• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çagresizimmmmm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onu surundurecegim derken kendin surunuyorsun. Bilmem farkinda misin?

Bence senin niyetin surundurmekte degil.
Sen bu adam (aslinda zuppe demek geliyor icimden) seni sevsin sana asik olsun sana baglansin istiyorsun.

Ay tövbe tövbee daha 20 yaşındasın neler yaşamışsın eşin delirmiş hatta sapıtmış Allah ıslah etsin ya içimden saydırıyorum şu an

Kızlar 2 yil oldu evleneli severek evlendim 20 yaşındayım 1 yaşında kizim var cok yoruldum artk usandim eşimin ailesiyle coksorun yasadim affedilmeyecek seyler aama eşim icin hep alttan aldim esim ozel gunleri hic unutmaz süpriz yapar ama evlendigimiz zamanlar bendoverdi tartistigimizda nisanliyken eski sevgilisiyle sabahlara kadar konustu yine affettim evlendim dövdü neymis efendim sinirlenince hic bisey gözü gormuyomus yine affettim eski sevgilisi bunu arkadaslarina sormus bu da laf soz olmasin diye onunla konuşmus tabi bundan haberim yom kiz mesaj atiyo esime o zaman soyluyo bana yine sustum tabi benl iliskiye girerken 3.kiside olsa ne güzel olurdu dedi ben soka girdim yine affetim bana hep kufur ediyo sinirlenince hemen annesini ario özel gunlerde içki iciyo bn karsi oldugum halde iddia oynuyo ben ise bu onun farkinda ona hic yanlis yapmadım hep ilgi bekliyorum bende ona cok ilgi gostetiyorum ama o bana artik ızdırap oluyo liseli asiklar gibi konusacakmiyiz hep musait olunca arıyorum zaten diyo anlamıyorum beni kaybetmekten korkuyo ama ben verdigim sevgiyi ilgiyi ondan alamıyorum com yoruldum artk sevgimi belli etmek istemiyorum ama elimde değil bana akil verin nolursunuz

Dayak
Aldatma
Sapkinlik
Sozlu taciz
Icki
Kumar
Ilgisiz (En normali bu geldi.)

Bu kadar caresiz olamazsin. :KK12:

Konu cok bariz fake de ayni gun uyelik almis 3 _4 yeni uyenin direk bu topice yazmalari toplu bi ziyaret olduğunu gosteriyo :) selam olsun iyi eglenceler arkadaşlar. Daha yaratıcı olmanizi beklerdim ama.

Kızlar 2 yil oldu evleneli severek evlendim 20 yaşındayım 1 yaşında kizim var cok yoruldum artk usandim eşimin ailesiyle coksorun yasadim affedilmeyecek seyler aama eşim icin hep alttan aldim esim ozel gunleri hic unutmaz süpriz yapar ama evlendigimiz zamanlar bendoverdi tartistigimizda nisanliyken eski sevgilisiyle sabahlara kadar konustu yine affettim evlendim dövdü neymis efendim sinirlenince hic bisey gözü gormuyomus yine affettim eski sevgilisi bunu arkadaslarina sormus bu da laf soz olmasin diye onunla konuşmus tabi bundan haberim yom kiz mesaj atiyo esime o zaman soyluyo bana yine sustum tabi benl iliskiye girerken 3.kiside olsa ne güzel olurdu dedi ben soka girdim yine affetim bana hep kufur ediyo sinirlenince hemen annesini ario özel gunlerde içki iciyo bn karsi oldugum halde iddia oynuyo ben ise bu onun farkinda ona hic yanlis yapmadım hep ilgi bekliyorum bende ona cok ilgi gostetiyorum ama o bana artik ızdırap oluyo liseli asiklar gibi konusacakmiyiz hep musait olunca arıyorum zaten diyo anlamıyorum beni kaybetmekten korkuyo ama ben verdigim sevgiyi ilgiyi ondan alamıyorum com yoruldum artk sevgimi belli etmek istemiyorum ama elimde değil bana akil verin nolursunuz

Bence cocugunuz yokken bu işi bitirin herseye tamamm ama 3.kisi buuu affedilemezzz ne hakla soyler bunuuuu ?

Bence cocugunuz yokken bu işi bitirin herseye tamamm ama 3.kisi buuu affedilemezzz ne hakla soyler bunuuuu ?
1yasinda cocuklari varmis ya! off allah yardimciniz olsun adama akil fikir versin baska söylicek bissy bulamadim 3
kisi mevzusuna .ayip yani

3. kişi istiyorum olayını sen söylesen cinayet çıkar büyük ihtimal. Bu kadar güçsüz olmayın, onu yaşatırken öldürün, çünkü bu laf bir cinayet sebebi.

3.kişi diyor adam size siz sevgimi gösteremiyorum yoruldum diyorsunuz ee yuh karı koca ne midesi genişsiniz ya

Artık fazla oldunuz yahu düşün forumun yakasından!
Ne meraklısınız grup yapmaya burda size ekmek çıkmaz

Öncelikle Allah sana kolaylık versin ama ilişkide 3 .nedir yaaaa ...senin akıldan çok bir danışmana ihtiyacın var acil git seni kaybetmekten korkan adam 3.teklif etmez..

Bence eşinizde değil ;Kendinizi dayağa ihanete her tür şiddete mazur bıraktığınız için sizin desteğe ihtiyacınız var:Siz kendinizi çoktan terketmissiniz, eşiniz olacak kozalaktan ne bekliyorsunuz?

Konu bana hiç inandırıcı gelmedi.
Koca özel günleri unutmaz hediyeler alır ama döver.
3. kişi olsa ne güzel olurdu der.
İddia oynar.
Eski sevgiliyle görüşür.
Bir de yazım hataları eklenince tam olmuş.

Cok tesekkur ederim anladiniz beni bosanicam dedim cok korktu agladi işim var ailem arkamda ama düzelir diye bekledim hep
bu da yeni moda sanırım önceden işim yok ailem arkamda değil düzelir diye bekledim deniliyordu şimdi işim var ailem arkamda ama düzelir diye bekledim :110::110::110:

ne tür kafalar yaşıyosunuz anlamıyorum :eek:

yok mu bi erkek arkadaşın getir 3. kişi olarak
tövbeler olsun
affetmeyeceksin arkadaşım
bu şeyler için daha çok küçüksün
ne denir ki

Cagresizseniz cagre sizsiniz diyeceğim ama cagre ne la?
Konuda inandırıcılık sıfır, özgünlük değeri de yok.
Olmamış, bugün git yarin gel.

Babamı cağırayım o zaman bi temiz dayağa ihtiyacın var diyemedin mi

Back
X