- 14 Ağustos 2015
- 166
- 74
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasi imam diyemi evlendinSevdim evlendim guvendim babasi imam
Allah seni o adamdan kurtarsin en kisa zamanda , 3. kisi kismi midemi agzima getirdi .Kızlar 2 yil oldu evleneli severek evlendim 20 yaşındayım 1 yaşında kizim var cok yoruldum artk usandim eşimin ailesiyle coksorun yasadim affedilmeyecek seyler aama eşim icin hep alttan aldim esim ozel gunleri hic unutmaz süpriz yapar ama evlendigimiz zamanlar bendoverdi tartistigimizda nisanliyken eski sevgilisiyle sabahlara kadar konustu yine affettim evlendim dövdü neymis efendim sinirlenince hic bisey gözü gormuyomus yine affettim eski sevgilisi bunu arkadaslarina sormus bu da laf soz olmasin diye onunla konuşmus tabi bundan haberim yom kiz mesaj atiyo esime o zaman soyluyo bana yine sustum tabi benl iliskiye girerken 3.kiside olsa ne güzel olurdu dedi ben soka girdim yine affetim bana hep kufur ediyo sinirlenince hemen annesini ario özel gunlerde içki iciyo bn karsi oldugum halde iddia oynuyo ben ise bu onun farkinda ona hic yanlis yapmadım hep ilgi bekliyorum bende ona cok ilgi gostetiyorum ama o bana artik ızdırap oluyo liseli asiklar gibi konusacakmiyiz hep musait olunca arıyorum zaten diyo anlamıyorum beni kaybetmekten korkuyo ama ben verdigim sevgiyi ilgiyi ondan alamıyorum com yoruldum artk sevgimi belli etmek istemiyorum ama elimde değil bana akil verin nolursunuz
Kızlar sevdim ne bilebilirdkm boyle biri oldugunu ondan kopamiyorum ama sonu yok bunun ama gitmefen once surunsun istiyorum
Canım sen surunuyorsun şu anda farkinda misin.adam sana 3.kişi yi teklif edecek cesareti buluyorsa , sen çok net aldatiliyorsunda.Bence git bi test falan yaptir.Allah korusun mikrop hastalık falan kapma.Kızlar sevdim ne bilebilirdkm boyle biri oldugunu ondan kopamiyorum ama sonu yok bunun ama gitmefen once surunsun istiyorum
ayni plan benimde aklima gelmisti super benceAklima surundurmek icin bir fikir geldi. 3. Kisiyi getir de ama erkek olsun sartini koy. Kabul ederse esini yataga yuz ustu kelepcele 3. Kisi onun icabina baksin. Cok guzel bir intikam degil mi sence de?
Uçuncusu erkek mi dişi mi acep :sIliskiye girerken UCUNCU KISI OLSA GUZEL OLMAZ MIYDI dediden sonrasini okumadim şoktadayim