çok çagresizimmmmm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar haklisiniz ama cocugum var ortada bi de Üniversite okuyorum canm

O zmn esin 3 kisi yapalim dedinde bidaha yok 4 olalim de yada vazgectim deme seni o yatakta dograr atar , ama dur sana kiyamaz yada seni kaybetmektn korkuyordur. O zmn aile buyuklerine acacan konuyu baska caggren yok.

Olur mu öyle şey.
Bu adamı nasıl sevdin.
Üniversiteni bitir iş bul boşan kurtul çocuğuna bak. Neler var ya genceciksin daha.

Biliyorz nasil yazildigini burda niye takiyoaunz buna telden yazdm biraz sakim olur musunuz

bak canım sanırım yaşadıklarından dolayı mantıklı düşünemez olmuşsun, eşininki evliliği yürütmek değil bi kenarda kurulu bi düzen tutmak sadece, seninki ise ya ayrılırsam hayatım alt üst olursa korkusu "korkma hayatım alt üst olacak diye nerden biliyorsun belki altı üstünden daha güzeldir" (alıntı) . Belkide normal bir evlilik nasıl olur onu unuttun hep affettin, affetmek de değil bence herkes görevini ezberlemiş hep başa sarar gibisiniz. Hakime 3. kişi olayını söylerseniz zaten sorgusuz boşar herhalde. Eğer çok boşanamaz durumdaysanız kesin tavrınızı koyun sevmiyorsada saygı duysun size , iyi bir göz dağı verin. Eğer boşanabilecek gibiysenizde hiç düşünmeyin derim zira adamın davranışlar nerden tutsak elimizde kalacak cinsten. özel günü unutmamakda göz boyamaktır çünkü bazı tipler kendini iyi kamufle eder. Evlilikmi, sevgimi, alışkanlıkmı, zorunlulukmu ...vs.. nedir bu ilişkinin adı , önce adını koyun ona göre sağlıklı bi karar alın, sevgimi gösteriyorum diyorsunuz ama bu kadar mevzuya çoktan soğumanız lazımdı, ilgiye gelince bitki bile ilgi bekler doğal hakkınızdır ama ite kaka olmaz maalesef.
uzun oldu, ama okuyunca şok oldum içimden geleni dökmek istedim, kusura bakmayın
hakkınızı helal edin

Cok tesekkur ederim anladiniz beni bosanicam dedim cok korktu agladi işim var ailem arkamda ama düzelir diye bekledim hep

Idda oynuyomus icki iciyomus bunlara kafayi takacagina lutfen sana yatakta ucuncu kisiyi teklif etmesine tak kafayi kucuk bi cocugun var ona yazik degilmi boyle bir ortamda buyutme onu sonra cok pisman olursun esine bunu soyledigi zaman ayrilmayi teklif etmeliydin hayatina duzen kurmaliydin tamam ayrilmak kolay bisey degil cok zor yeniden hayat kurmak ama ucuncu kisiyi teklif eden adamla yasamakta kolay olmasa gerek iyi dusun

Kızlar esim askeriyede görev yapiyo 3 aydir ayriyiz 2 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…