bunları kaybetme korkusuyla yapmış :KK70:
Şiddet, aldatma, değişik fanteziler hiçbirinde kaybetmemiş, artık neyin korkusunu duyacaksa :KK70:

kocan ne içiyorsa bizede lazım valla
neyin kafasıymış oo :KK53:

bi çocuk evlenip çock sahibi olmuş,evcilik oynarken hayatın için de düşündüğü gibi olmadığını görmüş.. 18 yaşında bu tiplerle evlenirken aileleriniz nerelerde oluyor anlamıyorum ki

yokk artık bukadar şiddet ,hakaret VE üstüne 3 lü ilişki öneriyor ve siz hala yoruldum ne yapmalıyım diyorsunuz PESS sabır taşı olsa insan çatlar ya:KK17::KK57:

Konu sahibi hic cevap verdi mi konuya? Takip edemedim..

Affetmek güzel şeyde bukadarı fazla kaçmış az biraz gurur lazım size

Bu kadar ezik hemcinslerimin olduğunu görüp duymak beni üzüyor doğrusu.

nedir bu eziklik nedir bu gurursuzluk

gerçek mi konu bilemedim ama çaresizliğiniz ne açıdan anlayamadım boşanmak istiyorsanız aileniz mi sahip çıkmıyor? okulu bırakıp işe girin bence bebeğinizede anneniz falan baksın böyle bir adamla hayat mı geçer yahu bu nasıl affetmek şekli az gururlu olun.

Back
X