• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çagresizimmmmm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz kendinizdemisiniz konu sahibi soylediginiz seyler yutulacak cinsten degil iciniz bu kadarmı genisledi nasıl affettiniz bunca seyi ya çocuk icin demeyin sakın o masum yavrunun karakterli insanlarla yasaması lazım cunku.

Bu adam manyak bence bacim sende hiç mi akıl yok adam seni aldatiyo affediyosun dovuyo affediyosun 3. Kişi ne ya adam sevdiği kadına bunu nasıl diyebilir aklım almıyor ve sen hala o adama fazla fazla ilgi gösteriyosun ve ondan ilgi goremiyosun bırak o dolansin gotunde be onun götü yercekimine meydan okuyo bayaa bayaa bırak şunu be elime gecirsem parçalarım o sapigi sen kendini çek biraz geri bosan demiyorum çünkü sen istesen şimdiye kadar vururdun kicina tekmeyi

Aynen birakirdim ama o bunlari yaptinhala hic ilgi yok napim nasil bu hale getircem surjnsun istiyorum

evet affedilmeyecek seyler ..
bendede küfür basladi ve esim alman bana hep küfrediyo bende hep derdin aslaaa bi erkek bana böyle yapamaz diye ama benimde evladim 1yasinda olmuyo degilmi ayrilmak evladin icon olmuyo ..dedigim gibi cok üzgünüm affedilmeyecek seyler demis sana yapmis sana ama eger arkanda bi ailen varsa cekme. derim ben yapayanlizim mecburum desek

Kızlar sevdim ne bilebilirdkm boyle biri oldugunu ondan kopamiyorum ama sonu yok bunun ama gitmefen once surunsun istiyorum

Kızlar 2 yil oldu evleneli severek evlendim 20 yaşındayım 1 yaşında kizim var cok yoruldum artk usandim eşimin ailesiyle coksorun yasadim affedilmeyecek seyler aama eşim icin hep alttan aldim esim ozel gunleri hic unutmaz süpriz yapar ama evlendigimiz zamanlar bendoverdi tartistigimizda nisanliyken eski sevgilisiyle sabahlara kadar konustu yine affettim evlendim dövdü neymis efendim sinirlenince hic bisey gözü gormuyomus yine affettim eski sevgilisi bunu arkadaslarina sormus bu da laf soz olmasin diye onunla konuşmus tabi bundan haberim yom kiz mesaj atiyo esime o zaman soyluyo bana yine sustum tabi benl iliskiye girerken 3.kiside olsa ne güzel olurdu dedi ben soka girdim yine affetim bana hep kufur ediyo sinirlenince hemen annesini ario özel gunlerde içki iciyo bn karsi oldugum halde iddia oynuyo ben ise bu onun farkinda ona hic yanlis yapmadım hep ilgi bekliyorum bende ona cok ilgi gostetiyorum ama o bana artik ızdırap oluyo liseli asiklar gibi konusacakmiyiz hep musait olunca arıyorum zaten diyo anlamıyorum beni kaybetmekten korkuyo ama ben verdigim sevgiyi ilgiyi ondan alamıyorum com yoruldum artk sevgimi belli etmek istemiyorum ama elimde değil bana akil verin nolursunuz
Allah seni o adamdan kurtarsin en kisa zamanda , 3. kisi kismi midemi agzima getirdi .

Kızlar sevdim ne bilebilirdkm boyle biri oldugunu ondan kopamiyorum ama sonu yok bunun ama gitmefen once surunsun istiyorum

Aklima surundurmek icin bir fikir geldi. 3. Kisiyi getir de ama erkek olsun sartini koy. Kabul ederse esini yataga yuz ustu kelepcele 3. Kisi onun icabina baksin. Cok guzel bir intikam degil mi sence de?

Canım sen surunuyorsun şu anda farkinda misin.adam sana 3.kişi yi teklif edecek cesareti buluyorsa , sen çok net aldatiliyorsunda.Bence git bi test falan yaptir.Allah korusun mikrop hastalık falan kapma.

Haklisiniz hepiniz bu benim safligimdan gercekten beni cesaretlendirdiniz

Back
X